Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 159
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Поръчах този Персил https://www.emag.bg/prah-za-prane-persil-regular-40-izpiranija-4 … rce=tgt_pp_normal
Имаше код за отстъпка и безплатна доставка, излезе ми малко под 18 лв., което смятам на пране е приемливо и предвид че не мога да го открия никъде във физически магазин, не ми остана голям избор. Май никога не съм купувала Персил за бяло. Пера с Ариел или Денкмит, вземала съм за проба веднъж Бинго, понеже тук преди време много го хвалеха. Ще пробвам все пак как е Персила, нямаме дрехи с петна, така че предизвикателството ще са дрехите от фина материя на щадяща програма, 20 градуса и... въпросният ми фон дьо тен. Ако не става ще го дам и аз на майка ми и ще търся Скип, както препоръчвате. Макар че и неговото намиране ще е предизвикателство, всъщност обиколих всички и големи вериги, и малки квартални магазини, вкл. за паралелен внос и никъде не намерих прах за бяло, освен Ариел. Изненадана съм, че така изведнъж изчезнаха праховете.

# 196
В ДМ има Омо active clean, който мисля е за бяло, (защото отделно има active color).

# 197
На моята пералня има фаза против петна (различна от предпрането). Страхотна работа върши. Аз мазните петна, преди пране, ги поливам с течен препарат за пране, а самото пране си е с прахообразен.
Разни други петна мнооого рядко ги третирам предварително с препарат за петна.
Ризите и тениските третирам под мишниците с препарат, който премахва наслагванията от сухите дезодоранти.
Нямам фалове до сега с тази пералня.

# 198
Какъв е този препарат?

# 199
Какъв е този препарат?
Този:
Скрит текст:

# 200
Аз с такива петна се справям с един прост Астониш за петна .
Напръсквам , изчаквам 10 минути и пускам в пералнята .

# 201
Аз с такива петна се справям с един прост Астониш за петна .
Напръсквам , изчаквам 10 минути и пускам в пералнята .
Тук става дума за талк/алуминии и простия Астониш не върши работа особено за ризи.

# 202
Знам за този. Не съм го ползвала, защото  трябва да го поръчвам онлайн и с доставката става малко скъп.

# 203
Аха. Аз съм в София и тук го има в много физически магазини.

# 204
  • Пловдив
yanyan75(съгражданке),препаратите на HG ги има в zazishop,в Кючюка.Спомням си,че Вие търсехте преди време гръцки Скип изгодно в Пловдив-вчера видях в кварталния м-н за паралелен внос(в Смирненски,на ул.Царевец,преди м-н Сани) син и зелен Скип,45пранета за 14,50лв,гръцки Ariel alpine,58пранета,18,50лв,имаше и италиански Даш(оранжева кутия),но не знам цена,омекотители Yumoş,60пранета,6,50лв.

# 205
Благодаря. Къде се намира този магазин в Кючука? Намерих Скип, даже вече го преполових. Не живея в Пловдив, но работя там и ми е по-удобно да пазарувам някои неща. Цената на Скипа е добра.

# 206
Аха. Аз съм в София и тук го има в много физически магазини.
Къде да го търся?

# 207
  • София
Тъй като по-назад хвалехте Савекс Платинум, да кажа, че го има в Ремедиум, но не навсякъде продават И перилни препарати.
Но е за цветно пране, за бяло няма.

# 208
В Лидл ще има Ариел гел за 30 пранета , 8 лева . Също и капсули , 24 броя на същата цена .

# 209
  • Враца

За какво е този прах?
И втори въпрос , Coral само течен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт