Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 049
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 245
Моята майка има най-красивите сиво-сини очи на света. Малко са хората със сиви очи. Simple Smile Уникална е – има черна коса, бяла кожа и сиво-сини очи. Баща ми беше с топли кафяви очи. Аз съм със студено тъмно зелени очи, по-скоро пъстри и много бяла кожа. Човешкото око е уникално и ако се вгледате, ще откриете уникалност във всеки.

# 1 246
  • София

Намерих снимката, не е веспа, но прилича много на веспа.

# 1 247
Змия, тази снимка чаках Heart

# 1 248
Змийче, уволнявай ги и да си знаем!

# 1 249
Страхотна си, Змия 🤗

# 1 250
  • някъде под слънцето...
Интересна дискусия се е заформила.
Подходящият цвят на грима може да направи чудеса с визията.
Отне ми години за да го осъзная.
Сама едва ли щях да открия моя цвят, случи се сравнително късно , но се радвям, че все пак  го открих.
Трудно ми беше да мина от зоната ми на  комфорт "как се харесвам"  към "кое е най доброто за мен", но  се справих.
Пестелив грим в подходящия нюанс, може да направи много повече от професионално изпипан грим в неподходяща тоналност.
Не харесвам зелени цветове на себе си.Грим ...дрехи, аксесоари бижута.
Като тийн баща ми беше донесъл  за мен и сестра ми  някакви италиански рокли.
Едната от моите беше в синьо, а другата в зелено, заради очите, а за сесътра ми в кафяво и розово.
Зелената рокля никога не беше облечена.
Останалите ги скъсвахме от носене.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 22:47 от sl

# 1 251
  • Варна
Дами, страхотни сте: фигура, стил, осанка.... Хлапетиите ряпа да ядат. Аз обичам да ходя спортно елегантна. Обожавам светлосиньото от дете и повече от половината ми дрехи са в синята гама. Отсъстват от гаредероба ми кафяво, зелено и сиво. Не се съобразявам с това, че очите ми са кафяви с малко зелено в тях. Нося се, както се възприемам. Имам и официални дрехи, но все по-рядко има поводи, за които да се обличам официално. Аз съм тапушончето в нашето семейство: 162-3 см. Синът ми, който е на 14 ме изпревари, а дъщеря ми на 21 е и е 168см., съпругът ми е над 170см. Вече не мога да ходя на висок ток и съм като едно пате. Имам коксартроза, гонартроза и плоскостъпие и и се налага ходене на 3 см. ток или на равни обувки. Имам в гардероба си и едни по-високи обувки, на които само им се радвам, а едно време как играех рок на 10см. токчета.... На 46 съм и ми тежи, че се сбабичосах на вид, но аз съм си малко мъжко момиче, та не ми пука особено. Даже и възрастта си обърках одеве. Щракнах се как съм облечена днес.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 12:53 от ysap

# 1 252
Змия, страхотна си!
Много се радвам на жените в Италия с високите им токчета как са яхнали веспите си!
Аз май съм миньона тук, а? 158 см! На мама съм се метнала. Дъщеря ми на 10 почти ме е настигнала, и дано вземе малко от татко си гените за височина, който е към 1,90.
Обичам всички цветове, но най малко дрехи имам в червено, но смятам да запълня тази липса. Имам едно яке в коралово червено /аз така го определям/
и наскоро си взех палто към малиново червено и наистина много се харесвам как ми стоят.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 22:27 от Pink Dress

# 1 253
  • Варна

Ето ме сега.

# 1 254
  • София
Дами, страхотни сте: фигура, стил, осанка.... Хлапетиите ряпа да ядат.
Абсолютно и моето впечатление. Обичам да гледам дрешки и аутфити и разгледах последните 5-6 страници, макар да не съм все още за темата възрастово. Но пък също харесвам по- класически и изчистен начин на обличане.
Много красиви дами с изграден стил видях. Обичам червено и си позволявам да го комбинирам с червено червило. Като втора кожа ми е и хората ме възприемат с него. Рокли, обувки, палто, нокти...коса Grinning
Не всичко наведнъж, разбира се Joy

# 1 255
Много харесвам синьо обаче има един нюанс, който направо не мога да го понасям- синьо като синката която пръскат по лозята Joy.

# 1 256
  • Mediterraneo
Аз съм така днес, обратно на смръщеното време

# 1 257
Много харесвам синьо обаче има един нюанс, който направо не мога да го понасям- синьо като синката която пръскат по лозята Joy.

"Син камък" - меден сулфат и хидратна вар, та става Бордолезов разтвор Smiling Imp Т'ва пък е баш моя цвят: рокли, блузки, бижута... Грим и лак - не Wink

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 14:38 от peneva_a

# 1 258
И аз днес съм облечена в синята гама.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 08:39 от dea76

# 1 259
  • Sofia
Всички нюанси на синьото обичам. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт