Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 148
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Свикнала съм им. Не ги слушам изобщо.
Те са там за да продадат стоката.Факт.

Не за да ви консултират.
Напротив! Факт, потребителят не е длъжен да ги слуша, но те са там, за да познават стоката, която продават и при нужда да могат да ни консултират.Grinning

# 241
Да, така е. Но реалността е друга.

Не го казах ясно...по принцип трябва да знаят и да са компетентни.

На практика аз съм трижди по-компетентна, въпреки че не ми е работа, а ми е ..хоби Grinning

То и маслен радиатор като си купувах преди години, повече знаех, защото бях чела. А госпойцата там не си беше направила труда да прочете и да се образова, въпреки че това й е пряката работа...да знае и да консултира....а не да краси магазина Stuck Out Tongue Winking Eye
Ма кво разбирам аз...

# 242
И Ариелът за цветно, 18 пранета е с нова кутия и уж подобрен състав, със сини топченца вътре, някакви активиращи се аква истории.
Дано не са го развалили, че...

# 243
Да, така е. Но реалността е друга.

Не го казах ясно...по принцип трябва да знаят и да са компетентни.

На практика аз съм трижди по-компетентна, въпреки че не ми е работа, а ми е ..хоби Grinning

То и маслен радиатор като си купувах преди години, повече знаех, защото бях чела. А госпойцата там не си беше направила труда да прочете и да се образова, въпреки че това й е пряката работа...да знае и да консултира....а не да краси магазина Stuck Out Tongue Winking Eye
Ма кво разбирам аз...
Така вече се съгласих Grinning
И аз отивам да купувам каквото и да е въоръжена до зъби с информация и потребителски мнения, за да не стават фалове. Виждам, че не им е приятно да контактуват с информирани потребители и бързо-бързо подвиват опашки нацупени, но изборът и парите са мои, така че не им се давам.
За да не е спам: Миналата седмица си купих Персил мегаперли за бяло, мацката твърдеше че корал уайт + пере по-добре, макар и да не е по-висок клас, "но както прецените, скъпото не винаги е най-добро". Е, преценката ми не съвпадна с нейната, ама здраве да е.

# 244
Къде взе мегаперлите?
Мерак са ми, гледах ги в амазон, но тежат и идва скъпо...чудех се, ама...

# 245
Къде взе мегаперлите?
Мерак са ми, гледах ги в амазон, но тежат и идва скъпо...чудех се, ама...
От Борн, 24 лв. за 26 пранета..., левче-кефче е едно пране, но това е положението.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 08:59 от Herz

# 246
И аз много искам да пробвам Мегаперлите ...
Ама никъде в интернет не ги намирам....
От Борн никога няма да купя докато цените са такива ...
В сайта на Ттмаркет намерих , но само за цветно ....

# 247
Я пак да видя в амазона Joy

# 248
  • София
Днес в Т Маркер имаше прах Персил за цветно и бебешкия сенситив, партида 01/2021 за нещо от сорта на 6.50 лв.
Пиша информативно, че нали се търсеше прах за цветно напоследък.

# 249
И аз много искам да пробвам Мегаперлите ...
Ама никъде в интернет не ги намирам....
От Борн никога няма да купя докато цените са такива ...
Аз съм доволна от препаратите, скъпи са, но гледам да не мисля за цените. За мен лично качеството е несравнимо. Имам мои причини да не купувам от официалния внос.

# 250
А от препарати внос от Италия доволни ли сте? Има няколко онлайн магазина и физически такива. Цените са по-прилични от тези в Борн.

# 251
  • София
Аз - да. Напоследък само с италиански препарати пера.

# 252
  • Пловдив
Гледам в магазинчетата в квартала са заредили от този прах. Имате ли отзиви?

# 253
Не струва . Много нисък клас  е.

# 254
Рексче. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт