Връзка с непълнолетно момиче

• 8 396
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Аз ти предлагам да искаш заключване на темата, защото започваш сериозно да се излагаш...
Идва ми отвътре да ти кажа няколко неща, ама ще ме баннат най-вероятно, затова ще замълча.
Надявам се вече да си си направил изводите. Аз лично приключвам с коментарите, няма смисъл. Прекалено си малък или нещо друго /ще го спестя/, но изобщо не разбираш какво ти се пише...
Ако искаш ми напиши на лично какво мислиш, не съм от тези, които се обиждат дори напротив може пък да ме осъзнае нещо

# 121
  • София
Намери й друг Joy

Иначе не си й влязъл под кожата, просто е малка, неопитна и всичко и се струва последно. Като си тръгнал да е*** момиче на 15, какво очакваше? Абе мишкарска работа, авторе.
Така излиза.. Ама ако си мислиш, че моя милост е много опитен си заблудена, от къде да знам, че малките така се влюбват?

Ами, личи ти, че не си. Ама то човек така се учи и така пораства. Следващият път пробвай първо да мислиш, после да мушкаш.

# 122
Темата може да се заключи! Не знам на кой модератор ще се заеме, но по-старите потребители може да пишат да я заключат, защото не съм на ясно. Благодаря на всички за мненията!

# 123
Почваш да си я отглеждаш, следиш  уроци, изпитваш научила ли  е, ставаш родител с две думи като си  я взел под твоя грижа.Това 15 годишните не са удоволствие, грижа са  и разходи.Иначе   да почва да работи от сега, както прави секс не навреме, така и да работи.Може да почват малки, но не редовно, понякога  го правят и  отчитат  го рдо постъпките.Да сте  заедно   едруго и носи последици.И за двамата.Ти учиш ли или приключи и  работиш здраво каквото падне на минималната?ще ви се съберат две минимални ,споко.

# 124
  • София
Темата не е ли по- точно: “Как да разкарам гаджето без законови последствия?”

# 125
  • Далечният изток
Боряна, мисля, че бъркаш. 15-годишната е грижа и отговорност за майка си и баща си. Гаджето има друго предназначение.

# 126
Нищо не бъркам ,той бърка, като поема отговорност за дете.Има още три години до полнолетие, на са три месеца.Той  е пълнолетен и носи отговорност, пък било морална.Като поема, да поема всичко.Щом пита тук, има проблем някакъв.Не  е чак да не му пука.Леко се шегувам с него на сериозна тема, дано така вдене.
Явно не  е инцидентно обвързан с нея, тя избягва родителите, търси него, добре е с него.Минали са една граница.
 А родителите може да я тормозят да учи, да е сериозна  за бъдещето си.Не просто да се намират на работа.Пък ако е друго - тормоз заради тормоза, тя отишла работата с нея.Защото не търси решение, както други момичета ,споделили тук, но на първо място как да учат и  успяват, не  да се лепват към мъж.

# 127
  • София
АбсурТ, не го плаши литературно. Нищо, което не е описано в НК, не е престъпление (сговорили се били той да я прелъсти и да ги отърве... голям замисъл).
Щом нейните родители не са й забранили да се среща с него, те са преценили, че ситуацията не е застрашаваща за нея.

Ми,няма, защо да наруша равновесието на крехката му психика, още повече щом винаги се намира някой да скочи в защита?
Моралът е отживелица- да живеят чукането и безнаказаността.

# 128
  • Далечният изток
Извинете, някак съм се озовала в Средновековието...

# 129
Законът и моралът са различни неща.
Защо е приел, че неговото действие не е наказуемо, питай законодателя. Wink

# 130
Никой тука не се прави на ощипан, че 15 годишните правят секс. Правят, ама нужно ли е. Имам един приятел 25+ годишен, дето ейтака ходи с 15-16 годишни. Първата му такава връзка продължи 4 години. Той я отгледа дет се вика😄, отрака я, ама момичето порасна и го заряза. Сега е на втората. Отделно не знам как мъжете се възбуждат от 15 годишни. То тялото й не се е доразвило още.

# 131
  • София
Дотегнала му е девойката, иска да я чупира.
Тя е емоционално незряла и изпада в истерии, другите (сигурно и родителите ѝ) го придумват да не се разделят - до стената е. Ако и някой в вкарал някоя заплаха и ей го, цъфнал тук и се чуди какво да прави.

# 132
Темата не е ли по- точно: “Как да разкарам гаджето без законови последствия?”
Ето тук е тънкия момент. Той трябва да се надява девойката да си намери друг за да го остави. Ако той предприеме тази крачка, не се знае дали тя няма да изпадне в драма и да лъжесвидетелства срещу него.
Към автора: тя заплаши ли те с нещо, когато си се опитвал да я оставиш?
Ако не искаш да си с нея, опитай да разредиш вижданията и се дръж студено....виж ти сама се отказала.
В краен случай, излъжи я, че работиш на смени за да не може да се виждате или отиди " командировка" някъде.
Малко си се заплел...

# 133
Интересен обрат на темата... Flushed

# 134
  • София
Авторе, това ли се опитваш да ни кажеш?
Че си се нахендрил и сега не знаеш какво да правиш?

Общи условия

Активация на акаунт