Есента е вече тука, а в количката навън ЮНСКО бебе гука

• 10 086
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • на брега на Дунав
Честито Пепитка, много празници ей. Една камара хубави неща да те заринат и през този ден   newsm51.
Днес наистина е пак за разходки и пак ще се скита по сокаците няма как. Отивам да правя закуска на Еми, че вече се овълчи от глад  newsm62. Чао на всички.

# 226
  • София
Да ти е живо и здраво името Пепитка, бъди винаги усмихната и щастлива. smile3525

# 227
  • на брега на Дунав
Ето обещаните снимки на жилетката на Еми от моята майка. Тя си свърши работата, ама аз още не съм направила всички розички. После като ги направя и ги сложа пак ще ви я снимам.  Mr. Green

Дано ви хареса да не излезе, че съм я прехвалила  smile3534

# 228
  • София
Добро утро и от мен, момичета!
Днешния ден обещава да е хубав! Много слънце ви пожелавам!

Пепита, честит имен ден, да си здрава и само хубави емоции да има около теб!

Корнелия, много хубава жилетка, браво, ама то и Еми е една чаровница, пу, пу! Simple Smile

mama Sasi , напоследък и Ени се буди със студени ръчички и отвита. Обличам я само с боди с дълъг ръкав, защото аз самата мразя да съм навлечена докато спя, та затова. И отгоре завивам с едно доста дебело одеало. Но мисля да купя от чувалчетата за спане, че както е тръгнала да се отвива, няма друго спасение. Иначе 22-23 градуса в стаята е ок.

# 229
Здравейте и от мен мили мами и още по-мили дечковци! Grinning
Вчера си изкарах ужасно главоболие , повръщане на всеки половин час  Sick обезводних се - пих гликоза , хидратант алфа и днес мога вече да ям по-малко варен картоф после ориз и много течности.Направих глупостта да си пийна Ябълков сок на гладно тази сутрин и  #Crazyняма да го правя повече.Ама пуста жажда Mr. Green
Илиянка рева от глад - в тези случай кърмата намалява драстично, но нещата започват да се нормализират май Peaceи за това
задължително ще излезем на слънце.15 минути печене на главичка и ръчички осигуряват добра дневна доза витамин Д.Не агитирам никого да не дава Вигантол  де NaughtyНашата дневна доза е по две капки.За зимата не знам дали ще я увеличат.
Пепитка да ти е живо и здраво името , бъди много  щастлива.  bigdance2

# 230
ПЕПЕИТКА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!  bouquet БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!
Ние след малко отиваме с батито на кино,а баба ще гледа бебка !
Лек ден и много целувки на всички !До после!  bouquet

# 231
Здравейте от нас с Иванна   bouquet
Peppita честит имен ден... Да си жива и здрава и много щастлива  newsm51 newsm51 newsm51
Искам да ви попитам с какво къпете телцето на бебоците и после с какво ги мажете, че ние нещо на крачетата сме с лишей или по- точно много суха кожа (аз я къпя със сапуна на нивеа с зародиш от овес и я мажа с олиото на бюбхен)
Лек ден и приятна разходка на всички  newsm10 wavey smile3521

# 232
  Честит имен ден на Пепитка! Желая ти много здраве, щтастие, успехи и щтастливи моменти с малкото съкровище!  baloni  party006 newsm51 newsm51
TABBY, и моята госпожица има лишейчета по ръчичките и крачетата, показах ги на педи, но тя вика, че не са притеснителни и не ни каза с какво да ги третираме. Иначе аз я къпя с шампоана на Чико за тяло и коса и я мажа с лосионче на Чико или с преварен зехтин /редувам ги/, но сега и аз се замислям дали не ни се появяват тези лишеи и зачервявания от козметиката и се чудя с каква да я сменя. Така че мами давайте идеи за бебешка козметика за проблемна и чуствителна кожа.
На всички бебчовци и мами приятен ден и много усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Честит имен ден на Пепика!Да е много здрава и усмихната!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Корнелия,много ми хареса жилетката на Еми и е в моя любим цвят,а и Еми е много сладичка Heart Eyes
Мойто слънчице спи с пижамка,чувалче,което не е дебело,едно одеало на дупки,което не може да изрита и по към сутринта и мятам и още едно по дебело одеало.И като я проверявам и е добре,не е студена нито потна.В стаята ни е 19-20 градуса.По-хладно е защото е северна и не влиза слънчице.Още малко и ще се преместим с татито и бебка в една по слънчава и малка стая от апартамента,която ползваме през зимата за спалня,че вътре е значително по-топло.
 Къпя бебка със сапун KIDS,без разни шампоани и други неща.А я мажа с мас(претопена,изчистена и парфюмирана с ванилия),защото това е просто най-доброто за моето бебе.Дупето и го мажа с кремче.Кожата и е мека и гладка и не сме имали проблеми с лишеи,суха кожа и т.н.
  Целувки от нас,че бебка ме вика baby_neutral  bouquet

# 234
  • Бургас
Пепитка честит омен ден пожелавам ти толкова много щастие, че чак да ти дойде в повече.

Жилетката на Ема е суууууууууууупер, а тя самата е просто бинбон и половина.

Аз къпя Йо вечер със шампоан Нивея за коса и тяло и я мажа с клоран - масажно мляко,а дупето с дефламол.Сутрин същата процедура(ние  се къпем по два пъти) само че със сапунче нивея.
Веднъж когато беше настинала реших да я намажа с едно олио на Джинсан и така се изрина от него детето, че направо ме изплаши, така че не го ползвайте.

За спането я обличам със боди с къс ръкав и по-дебело гащеризонче за спане и я завивам с една по-дебела пелена.

Ние ходихме навън но в тоз пусти Бургас такъв вятър вей, че щеше да ни издуха и си се прибрахме.

Целувки от нас

# 235
  • 5 етаж в ляво
Честит имен ден на Пепита!!!!!!!Много щастие и любов!!!!  Hug Hug Hug
Корнелия,ама аз съм много заспала Embarassedчак сега видях,че си от Силистра,и познай по какво се усетих?Ами когато видях снимката на Еми,и си казвам ,абе аз това дете с тая жилетка сам го виждала някъде.И то беше вчера точно пред Центрума даже се загледах в жилетката на детето, че много ми хареса Heart Eyes,и сега като гледам снимките се усещам..... ooooh!Абе луда работа,с тези деца съвсем полудях hahahaА на всички мами да им кажа,че на живо жилетката е още по хубава Party
Таби,аз моята госпожичка я къпя с бюбхен гел/казва се от глава до пети/и съм безкрайно доволна.Отначало я къпех с нивея,точно този сапун който казваш,но хич не бях доволна.Взех си това,верно,че е 11.00лв.,но е адски икономично.Имам още 2 пръста от него ,като си представиш,че го взех когато бебка бе на 10 дни PeaceТака,че си струва парите.А за омазняването спрях мн.отдавна ,сега мажа само с Бочко и е супер.Даже вече къпя Мирка през вечер,а вечетра ,която пропускаме къпане мием дупе ,лице и ръце и то в мивката hahaha
За спането,спи със боди потник,една много тънка блузчица тип прегърни ме и отгоре с хавлиено гащеризонче което е като ританки на крачетата и с дълго ръкавче.Отгоре завивам с олекотената завивка и така.Не мисля,че и е топло ,понеже проверявам и не е изпотена.Ами това е.
П.П аз като не пиша,не пиша 1 месец,ама като почнаааа Joy Joy

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 16:05 от danidji

# 236
  • София
Снимчиците от срещичката ни в градинката Света Троица са в албумчето, при Софийските мами и бебоци.

# 237
  • Ямбол
Честит имен ден на Пепитка!Да си здрава и щастлива!

Корнелия, пу-пу дъщеря ти е много сладка, а жилетка е супер.Дъщеря ти е родена за модел, какви стойки....
Моята бебка спи с боди с късо ръкавче, блузка с дълъг ръкав, но не дебела и я завивам с олекотена завивка.Тя не се отвива.Подпъхвам крайчетата на завивката между пръчките на кошарата.Пускам малко печка преди да я изкъпим.
За козметиката-използвам продуктите на Мустела-шампоан за тяло и коса /без сълзи/, кремче за подсечено дупе и я мажа с млякото.
Понякога и нейните ръчички са студени, а телцето и топличко.На 2 пъти ми се случва да я пообличам повечко и после се появяват червени пъпчици по вратленцето и гръбчето, които бързо минават.Но как да преценя в това променливо време.

# 238
Честит имен ден Пепи! smile3525Пожелавам ти всичко най-прекрасно и бъди винаги толкова мила!

# 239
Корнелия, ами тя малката принцеса си е направо манекенка... страхотна е . Жилетката също е много хубава, със здраве да я носи.

Общи условия

Активация на акаунт