Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 864
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Кърджали

Скрит текст:
Лейля: Г-н Серкан
Серкан: Как си, Лейля?
Лейля: Добре съм. И Вие не сте намръщен. Май сте в настроение.
Серкан: Бива.Еда още ли не дойде ?
Лейля: Не, е е дошла. Има документи, които трябва да подпише спешно, но не мога да се свържа с нея. А и момичетата ги няма.
Серкан: Вероятно е с тях. Не се тревожи, сега ще и се обадя.
Лейля: Колко хубаво се получи, поговорихме си малко. От отдавна не сме го правили.
Серкан: Да
Лейля:Тогава да ви донеса ли едно кафе, обичате.
Серкан: Моля!Синьото ти отива... Да, ЕДа...
Еда: Какво, как ? От кога?
Селин: В последно време бях под стрес и не съм обърнала внимание. Но вероятно в Словения.
Еда: Извинявам се, че не ти повярвах
Селин: Нормално е да не ми повярваш, Еда...След всичко случило се.Помислила си че се опитвам да ви разделя.
Еда:  Момичетата са те видели да пиеш ..а и кутия с лекарства са видели.
Селин: Вишнев сок. А кутията от лекарства останали кой знае от кога, която намерих в чекмеджето. Не се тревожи, внимавам.
Еда: Серкан има право да знае.
Селин: Еда, нося детето на мъж, който не ме обича.В болница съм, до мен си ти, а не той.
Еда: Селин, аз..
Селин: Еда, няма никаква вероятност да бъда щастлива със Серкан, да бъдем семейство. Затова, моля те, не му казвай.ИСкам да подредя живота си с това дете.А ти бъди щастлива със Серкан и ме остави на мира.Моля те, не му казвай.

(Еда излиза припомняйки си думите
Серкан: Ти си моят свят
Селин: Еда, Серкан е влюбен в теб.Не в мен. Никога няма да се откаже от теб)
Мело: Красавице, всичко ще се подреди ,нали?
Еда: Как ще се подреди?Как?  Като игнорираме едно дете ли?
Джерен: Никой никой не игнорира.Знаеш че точно Серкан не е човек, който ще изостави дете.И ти го знаеш
Еда: Но онова дете има нужда от семейство, не от баща от разстояние
Мело: Дадам, защо все се самообвиняваш?Остави, нека Серкан вземе решение.
Еда: Мело, Серкан няма да ме изостави.Няма да ме изостави. Затова и Селин не му казва че е баща
Мело: Осъзнаваш ли че в тази история все ти страдаш.Селин знае колко си съвестна и затова играе по тази струна.
Джерен: Така е Еда: Серкан се обажда
Мело: Вдигни.Измисли нещо
Джерен: Не взимай решения без да си сигурна .Нали
Еда: Добре
Серкан: Еда?
Еда: Серкан?
Серкан: Сутринта те нямаше. Зачудих се какво толкова спешно имаше с приятелките ти
Еда:  Закусихме заедно.
Серкан: Разбрах. А ще идваш ли?Имоло документи, които трябва да подпишеш спешно и Лейля те чака
Еда: Идвам
Серкан: Тогава ще се видим като дойдеш

Мело: Дадам, какво ще правиш?
Еда: Ще направя каквото е редно
Джерен: Винаги сме до теб.

# 631
Mikipoli, другарко Айфер, честит рожден ден! Само щастие и любов да има около теб! 🌷

# 632
  • София
Тази Селин колко е... не мога да намеря подходяща дума. И аз като Керем трябва да започна да си измислям думи! Grinning Засега ще й казвам Злодеида. Приляга й. Wink Много е хитра обаче, признавам й го. Само че премина всякакви граници. Това нейното граничи с мания. За психиатър е определено. По-зле е от Балджа. Мислех си, че няма накъде по-лошо да стане от това да натровиш умишлено мъжа, в когото си решила, че си влюбена... обаче Селин направо хвана, размята и тушира номерата и на бабнето, и на Балджището. Наистина се надявам да има възмездие, защото иначе зрителят ще остане с впечатлението, че на лошите им се разминава. А това не е хубаво послание. Не всеки в този живот заслужава прошка и изкупление. Някои си заслужават последствията, самотата и мъката, когато са сторили толкова вреди някому... Wink

Относно "отбора на Ханде" - помислих си го още вчера, когато прочетох всичките коментари на приятелите й под снимката на Керем. Те направо са го окупирали. Grinning

# 633
  • София
Мики   Честит да ти е този прекрасен ден, в който си дошла на този свят.
Радвай се на всеки миг и споделяй с близките си чудото на живота! Защото всеки миг ни е подарен и това е най-голямата ни награда в този свят. Да дишаме, да гледаме изгрева и да докосваме нечия топла ръка с доверие. Пожелавам ти много здраве, за да можеш да се насладиш на живота. Нека любовта ти бъде неизменен спътник в дните ти!

