Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 153
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Спутник ние не щем. 😁

# 346
  • София
Нищо, де, ще ви сложат Спутник - тя е същата. Joy
Недей, в потрес съм! Що им беше на британците тоя Брекзит Confused

# 347
  • в страната на чудесата
Много добър отзив от Уоруик за лагер в Родопите. Нейното дете го е посещавало:
https://kids.bikearea.org/

# 348
  • София
Ред, и ти ли, Бруте ? Joy
Вземи прочети някоя приказка. След Андерсен и Грим, терзанията с Астрата ще ти се сторят нищо работа Joy

Warwick още ли е в карантина? Thinking

# 349
  • в страната на чудесата
Ами да, мисля че е дълга.
Фран може ли да види?
На мен Уоруик ми липсва тук, нищо че сме кръстосвали шпаги. Дразня се когато умни хора са в БАН.,

# 350
Моля да не ми се смеете, но аз си чакам Спутник. В него векторът бил от човешки вирус. А в другите векторни - от шимпанзета. Астрата например. Та, Лейка ще каже дали е така. Но аз това четох и това чух

# 351
Уоруик да не е убила някого😀

Какво, да не отписаха Астрата, че цял ден съм на тръстиката.

# 352
  • София
Е не знам що пък толкова го харесват тоя Спутник. То персонално на него може и нищо да му няма, ама все пак май пропуснаха фаза 3 на клинични изпитвания и вместо нея минаха към масова ваксинация.
'Се тая, пъкленият ми план да бягаме през уикенд до гръцко т.г. нещо върви към провал.

# 353
  • в страната на чудесата
Нищо друго и няма на Астрата освен че е евтина. Ако беше десет пъти по-скъпа щяха да се бият за нея Simple Smile
Пули, аз не съм чула рашките досега да са направили нещо извън военно промишления комплекс. Имат интересни ваксини в него Simple Smile но всеки си знае де...

# 354
  • София
Ред, и ти ли, Бруте ? Joy
Вземи прочети някоя приказка. След Андерсен и Грим, терзанията с Астрата ще ти се сторят нищо работа Joy
Нали? Хензел за малко да го изядат, тя за една Астра се затръшкала. Joy

Шегата настрана, пълна малоумщина ще бъде да откажат втора доза на вече ваксинираните.

# 355
  • София
Начи, тва Ангелов и ко където ги хванеш, там да ги набиеш, отвратителни! Англичаните скоро ще забравят за Ковид с Астрата, ние тука на маймуни се направихме да компрометираме единствената си налична ваксина. Ще се пукна от яд, ако не ме оставят да си сложа втората доза. Идиоти!!

# 356
Какво, да не отписаха Астрата...
A, не. Върви си, даже и да е ръждясала. Перфектна е за градско. Само бетоновозите не ти правят път веднага щом те видят... Satisfied

# 357
  • в страната на чудесата
Е ние Коце си го з знаем, само в темата оттатък му се надаха...

Ще оставят астрата споко.

# 358
  • София
Абе да бе, да му имам проблемите на Хензел.
Онова момиче, дето стъпило върху хляба, понеже от малко било лошо, късало крилете на мухите, за да не могат да летят. И после като попадна в Ада, че и вкаменено, същите тия мухи с откъснати криле го лазиха ли, лазиха там някакви десетилетия. По-гадно е според мен.
В UK са най-добре като показатели на заразени след ваксиниране, много по-добре от Израел. Нещо при масовото производство на иРНК липидите се оказват нестабилни.

# 359
Ами Ежко, в България и в най-загубеното село да отидеш, пейзажите са по-хубави😆 Не че тези на снимките ти не са хубави, но в България са прекрасни.
Потресен съм от книгата ти за Харвард. Страшно поучителна, чак снощи я свърших. Ами и тук България е за предпочитане 😀
Първо, всичките харвадски възпитаници, както ясно се вижда, са гадни копелета. С изключение само на Андрю Елиът, какъв парадокс, който получава мястото си само благодарение на известния си род и с нищо не блести... освен че е истински човек. Другите са отврат. И колко самоубили се има, а колко влезли в психиатрията има...и дори от успелите никой не е щастлив. Ами мерси за тази американска мечта.
И никой не си запазва брака...И навсякъде лицемерие, егоизъм и липса на елементарна човещина до безкрай. И тук става така...
И за кво са им парите, като жена му на Андрю, не стига, че тя му изневерява, ами му взема и децата и синът му заявява, че ще стане като индийския си гуру да проси на улицата и той повече не го вижда, а синът на професор Тед Ламброс в присъствието на баща си се радва, че майка му ще се омъжи за друг мъж.
Ужасният Даниел Роси, който изневерява ката ден на прекрасната си жена, която го обича, егоист и мръсник въпреки, че е гениален пианист, за мен истинско гадно копеле, виж той заслужава жена му да му направи това, което Сара прави на Тед Ламброс, обаче в американското общество добрите винаги са прецакани, а жена му е добра и й остава само тихо да страда. В това общество няма никакъв хуманизъм, никакъв.
Брилянтният Джордж Келер, който е олицетворение на американската мечта, беден унгарски емигрант, стигнал до дясна ръка на държавния секретар, накрая се самоубива, когато жена му омерзена го напуска за втори път.
Ами мерси съм за съдбите на харварските възпитаници. И нямам съмнение, че е истина. Ами Дейвид Дейвидсън, който прави опит да се обеси, защото получил три минус на теста по химия, а майка му го възпитавала, че трябва винаги да е пръв и да завърши като първенец на випуска?! А той влиза в клиника за душевно болни и там си остава, остава заради Харвард не само аут от Харвард, ами аут от живота изобщо.
Не знам за вас, ама мисля няма да е зле да си преразгледам амбициите и ценностите.
Ами когато се напиват като свини и се сбиват на тържеството на първокурсниците и Тед отвратен си тръгва?
Бъдещият елит на света! Като излиза да им пее девически хор, още преди да са запели песента, момичетата са замервани отвсякъде с монети и викове : "Съблечете се!" Едвам ги измъкват...
Когато мюзикълът на Роси е на път да се провали, хващат един абсолютен неграмотник да преработи песните, който ги пренаписва в абсолютно посредствен стил, защото толкова си може, и пожънват невероятен успех на Бродуей!
Посредственост, алчност, невероятно изкривени отношения единствено в името на парите и през тях пречупеното разбиране за успех, липса на всякаква човечност и хуманност - сори, ама това е Айви лийг и американското общество. И не желая да споря с потребители тук, чиито деца са завършили там, защото такива форумци има, да са живи и здрави. В края на краищата Ерик Сийгъл го казва, не аз.
Аз само се съгласявам с него.

Естествено, и приказките на Андерсен и братя Грим са много кофти за деца и сте напълно прави!
От българските приказки по-хубави няма.
И от България по-хубаво няма.

Това сериозно го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт