Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 355
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 585
Викаме, че работата става дебела.Simple Smile)

# 36 586
Харесвам Невяна Митева, бори се за правата на жените,  по-специално срещу домашното насилие, има принос върху това да има повече жени на ръководни постове в армията и  органите на МВР. Не знаех, че  е шампион по плуване и че е финалист на Олимпиадата в Сеул.

# 36 587
# 36 588

Че и PR на ВВС е била. Кой се интересуваше покрай Радева каква работа имало за PR-и в нашите ВВС? Явно и двете са рекламирали Миг-ове поради липса на други занимания.

# 36 589
  • Варна
Богдана Карадочева е типичната седесарка. Омъжена за комунист и живяла в Париж. После жертва на комунизма и богато реституирана.

# 36 590
ПР и полковник в едно... А герберите се смееха на Радева.

# 36 591
И защо е необходимо такова противопоставяне? Радева се държеше селски не само според "герберите". Нищо общо няма показаната госпожа с Радева - нито по манталитет, нито по държание...

# 36 592
Досега не съм се интересувала от СУ и неговите проблеми не са били в полезението ми. Покрай кандидатурата на проф. Герджиков реших да се запозная малко по-добре с неговата личност въпреки първоначалните ми не особено добри впечатления.Както се казва да му дам шанс за повече от две минути. Все пак е кандидат за Президент. Ами мога да кажа, че интуицията ми не ме е подвела. Направо съм потресена. Знам, че в държавата ни всичко е схеми и измами, но наивно съм си мислила, че в академичната общност нещата са поне по-фини и не толкова грозни. Особено в Софийски университет. Уви, това е било голяма самозаблуда. Оказва се, че и там продажбата на съвести си тече на пълни обороти. Всичко в името на парите и властта.

# 36 593
  • Пловдив
Поправям се, ректорите били 12.
https://bntnews.bg/news/koi-vliza-v-iniciativniya-komitet-koito- … ekkT64u4O2cOVU_iA

Vapor, сегашният "президент" отдавна се държи не като такъв, а като обладан от идеята Борисов. Такъв изказ и такова говорене не приляга на държавник от такъв ранг. Не съм следила политиката тогава, но преди 5 години Бойко вероятно е искал да бъде министър председател, а не президент. Не се е крил под полата на Цецка. Говоренето против Борисов нахъсва бесните му противници и отблъсква останалите обикновени хорица като мен, които не са политически ангажирани.
И като толкова иска да се сбие с Борисов - да слезе на партийно ниво и да се пробва да управлява страната легитимно. А не безконтролно със служебно правителство.

# 36 594

Ау,  тази я знам, тя е жестока мадама, дано да е тя.

Тъкмо и съфорумката да е спокойна като ни нападнат талибаните.

# 36 595
Simple Smile Аз ще следя Офнюз.

Четох материала от 2017 г., четох и за други финансови машинации. Тепърва ще се говори как е управлявал СУ, а и Фонд научни изследвания преди това.

Ще се постараят да го изкарат по-черен и от дявола - в това съм сигурна. И най-дребното нещо ще бъде изваждано, развявано и раздухвано, все едно е най-лошото нещо, което човек може да направи. В последно време такива са всички предизборни кампании - яко хейт и черен ПР.

# 36 596
  • София
Възмутително поведение на Радев. Надявам се това да са резултатите на изборите:
1. Герджиков
2. Луна
3. Радев

И що така дискриминационно за Луна? Laughing

# 36 597
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз не разбирам някои неща около кандидатурата му, но след два дни се надявам да стане ясно. От месеци е разговарял с десни, наскоро разбрал, че ГЕРБ ще го подкрепят. Бил е канен преди 5 години за кандидат от голяма партия. Борисов твърдеше, че има кандидат, ясен, преди това говореше за профила му и т.н., а Герджиков преди дни научава, че ще го подкрепят. Някак мътна работа. Кои ли са десните, с които е говорил месеци?

Ти ги чакай, но доказателствата са в Прокуратурата. От там трябва да дойде информация.

И на мен ми прозвуча доста неясно това негово изказване. Сякаш е имал желание за този пост и от месеци е разговарял и е търсил подкрепа от партиите в дясно, и най-после преди няколко дни е разбрал, че ГЕРБ е готова да го подкрепи. Друго, което ми направи впечатление е, че в рамките на две минути повтори четири пъти, че иска да бъде обединител. Това е единствената му цел.
Без да имам кой знае какви предишни наблюдения върху личността на проф. Герджиков само с това кратко интервю успя да предизвика в мен доста резерви. Усещането ми е, че набляга на чужди думи и внушения като по поръчка. И то доста натрапчиво. Не бих дала гласа си за него.

РР прие за мисия в живота си ежедневно да разединява нацията. Имаме остра нужда от по-позитивна фигура, обединяваща нацията.

Не само това, през цялото си президентстване не спря да намила колко лошо е всичко, как сме били последни във всичко, как наникъде не отиваме, такъв даунър е тоя човек, че не зная как въобще диша. Предполагам е въпрос на светоглед, но аз не искам такъв мрънкалник начело на държавата.
[/spoiler]

А, не. По бедност и смъртност сме в челните редици.
[/quote]

По смърност сме в челните редици не от бедност, а от пируване/преяждане/с хиперпреработена храна и пандемията от ковид го доказва. Хора с метаболитен синдром и обезитет, които са предпоставки за ССЗ го карат тежко и умират. Онова 23 годишно момче, което оживя след интубиране, не го ли видяхте колко затлъстяло беше, направо имаше гърди като жена. Водят го без придружаващи заболявания, просто защото никога не си е пускало инсулин, кръвна захар и гликиран хемоглобин. Сега е на 23, на 40 вече ще е с ТЕЛК - я диабет, я ССЗ /пепел ми на устата/, но с примера исках да покажа защо сме първи по смъртност.

# 36 598
Харесвам Невяна Митева, бори се за правата на жените,  по-специално срещу домашното насилие, има принос върху това да има повече жени на ръководни постове в армията и  органите на МВР. Не знаех, че  е шампион по плуване и че е финалист на Олимпиадата в Сеул.

Браво на жената - харесва ми това, което е написано. А и на снимката ми изглежда добре. Определено ще му вдигне процентите още, ако в ПР-а се наблегне на тези нейни действия и качества.

# 36 599
И защо е необходимо такова противопоставяне? Радева се държеше селски не само според "герберите". Нищо общо няма показаната госпожа с Радева - нито по манталитет, нито по държание...

Simple Smile Защото точно герберите пет години се подсмихвахте каква работа имало във ВВС за ПР, та Радев трябвало да назначава бъдещата Радева. А сега ПР-ката я бутате за вицепрезидент и няма проблем.
Разликата е, че сега други ще обсъждат зелените чорапи на кандидатката на ГЕРБ.

Simple Smile Аз ще следя Офнюз.

Четох материала от 2017 г., четох и за други финансови машинации. Тепърва ще се говори как е управлявал СУ, а и Фонд научни изследвания преди това.

Ще се постараят да го изкарат по-черен и от дявола - в това съм сигурна. И най-дребното нещо ще бъде изваждано, развявано и раздухвано, все едно е най-лошото нещо, което човек може да направи. В последно време такива са всички предизборни кампании - яко хейт и черен ПР.

Неговите проблеми със Сметната палата са много преди да го издигнат за президент. Материалът на предната страница например е от 2017 г.
Така че проблемите на Герджиков с финансите са дългогодишни и няма как да бъдат оправдани с това, че сега някой му вади кирливи ризи без нищо.

Общи условия

Активация на акаунт