Хайде покажете си спалните!

• 88 974
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ако на някой му е интересно, вчера правихме ремонт и на спалнята ( боядисване, смяна на това онова, нищо генерално), повечето ни неща са от преди, действахме с подръчни материали, но купихме и някои неща.
Ето тук може да видите снимки преди ( BEFORE) и след ( AFTER).
http://community.webshots.com/album/562736388PkIcYd?start=24
....
Много ми хареса спалнята ти!   bouquet
В банята поставките гипсова отливка ли са? Уникални са просто....много си падам по такива. Напомнят малко за древен Рим,очакваш отнякъде да изкочи Цезар!  Flutter

# 196
  • Някъде на път....
Tandoori, супер е!  Peace

# 197
Много ми хареса спалнята ти!   bouquet
В банята поставките гипсова отливка ли са? Уникални са просто....много си падам по такива. Напомнят малко за древен Рим,очакваш отнякъде да изкочи Цезар!  Flutter

Благодаря Simple Smile Както казах не сме сменяли нищо генерално, но добре се получи. Единственото нещо, което купихме ново беше таблата за леглото, защото преди беше куин, сега е кинг.

За банята- не са гипсови, дървени полички са ( или поне такива изглеждат), с някакво много особено покритие обаче, не е обикновена боя, но са доста евтини, така че не вярвам да е някакъв скъп материал Simple Smile Peace

# 198
Tandoori, страхотно си се справила, поздравления! Simple Smile Зелената баня направо ме шашна, супер е станало. Малко ще се отклоня от темата,за което предварително се извинявам, но ми направи впечатление, че зад мивката няма плочки, а май само латекс? Практично ли е,как се справяш с водните пръски? Много ще съм ти благодарна ако разясниш, че и на мен ми предстои ремонт на една такава и ми се ще да не се занимаваме с лепене на плочки, но ме притеснява как се подържа след тва ако е само латекс

# 199
  • Някъде на път....
Ето нашата спалня в малко по-завършен вид:

# 200
Tandoori, страхотно си се справила, поздравления! Simple Smile Зелената баня направо ме шашна, супер е станало. Малко ще се отклоня от темата,за което предварително се извинявам, но ми направи впечатление, че зад мивката няма плочки, а май само латекс? Практично ли е,как се справяш с водните пръски? Много ще съм ти благодарна ако разясниш, че и на мен ми предстои ремонт на една такава и ми се ще да не се занимаваме с лепене на плочки, но ме притеснява как се подържа след тва ако е само латекс

Еноли, когато търсих боя за банята питах и ми казаха, че тази става специално за баня, а отдолу съм минавала и с праймър ( не знам това как се казва на БГ като еквивалент), който не позволява да се развива мухъл и не задържа влага. Когато пръсне вода не е оставало петно досега, не знам. Надявам се и за в бъдеще да няма проблеми, но аз и преди да я боядисам пак беше с някаква друга боя и проблеми не сме имали.  Peace

# 201
Тандури, много ми хареса промяната, особено се изкефих на зелената с жабчетата.

# 202
  • София
ето я и нашата  Heart Eyes до 10-тина дена трябва да сме готови за монтаж  Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231664&photo=5

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231664&photo=6

# 203
Tandoori, благодаря за инфо-то, ще поразпитам тук из магазините, предполагам, че ще намеря нещо подобно, категорично реших, че ще направя wc-то по този начин Simple Smile

# 204
Прекрасни спални видях в темата.При мен проблемът е ,че бъдещата ми спалня е малка-около 14 м2.Не искам да я затварям още повече с огромни гардероби,нито пък ми харесва идеята над главата ми да висят шкафове.Малко е подтискащо.Та изхода го виждам в легло с повдигащи се матраци или с чекмеджета.Ползва ли някой такова или има отзиви от близки за плюсовете и минусите?Кое е за предпочитане?Други идеи?Съжалявам,че за сега само питам.От скоро следя форума.С удоволствие ще се включа при въпрос от моите компетенции.

# 205
  • Някъде на път....
W, нашето легло е с повдигащ механизъм. Много е удобно, не изисква място за отваряне на чекмеджета и събира много багаж!  Peace

# 206
  • Пловдив
Да се запиша и аз  Rolling Eyes, но ще показвам след месец или два  Hug. Невероятни неща видях   bouquet

# 207
T ilieva, благодаря за бързия отговор.Лесно ли се борави с този механизъм? Нужно ли е двама души да се "борят" с него?Питам за спалня-164 см. широка.

# 208
  • Някъде на път....
W, много лесно се борави - аз го вдигам с една ръка.  Peace   Нашата спалня е 144 см широка - виж я на някоя от предишните страници - има снимки! Супер доволна съм от повдигащия механизъм!  Peace

# 209
а това е моята спалня.аз си падам по класическия стил и може би не на всички ще хареса,но..... Simple Smile

http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=didizaf&aid=5 … 84209353349149778

Общи условия

Активация на акаунт