Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 150
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 810
Кирил Петков за разлика от тиквата си декларира реалните пари. Така, че не търси под вола теле. Човокът не крие, че може да си позволи децата му да учат, там където учат.
Аз нямам против децата му да учат там, където родителите му могат да си позволят, но ти откъде знаеш колко са му реалните пари?

Гледахте ли Митева при Любенов? Каза, че не е съгласна на разделението, което правят ПП - съдебната реформа за ДБ, за Мая - социалната политика, а за КП и АВ - икономиката. Че закриването на спецсъда и прокуратурата, каквото се предложи от ДБ, няма да доведе до съдебна реформа.
Не ми хареса, че каза, че от плагиатството минали 6 години, защо сега се повдигал въпросът? Това си е позицията на ИТН явно. Киселова беше казала, че е говорила  дав пъти с него, но без резултат, а все пак работят заедно, явно не е искала да се конфронтира.
Също така каза, че тасива хора като Татяна Дончева няма място в политиката. Любенов нарече изказването "остро".
Мислех да връщам да чуя цялото интервю, но ти описа основното.
Аз закачих частта с критиките и към зпроектите на ДБ за съдебната реформа.
Очаквано , според мен. Гледахме напъните на ХИ и в предходно управление.
Митева поне е добър юрист, има нужда от такива в НС

# 36 811
Аз нямам против децата му да учат там, където родителите му могат да си позволят, но ти откъде знаеш колко са му реалните пари?
И преди съм го казвала - дори и този 1 милион, който е деклариран да не е реален, първо - със сигурност поне не е изкаран докато е бил на държавен пост и второ пак е декларирал повече пари и е платил повече данък от боко. Или за боко няма съмнение, че всичко, което е декларирано е така, но за Кирил Петков не?

# 36 812
Митева да не реве сега, имаха идеална възможност да съставят правителство Итн и да си прокарват политиките. Като не са искали, сега други ще го правят.

# 36 813
"Почтените" докато причисляват Мая Манолова към тази категория,  хич не ми приличат на такива.
Който каквото и да говори, става дума за пари, и само за пари.

# 36 814
Защо ГЕРб толкова държи да ни убеди, че те "само подкрепят" кандидатурата на Герджиков, уж издигната от ИК. Начело на който стои виден гербаджия, и в самия комитет са гербераст, човек на хранилка, пак гербераст и т.н Нещо като роднина-милиционер. Толкова ли за тъпи смятат хората и си мислят, че ще заблудят някого с този евтин театър. Надали има наивници да смятат, че ББ не е тропнал с крак и казал името на кандидата. Явно сами осъзнават, че ярка герберска кандидатура няма да вземе гласове освен твърдия електорат и ДПС, та са сложили това мюре, белким повярва някой, че е "независим". Жалко, че този учен се е продал и се е сложил в услуга на шайката. Явно има доста обвързаности и зависимости.

# 36 815
Аз пък чух онази вечер, че Кирчо и Кокорчо ще си взаимодействат с всички останали партии в следващото НС, но само с почтените им членове. Та се чудя как точно ще подберат кои са почтените - тестове ли ще им правят, дететктор на лъжата ли ще ползват? Много ми е интересно как ще отсеят почтените от непочтените - някой, ако има ниформация, ще се радвам да я сподели.

# 36 816
ББ не е способен да измисли подобна кандидатура.
Затова се мотаха толкова.
Биков много смирен днес, нов подход явно .
Да подминават провокациите на съскащия обединител.

Лейди, гледай го и днес, пренавит прогнозител .
Ей, това властта наистина кара политиците да обезумяват.
Много ми е смешен КП с този комсомолски плам 🙂

# 36 817
Защо ГЕРб толкова държи да ни убеди, че те "само подкрепят" кандидатурата на Герджиков, уж издигната от ИК.

А защо БСП, които докараха протестите при Орешарски заради назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС и "Жанвиденовата зима", толкова държат да ни убедят, че те "само подкрепат" кандидатурата на Румен Радев?

# 36 818
Митева да не реве сега, имаха идеална възможност да съставят правителство Итн и да си прокарват политиките. Като не са искали, сега други ще го правят.
Така е, но тя се оправда, че ако имаше правителство, то щяло да бъде задкулисно. А те държат на откритостта и на липсата на задкулисие. Било смелост от тяхна страна, че са предложили такова с наличието на 65 депутати само. Ама пък какво правителство предложиха - избиха рибата с него ...Laughing

# 36 819
Кирил Петков е продал дяловете си в една солидна и печеливша компания и е декларирал от тая продажба 4500 (четири хиляди и петстотин) лева. Simple Smile

Аз разбирам, че всички правят така, за да не плащат данъци, но другите поне не се наричат "почтени" и не се напъват да оправяли държавата Simple Smile
Кирил Петков си няма личен главен прокурор за разлика от  боко и спокойно може да бъде разследван за данъчни измами.

# 36 820

олио - от 2,80 лв на 3,10 лв за последните 2 седмици, захар от 1,35 на 1,50 лв и т.н.
старо ти е инфото Smiley

Олиото в ЛИДЛ е 2.99   В магазина до нас-3.20

# 36 821
  • Буркина Фасо
Аз пък чух онази вечер, че Кирчо и Кокорчо ще си взаимодействат с всички останали партии в следващото НС, но само с почтените им членове. Та се чудя как точно ще подберат кои са почтените - тестове ли ще им правят, дететктор на лъжата ли ще ползват? Много ми е интересно как ще отсеят почтените от непочтените - някой, ако има ниформация, ще се радвам да я сподели.
не е ли почетните членове ?
Ахмед Доган е почетен член, а не почтен.

# 36 822
Не, казаха "почтените". Това е промяна с участие на почтените - казват го на всяко интервю. Думата "почетни" до сега не съм я чула от тях.

# 36 823
  • София
Киреее си го каза и сега, че могат да отворят заедно вратата от логото.
Слушах я и на ИТН госпожата - и тя същата песен. Всички ги е страх да не им се затвори вратата на НС под носа и са готови на всичко. Като тасманийски дяволи са.

# 36 824
Simple Smile Нека някой от ГЕРБ излезе по телевизора и да обясни на широката общественост защо за Симеон Дянков може това, което сега не може за Кирил Петков. Виждам, че има интерес, даже може да подпомогне така кампанията на Герджиков.

Общи условия

Активация на акаунт