Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 690
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
307 туита и ме блокира Joy пише , че съм минала лимита, да се върна утре , но предните пъти ме пускаше към 23ч отново . Сега ще съм само зрител Rolling Eyes
Аз съм сложила Турция като локация , така че не знам как ги отчита , дали от турция или от бг

# 571
Не влизам 1 час айде 32 нови коментара. Grinning
Мина, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, успехи и любов! Hug
Патерина, честит рожденик! Нека бъде здрав, щастлив и с много забавно детство! Hug
Алекс, почивай си и се възстановявай. Hug
Като ви чета и аз се чувствам като на война, макар че не туитвам. Следя и вас, и в туитър и съм толкова ентусиазирана за тези 4 милиона. Честит 1 милион! Много добре се движим, дано не блокират много профили. Grinning
Благодаря на Миси и всички момичета за информацията! Hug

# 572
Пробвай да смениш локацията и би трябвало да те пусне да продължиш
1,07М
307 туита и ме блокира Joy пише , че съм минала лимита, да се върна утре , но предните пъти ме пускаше към 23ч отново . Сега ще съм само зрител Rolling Eyes
Аз съм сложила Турция като локация , така че не знам как ги отчита , дали от турция или от бг

# 573
  • Кърджали
Браво бе..
1.08 Милиона

# 574

И аз съм сложила Турция като локация. Не ме е блокирал туитъра, явно нямам 300 туита. Имам чувството, че 3000 съм направила. Не съм се спирала откако пуснаха хаштагът.

#meleklerinsözüvar
1.08M Tweets

Edit: Пробвай както Misi е писала и смени локацията. Днес минах през Испания, България, Германия и обратно при комшиите. Laughing

Карат ме да излизам. Сериалът бил чак от 8. А знаят ли те колко работа имам в Туитър. Thinking

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 17:34 от midnight__sun

# 575
  • Плевен / София
Аз нямам възможност да туитвам, пък и честно казано не съм много запозната с Туитър, но като ви гледам как отброявате туитовете и челните места и аз се чувствам като на война 😁
В една война са еднакво важни както нападащите/ тези които "туитват"/, така и тези, които им осигуряват тила...т.е. подкрепящите ги Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
# 577
  • Кърджали
1.17М
Темпото продължава

# 578
  • Монтана
Аз съм от тила! Няма да престана да подкрепям войниците ни!
Ще нахъсвам, ще се радвам, ще чакам всяка хубава информация!
Войниците ни са безценни!

# 579
Марги, страниците започнаха да се изписват с висока скорост, имай готовност за новата тема май 😘

# 580
# 581
  • Монтана
Марги, страниците започнаха да се изписват с висока скорост, имай готовност за новата тема май 😘

Правилно! Как няма да се пълнят страниците?...Толкова вълнения, толкова желания, ми те само от това ще се напълнят!
Марги, бъди в готовност за нова тема! До тогава ще минем 3 000 000! Дай, Боже!

# 582
Феновете искат включване от Керем или Ханде за надъхване Wink
1,28М

# 583
Феновете искат включване от Керем или Ханде за надъхване Wink
1,28М

Те сигурно ще се включат на 4тия милион, както миналия път. 😁

# 584
Време им е да ударят едно рамо. Засега само Елчин видях, че сподели хаштагът.

Edit: И Еврим се включи. Явно не само ние сме в еуфория. Чакаме аркадашите да се включат.

#meleklerinsözüvar
1.31M Tweets

Общи условия

Активация на акаунт