На пазар във Варна - тема 63

• 37 166
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Момичета, препоръчайте за моя приятелка гинеколог, задължително жена, от която сте доволни. Ако има понятие и от ендокринологични проблеми, още по-добре, че там нещата са навързани.

# 526
Хайспийд, Красимира Желязкова във МЦ Виталити.

# 527
  • Варна
Аз да споделя, ако има неинформирани като мен. В Хиполенд има три дни минус 25% на всичко налично, предполагам по повод 01.06. Трябваше да купя подарък и случайно разбрах. Днес няма много хора.

# 528
  • Варна
А в Комсед има -30% на Лего (с изключение на тези с трайно ниски цени и на разпродажба) от днес до 16.05.

# 529
Момичета, препоръчайте за моя приятелка гинеколог, задължително жена, от която сте доволни. Ако има понятие и от ендокринологични проблеми, още по-добре, че там нещата са навързани.
Д-р Василева.

# 530
  • Варна
Гъби кладница откъде?

# 531

Д-р Кузманова

# 532
# 533
  • Варна
Често има в Лидл, но съм си взимала и от Булмаг (Гранд Мол), там не е пакетирана и сама решавам колко да си взема.

# 534

Д-р Кузманова

Ох, моля ви недейте. Точно пък тая разбира само от това да те набута секцио при мъжа си. Ще я убия с голи ръце ако знам, че ще ми се размине. Такива поразии ми спретна... Беше доста старателен професионалист, откакто роди е пълен писюр... Мистър Бийн ще ме прегледа със същия успех ....

# 535
  • София

Кладница съм купувала от Кауфланд, пакетирана.

# 536
На Колхозния пазар има кладници на сериите с гъби, не всеки ден, но често

# 537
Редактирам поста си, по- точно направо го трия, че въпросът ми вече не е актуален Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 19:27 от Kristaline

# 538
Може ли някой да ми препоръча добра марка за велосипед за 4+ г дете. И съответно магазин.

# 539
В парк "Възраждане" има ли някакви атракции?

Общи условия

Активация на акаунт