Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 127 221
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София-Младост
Питам аз, но понякога минала, ама накрая се оказва, че не е...Инае наскоро забелязах и аз някъде горе им пише Лидл+ или нарисувано нещо...но то продуктите ли да мятам в торбата, тях ли да гледам.

# 2 371
  • Варна
Вчера ММ е взел намалена пъстърва. Направи я на грил тигана.
По-вкусна рибка отдавна не бях яла. Не знам от самата риба ли, от готварските му умения ли, ама си облизахме пръстите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 372
  • Sofia
...но понякога минала, ама накрая се оказва, че не е...
To е една от причините да спра да ползвам Лидл +.
Отчита ми картата, прибирам телефона, за да слагам продуктите в количката и накаря тях ли да доприбера, да плащам ли, отново картата ли да чекирам...

Вчера ММ е взел намалена пъстърва. Направи я на грил тигана.
По-вкусна рибка отдавна не бях яла. Не знам от самата риба ли, от готварските му умения ли, ама си облизахме пръстите. Stuck Out Tongue Winking Eye
От намалението ще да е. Grinning

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 10:18 от Morena

# 2 373
  • София
Искам да питам :
Има ли в постоянният асортимент мас, или е само на акция?

# 2 374
  • Sofia
В постоянния е.

# 2 375
  • Варна
Няма да се разправям да връщам маслото-едно,че грешката си е моя- да съм гледала на място,друго,че магазинът не ми е на 5 мин от нас и парите,които ще идат за гориво ще са почти колкото отстъпката. Иначе 8 лв.са си 8 лв., а не 8 ст. Когато видя грешка в магазина се връщам да коригират, но в случая намирам вина в себе си и в тях по равно. Смятам,че е коректно да предупредят и клиента да прецени дали го устройва. За ограничението от 5 бр. зная,че го има от доста време, но съм купувала много пъти неща над 5 бр. на промоционална цена и това с маркирането на останалите бройки на редовна цена е новост. По принцип съм съгласна да има ограничение, защото често пазаруват  търговци със стековете и за нормалния потребител не остава нищо. Но е факт,че ако съм решила да купя стек вода,бира или кисело мляко да речем,никой не може да ме спре,ще се маркират на отделни бележки,ще вляза 5 пъти, ако трябва,начини има. Друг е въпросът кой има време за такива гимнастики.
Извинете ме за дългия пост.
Мас има в хладилните витрини, хубава е, 4 лв. е цената за 1 кг.

# 2 376
Искам да питам :
Има ли в постоянният асортимент мас, или е само на акция?
при нас на Вагона имаше до миналата седмица на 2,99 бяха 3 бр, аз взех 1, вчера нямаше и не мисля, че ще има в топлото време.
Сутринта имаше всичко, взех от всички сокове и смутена, розови доматки и черита, падпъдъчи яйца, единствено с купона-яйце сладолед с бадеми, нямаше от него нито една кутия

# 2 377
Рачони, дръж го в хладилник и на следващо ходене го вземи и върни. Придполагам все ще отидете по плазниците пак...

Аз си съчетавам нещата, и на мен не ми е близо. Нагласила съм в коридора сините гащури, като тръгнем натам...ги грабвам и връщам.Grinning

# 2 378
  • Plovdiv, Bulgaria
Да попитам и аз, че съм с децата и нямам възможност много да обикалям. Има ли Коста капсули в Лидл?
Мерси Hug

# 2 379
Персоналът често не знае баш кое е на промоция и едва ли му пука за маслото, та да предупреди. Мишка и 13 вероятно са заети и скапани, тия тълпи в магазина някой трябва да ги обслужва.

# 2 380
  • София
Да попитам и аз, че съм с децата и нямам възможност много да обикалям. Има ли Коста капсули в Лидл?
Мерси Hug

Не съм виждала. Но кафето е на едно място, така че няма да ви се наложи да обикаляте много.

# 2 381
  • София
каната за вода дали е има и добра ли е заслужава ли си цената - има ли пласт. елементи?
Яде ми се и козунак - кой е добър?

ПП: Взехме едни компоти от праскови 1000мл, но ми се сториха зелени - такива ли са навсякъде?

# 2 382
Мерси Hug

Не съм виждала. Но кафето е на едно място, така че няма да ви се наложи да обикаляте много.
Самото Коста кафе не е при другите кафета в магазина и си трябва обикаляне

# 2 383
  • Plovdiv, Bulgaria
Мерси Hug

Самото Коста кафе не е при другите кафета в магазина и си трябва обикаляне
Имах предвид, че не мога да обикалям по различните магазини, затова. Благодаря. Blush

# 2 384
Starrydream, Стъклената кана за вода бих си я купила, ако нямах вече стъклена такава- лидълската има и екстра за цветова подсветка с промяна в зависимост от температурата, а и с тяхната политика има добра гаранция и лесно връщаш - в случай че не я одобриш. Пластмасови елементи сигурно има, поне на капака отгоре и дръжката  като гледам от брошурата са такива.

Общи условия

Активация на акаунт