А за теб, специална торта, която е твоята зодия!        

# 634
Мики , честит рожден ден !☺❤🌷
Желая ти здраве, красота,благоденствие, вдъхновение и много радости в новата лична година ! Щастлив празник и наздраве !

Flowers Hibiscus В очакване на 38 епизод.
Надявам се сценаристите,които и да са те да ни поднесат много приятни изненади. Мечтая да видим най -после щастливи Еда и Серкан ,както и като официална двойка.
 Всичко това да бъде гарнирано с много забавни моменти,хумор, романтика ,любов , усмивки, влюбени погледи,прегръдки, целувки, танци, джакузита......

Flowers Hibiscus Бих искала да видим възмездие за подлите и коварни дела на Селин. Изплъзна се първия път ,  сега втория път се надявам да си получи заслуженото. Иначе се създава едно чувство на безнаказаност и несправедливост. В последния епизод тя успя да обърка и подведе всички с мрънкане, недомлъвки,двусмислие, на въпроса -отговаря с въпрос. Най-после на Серкан да му се изясни що за човек е неговата приятелка от детството, на която той гласува толкова голямо доверие.
Flowers Hibiscus Да видим Айдан и Кемал заедно, Ферит и Джерен, да се роди детето на Енгин и Пъръл. А Мело да бъде възнаградена с нова любов, за която тя мечтае. Липсва ми нахаканата и смела Фифи. Айфер е толкова чаровна,грижовна,нежна и внимателна  и бих искала да я видим щастлива - в прегръдките на нов мъж до нея.

Въобще получи се като приказка, но ще видим СЦ какво ще решат,тяхната дума е последна.

# 635
  • Кърджали
Нося ви ....много неща...
Серкан и Енгин

Скрит текст:
Енгин: Какво ще правим с г-н Кемал?
Серкан: Ще го уредим
Енгин: Човекът излезе измамник.Как е възможно с пластична операция да си смениш лицето?Хайде, смяната на самоличност я разбирам.Но  човекът и лицето си променил.
Серкан: Ще се оправим...ще се оправим...ще се оправи
Енгин: Серкан, тялом си тук, духом те няма.Какво ще оправяш в това състояние?Не си на работа, не си тук, няма те, все едно си се изгубил някъде из вселената...
Серкан: Енгин, всичко чух.Какво ще правим г-н Кемал, каквото го правим...
Енгин: Я, чувам звук от токчета.Еда! Да питам Еда! Тя знае всичко. Но друг път...Довиждане, Еда
Серкан: Еда
Мело: Ахх, що не са така винаги, а постоянно намират за какво да се карат.Дано и ние имаме късмет да срещнем такава любов.
Джерен: МЕло, дано имаме късмет.И ти, и аз.
Мело: Давай, да се махаме, да не им пречим
Серкан в стаята на Еда

Скрит текст:
Серкан влиза в стаята на ЕДа. Вижда дарца с неговата снимка
Серкан: Все още?
Серкан: Извинявай..Но като видях дарца с моята снимка не издържах.Прииска ми се да поцеля малко.Но така влезнах в стаята ти без разрешение, за което извинявай.
Еда: Не е важно, нищо не е станало
Серкан: Още си ми ядосана...
Еда: Навик от миналото.Не го махнах..
Серкан: Част от сутрешната рутина май.За всеки случай да го поцеля малко, че може и да ме ядоса. Нещо такова ли?
Еда: Случвало се е и това, да..
Серкан: Еда, от тук нататък няма да направя нищо, което да те нарани.Можеш да бъдеш сигурна.
Еда: А всичко което направи до сега?
Серкан: Минало е..Говорихме...Ще забравим миналото, нали така решихме. Няма смисъл да  стоим в миналото, защото ни чакат дни, които няма да искаме да забравим.
Еда: Колкото и да искаме да забравим миналото, то търпеливо чака да напомни за себе си.
Серкан: Еда...Какво става?Какво става?
Айфер: Еда, къде сте, изстива ви яденето.
Еда: Отивай, аз ще дойда.
Серкан: Не..Не..Моля те, добре ли си?
Еда: Иди, ще дойда. Моля те.
(Еда си спомня думите на Селин: Докато теб те има какъв смисъл има аз да му казвам за бебето?)
Мело: Животът си е твой.Решенията са си твои.Каквото и да направиш, аз като твоя приятелка, но най-вече като твоя сестра, ще съм винаги до теб.Разбра ли?
Еда: Знам, Мело.Мерси. Отивай, аз ще дойда.
Селин е бременна... Серкан и Селин .........Гледайте и се учете на манипулации / втората част/

