Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

От сета

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 16:52 от sani1212

# 691
Бърборанке, пепел ти на клавиатурата! Какви нови гаджета, аз сватба чакам, може и тайна в Лас Вегас! 😁🤪😂😍

# 692
  • Кърджали
Баси, това ли му беше изненадата на Керем? 😏😢
От една страна щом пишат поради здравословни причини явно и на други тестовете са излезнали положителни. Важното е да са здрави. Тъкмо ше си попинат малко. А лятото ще ги гледаме пак (силно се надявам фокс да си спазят обешанието и да ги пуснат летният сезон.). А дотогава хубаво да си попинат, пе снимаха много дълго време без почивка

# 693
Скрит текст:
Да ви кажа - напълно очаквам да успеем да ги направим тези 8 млн туита в чест на финала на сезона. Sparkling Heart

Скрит текст:
Мисля, че лятото ще сме през седмицата. Отново в сряда според мен. Simple Smile
Само дано Ханде и Керем да не си хванат други гаджета в почивката. Ще ни секнат набързо ентусиазма. Grinning

А сакън, олмаз. Сега тъкмо до юни ще имат пълноценно време един за друг.  Trollface

# 694
Вчера излезе инфо, че Netflix е предложил 6-цифрена сума на нашите за съвместен сериал от 8 еп. и днес обявяват финал на сезона. Дали има връзка?

# 695
  • София
Керем най-после ще може да замине да види семейството си в Щатите. Simple Smile Надали Ханде ще отиде с него, дори да са заедно, защото всички ще ги разкрият вече. Въпреки че не знам какви са им уговорките с продукцията - трябва ли да крият, че са заедно, ако наистина са, докато официално сериалът приключи или..? Wink

# 696
Много ми дойде днес. Удари ме право в емоциите. Финал тази събота, 2 месеца без сериал, нов сезон, заедно ли са, не са ли. Ще се разкрият ли, нови гаджета ли ще си хванат, заедно ли ще пътуват? Много въпроси! Какво направи сериала с мен. Trollface

# 697
А, какво мислите за татуировките, които си направиха Еда и Серкан, не дадоха нищо конкретно, защо ги направиха, какво им е значението, на Серкан даже май не я дадоха в серията? Малко странно ми се стори! Да са изрязали сцени, но епизодът беше по-къс от обикновено! 🙄

# 698
Мили момичета!

През тези почти 10 месеца (още 2 дни и стават) вие се превърнахте в моето второ семейство! Радвахме се, смяхме се, плакахме, ядосвахме се, събирахме се заедно за новите епизоди, притеснявахме се какъв ще е рейтинга на Dizilah, четяхме удивителни "чаршафи" и поезия, чудихме се каква е рецептата за кекс и бяхме всички заедно. В трудни времена ние намерихме начин да бъдем щастливи!
Знаем, че някога ще дойде време и ще видим надписа "край" , след някоя вечер, в която сме се събрали заедно, за да гледаме още един епизод от тази приказка. Но сега не е този момент, ще се завърне отново след месец и малко, още по-прекрасен "Почукай на вратата ми", а ние ще сме заедно и ще го чакаме с още по-голямо вълнение от преди! До тогава ще влизам в темата и ще ви чета и ще пиша както до сега!
А може Fox да го пуснат отново в нашата любима сряда и всичко да е както в началото, рейтинг над 7, а и до тогава има време да направят twitter по-издръжлив, защото има да се минава световен рекорд!

# 699
Привет, ей пак нямате настигане.
Навън има доста разгонени котарачета, то и в темата така станало. Ах този неотразим Керем.
Аз да ви каже се радвам, че ще почиват. И те са хора, всички са изтощени не само от работа, но и такива емоции с този сериал за тях и за феновете. Надявам се сценаристите, които и да са те да не излизат в почивка, а да вземат да напишат една хубава история ще имат достатъчно време. Да влязат в нашата тема охо колко материал има, то готови сценарии, поезия, музика ще им бъдем страхотно вдъхновение. Мисля, че не е лошо Айше да е отпочинала достатъчно, да е проследила какво се опитаха да направят с нейните герои и да дойде да оправи нещата, както тя си знае най-добре.
А нашите сладурчета най-вероятно ще изчезнат от пространството през това време, иначе няма да успеят да си починат.
На всички болни от екипа на сериала и нашите болни момичета бързо да оздравявате.

# 700
Снимките на плажа са приключили

# 701
Оох, ще ми липсва много сериала!
Преди съм споменавала, че не съм гледала Керем в други сериали - от снощи почнах "Въпрос на чест", та тези месеци така мисля да ги запълня.
Аз ще продължавам да влизам в темата, трябва и някой който да ви следи.

# 702
Испанките се успокояват, че ни чака турско лято! 😁😍😘

# 703
Мисля си (мечтая си) дали изненадата на Керем е, да си признаят, че са заедно с Ханде и за това вчера нямаше изненада, защото не бяха казали, че 39 епизод е финал на сезона.

# 704
Мисля си (мечтая си) дали изненадата на Керем е, да си признаят, че са заедно с Ханде и за това вчера нямаше изненада, защото не бяха казали, че 39 епизод е финал на сезона.
Дано!
Марги, мисля, че скоро ще имаме нужда от нова къщичка 🏠💜

Общи условия

Активация на акаунт