Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 236
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 480
И докато "нямаме пари дори за зимно почистване на пътищата", щото "Бойко всичко е откраднал", назначеният от Радев областен управител на София задвижва процедура за 390 000 лева от бюджета за ремонт на МОЧА.
Гневен съм!

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/10/01/4259668_traicho_traik … lijava_pametnika/
Това ще е новата стратегия / на бъдeщия "cтрaтeгичecки лидeр, вoин oт ХХI вeк, гoтoв дa пeчeли и дa въздeйcтвa нa cтрaтeгичecкo нивo"/, парите са похарчени, договори са сключени и ние не можем да ги променим?! /нали промяна обещават уж/, затова ще се вдигат цените, че да има пари и за нас, пардон, за да не затънем в първия сняг.

# 36 481
  • Варна
Попадна ми тази статия от 2014.
https://blitz.bg/obshtestvo/nyama-pari-za-zimno-pochistvane_news288485.html

# 36 482
Аз не разбирам някои неща около кандидатурата му, но след два дни се надявам да стане ясно. От месеци е разговарял с десни, наскоро разбрал, че ГЕРБ ще го подкрепят. Бил е канен преди 5 години за кандидат от голяма партия. Борисов твърдеше, че има кандидат, ясен, преди това говореше за профила му и т.н., а Герджиков преди дни научава, че ще го подкрепят. Някак мътна работа. Кои ли са десните, с които е говорил месеци?

Ти ги чакай, но доказателствата са в Прокуратурата. От там трябва да дойде информация.

И на мен ми прозвуча доста неясно това негово изказване. Сякаш е имал желание за този пост и от месеци е разговарял и е търсил подкрепа от партиите в дясно, и най-после преди няколко дни е разбрал, че ГЕРБ е готова да го подкрепи. Друго, което ми направи впечатление е, че в рамките на две минути повтори четири пъти, че иска да бъде обединител. Това е единствената му цел.
Без да имам кой знае какви предишни наблюдения върху личността на проф. Герджиков само с това кратко интервю успя да предизвика в мен доста резерви. Усещането ми е, че набляга на чужди думи и внушения като по поръчка. И то доста натрапчиво. Не бих дала гласа си за него.

РР прие за мисия в живота си ежедневно да разединява нацията. Имаме остра нужда от по-позитивна фигура, обединяваща нацията.

# 36 483
За мен винаги е било странно, че жена му е пр. Явно тя го съветва за това поведение. Не знам. Аз също чувам едно безкрайно съскане и злоба. Просто ме е яд, че гласувах за него, адски ме е яд.

# 36 484
  • Варна
РР прие за мисия в живота си ежедневно да разединява нацията. Имаме остра нужда от по-позитивна фигура, обединяваща нацията.
Да бяха се обърнали към Орлин Горанов.
Не съм чувала някой да не го харесва, позитивен е.
Иначе този Герджиков ми е непознат, но не виждам как ще "обедини" нацията, все пак сме 80 % дебили.

# 36 485
Скрит текст:
Аз не разбирам някои неща около кандидатурата му, но след два дни се надявам да стане ясно. От месеци е разговарял с десни, наскоро разбрал, че ГЕРБ ще го подкрепят. Бил е канен преди 5 години за кандидат от голяма партия. Борисов твърдеше, че има кандидат, ясен, преди това говореше за профила му и т.н., а Герджиков преди дни научава, че ще го подкрепят. Някак мътна работа. Кои ли са десните, с които е говорил месеци?

Ти ги чакай, но доказателствата са в Прокуратурата. От там трябва да дойде информация.

И на мен ми прозвуча доста неясно това негово изказване. Сякаш е имал желание за този пост и от месеци е разговарял и е търсил подкрепа от партиите в дясно, и най-после преди няколко дни е разбрал, че ГЕРБ е готова да го подкрепи. Друго, което ми направи впечатление е, че в рамките на две минути повтори четири пъти, че иска да бъде обединител. Това е единствената му цел.
Без да имам кой знае какви предишни наблюдения върху личността на проф. Герджиков само с това кратко интервю успя да предизвика в мен доста резерви. Усещането ми е, че набляга на чужди думи и внушения като по поръчка. И то доста натрапчиво. Не бих дала гласа си за него.

[/quote]

Не само това, през цялото си президентстване не спря да намила колко лошо е всичко, как сме били последни във всичко, как наникъде не отиваме, такъв даунър е тоя човек, че не зная как въобще диша. Предполагам е въпрос на светоглед, но аз не искам такъв мрънкалник начело на държавата.

# 36 486
  • Варна
Не само това, през цялото си президентстване не спря да намила колко лошо е всичко, как сме били последни във всичко, как наникъде не отиваме, такъв даунър е тоя човек, че не зная как въобще диша. Предполагам е въпрос на светоглед, но аз не искам такъв мрънкалник начело на държавата.
Което не значи че не е прав.
Предпочитам мрънкалник, отколкото някой да ми дрънка че сме отличниците на Европа и ме заплашва "да не станем като в Гърция" Joy

# 36 487
Скрит текст:

Продължавам да не мога да си обясня какво точно значи "Радев разединява нацията" и как някой "ще я обедини". Няма как всички да харесваме едни и същи хора и да гласуваме за едни и  същи, освен ако не върнат Член 1-ви, които очевидно е бил най успешният "обединител" на нацията. Ако различните политически предпочитания са белег за "разединеност", самият евентуален втори тур на президентските избори би значил, а при миналите избори е значил, че нацията е "разединена" в желанията си. И това е нормално.

За зимното почистване пари явно има, въпросът е в оформянето им.
https://bnr.bg/post/101533621/pravitelstvoto-predlaga-prekratava … histvane-s-aneksi

# 36 488
  • София
Трайчо Трайков /кмет р-н Средец от ДБ/ уведомява столичани за неудобството, ще тече ремонт  на МОЧА
"Бих искал да помоля гражданите и гостите на София, които посещават Княжеската градина да избягват големия монумент, построен през 1954 г от обявения за престъпен комунистически режим, в прослава на окупационната армия на СССР ("Паметник на Съветската армия"). "
Допълвам - парите са от държ. бюджет
"Същият се намира в недобро конструктивно състояние и в момента Областната администрация е задвижила процедура за получаване на 390 хил лв от държавния бюджет, за да го ремонтира. Помолили са и общинския строителен контрол към СО да ограничи достъпа и да забрани провеждането на мероприятия от всякакъв вид."
https://www.facebook.com/traicho.traikov.77/posts/10159411995068875

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 12:57 от milka22

# 36 489
Предпочитам мрънкалник, отколкото някой да ми дрънка че сме отличниците на Европа и ме заплашва "да не станем като в Гърция" Joy

Твое право е да предпочиташ. Аз наистина не искам да станем като в Гърция по време на кризата и не ми беше зле да чувам, че сме били отличниците на Европа, защото вече не сме, за съжаление.

# 36 490
  • Варна
Твое право е да предпочиташ. Аз наистина не искам да станем като в Гърция по време на кризата и не ми беше зле да чувам, че сме били отличниците на Европа, защото вече не сме, за съжаление.
Мхм.. продължавай да ги слушаш какво говорят.. с широко затворени очи. Щом ти е по-спокойно.

# 36 491
Е как,та с тоя единствен почтен и достоен (кандидат) президент, направо няма нужда от член първи. То друг няма, освен Радев.

# 36 492
Това да не е избор на ректор за СУ, че да има само един кандидат - Герджиков Simple Smile

Няма лошо да издигат кандидати партиите, тъкмо ще се види политическата, кадровата и всякаквата им потентност, така да се изразя.

# 36 493
Не може ли компромисен вариант - без мрънкалници и дрънкалници, просто работещ човек. Thinking

# 36 494
  • София
Монумент на Окупационната Червена Армия или паметника в Княжевската градина.
Това не касае ли СО и нейния бюджет? Какво общо има с АПИ?
И с двете няма общо. Общо има с това, че пари от бюджета се пренасочват постоянно, винаги е било така и е нормално. Ненормално е да тръбиш как за едното нямаш, пък за другото се намират.

Общи условия

Активация на акаунт