Скрит текст:
Серкан: Еда ...Еда, добре ли си?
Еда: Серкан, много мислих.Мислих и взех решение.
Серкан: Еда, не е нужно да го говорим сега
Еда: сега трябва да го говорим.Вече трябва да говорим по тази тема
Серкан: Добре.
Еда: Не може да сме заедно.Дори не може повече да се виждаме.Не..
Серкан: Чакайте...Какво става?Какво става наистина, защото ми омръзна. Криеш нещо, не ми го казваш,после искаш да се разделиш, отказваш предложението ми за брак..Какво става?
Еда: Селин е бременна!
Айдан: Какво?
Еда: Селин носи твоето бебе!
Серкан: Невъзможно!
Еда: Сигурен ли си?
Серкан: Сигурен съм.
Еда: След катастрофата, в Словения..Сигурен ли си ?
Серкан: Сигурен съм.
Еда7 Според мен иди и говори за това със Селин!
Серкан: А ще говоря и без това.
АйдаН: Серкан, какво значи това ?
Серкан: Мамо, какво значи какво значи? Чу, разбра...
Айфер: Как?Минута
Мело: Спокойно, няма нищо
Айфер: момичета, вярно ли е ?Има ли такова нещо?Бременна ли е Селин?
Мело7 Да, за съжаление, е истина. Ние проследихме Селин и разбрахме.
Айдан: Говорихте ли с лекаря?
Джерен: Да, г-жо Айдан, със собствените си уши го чухме от лекаря. За съжаление
Селин: Серкан?
Серкан:Не ме лъжи.Бременна ли си?
Селин: От къде разбра? Еда ли ти каза?
Серкан: да, Еда ми каза. Да, Селин, Еда ми каза. Моля те,отговори ми.Бременна ли си?
Селин: Да, Серкан, бременна съм.
Серкан: Как? Селин, между нас не е имало нищо...Не може да бъде.
Селин: Серкан, как може да забрави? Ти ме повика.Поиска ме при теб.
Серкан: Да, много добре знаеш за какво те повиках.Бях преживял катастрофа, не помних никой, само теб.Опитвах се да оздравея.Знаеш
Селин: Серкан, и без това се чувствам зле.Не ме унижавай повече.Ако имах лоши помисли защо да го крия?
Серкан: Защо сега?Защо го казваш тази вечер? Защо не преди месеци, защо не преди седмици?Защо го криеше?
Селин: Не исках да развалям щастието ви.Реших че сама ще отгледам бебето си.Еда ми беше обещала да не ти казва.Сега разбирам колко правилно било да взема това решениеЗнаех че ще ме обвиняваш така и ще се  съмняваш в мен..

Серкан: Но го каза на Еда? Каза го на Еда! Виж, Селин, точно сега не мога да асимилирам нищо, не знам какво трябва да направя. Еда ме напусна. Ти казваш, че си бременна.Аз..аз..аз ще ставам баща ...
Селин: Всичко случило се не е лесно и за два ниVНе исках да разбираш. И то така.Но щом вече знаеш, няма какво да се прави. Ще го обсъдим, става ли...Все пак ти си бащата на това дете.
Серкан се опитва да говори с Еда

Скрит текст:
Серкан: Еда, отвори!Еда, ще отвориш ли вратата?
Еда: Какво има Серкан, какво искаш?
Серкан: Искам да говорим, Еда..Спокойно, лице в лице
Еда: Казах каквото имаше за казване.
Серкан: Еда, това няма да свърши така!Ние сме влюбени!
Еда: Но има една реалност, нали? Има бебе!Селин носи твоето дете!Какво очакваш да направя? Не те разбирам!
Серкан: Добре, има бебе. Не казвам да се правим че не съществува.Само казвам, че първо трябва да сме сигурни.
Еда: И как ще сме сигурни?
Серкан: Не знам..Но може бебето да не е мое. Може да е игра на Селин.Отъкед на къде това бебе веднага стана мое,не знам
Еда: Серкан, аз изобщо повярвах ли ти като ми каза че между теб и Селин не е имало нищо?
Серкан: Защото не е имало?Не е имало. Между мен и Селин , добре не съм на сто процента сигурен, но знаеш, в Словения бях след катастрофата,загубих паметта си, имам мъгляви дни.
Еда: Не те обвинявам! И да те обвинявам, да ти крещя, да ти се карам, какво ще се промени.Но има една реалност, има едно бебе и ние ще трябва да пренаредим животите си спрямо това.
Серкан: Еда, виж, умолявам те..Моля те, довечера ела, да останем насаме.Моля те.
Еда: Не знам, Серкан
Дениз и Селин част 1

Скрит текст:
Селин: Дениз?
Дениз: Трябва да поговорим?Спешно!
Селин: Какво става?
Дениз: Има ли нещо, което искаш да ми кажеш?
Селин: Какво например?
Дениз: Какво например?Добре, аз ще ти кажа.Снощи случайно чух г-жа Айфер.Била си бременна.
Селин: Новините бързо се разпхостраняват.
Дениз: Селин, кажи ми истината. Аз ли съм бащата на това бебе?
Дениз и Селин част 2

Скрит текст:
Селин: Дениз, успокой се. Това между нас беше нещо за една вечер.
Дениз: Да. Но това е е отговора, който чакам.Мисля че имам право да знам.Селин, моял те отговори ми. Аз ли съм бащата на това дете?В коя седмица си?
Селин: Дениз, не ровичкай ако искаш.Ако не си разбрал, да ти кажа, Серкан и Еда са се разделили.Ако си изиграеш правилно картите, може да  имаш късмет с нея.
Дениз: Бебето не е от Серкан, нали?
[/b]

# 636
Бро , по отношение на Селин мненията ни се припокриват☺☺ Според мен тя трябва да получи заслужен житейски  урок , за да разбере какво причинява на хората около нея. Но това може да стане ,според мен , само ако Селин изпита и преживее същото,което  направи тя  на другите. Да почувства болката и разочарованието от предателството, измамата, лъжите , двуличието и фалша.

# 637
Ще имаме фраг тази вечер:
"Geliyormuş!" - от продуцентите

Cupid

# 638
  • София
Когато имаш такава известна и красива леля, няма как да не се опитваш да й подражаваш

# 639
  • Бургас
Mikipoli, желая ти много, много усмивки и щастие!

# 640
  • София
Алекс,
много, много ти благодаря за преводите! Heart Тази Селин е ужасна бе, хора, ужасна!!! Как може такова нещо, не знам?! Иде ми лично да си измисля роля в сериала, за да й го върна хубавичко... Grinning

И специално за Алекс един любим вампир:

# 641
  • София
Бро , по отношение на Селин мненията ни се припокриват☺☺ Според мен тя трябва да получи заслужен житейски  урок , за да разбере какво причинява на хората около нея. Но това може да стане ,според мен , само ако Селин изпита и преживее същото,което  направи тя  на другите. Да почувства болката и разочарованието от предателството, измамата, лъжите , двуличието и фалша.
 Страхувам се ,че Селин не може да почувства това което описваш Аквамарин.Изоставена на сватбената маса ,когато всяка жена би била съкрушена тя отиде при Серкан за да разваля отношенията му с Еда.Спомнете си ,че дори тогава видеше ли го да разговаря по телефона,минаваше пред камерата за да напомни,че тя е там.Когато остана на РД защото Серкан търси Еда ,много е ядосана и в яда си награби Дениз.Тази змиорка ,е толкова хлъзгава ,така гъвкава ,че използва невероятни пролуки за да сее нещастие,а най     ме е яд че Серкан продължава да я толерира.Та тя не дадоха да има една приятелка,освен Пъръл,това говори че не само към Серкан а към всички е един консуматор,контакт срещу изгода. А Серкан не и трабва и като мъж,знае че няма да получи чувства,хужен и е да докаже нейните способности,той и се полага.

# 642
  • Плевен / София
Алекс,
много, много ти благодаря за преводите! Heart Тази Селин е ужасна бе, хора, ужасна!!! Как може такова нещо, не знам?! Иде ми лично да си измисля роля в сериала, за да й го върна хубавичко... Grinning

И специално за Алекс един любим вампир:

Моля, моля..... Дмитрий ми е на тапет на телефона в черно бял вариант....

# 643
# 644
  • Кърджали
[code

p
Отивам дс си търся сърцето...

Общи условия

Активация на акаунт