Продуктите на Ina Essentials

• 20 415
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Често пращат кодове за отстъпка. Аз имах код за отстъпка за 10% многократен, след последната ми поръчка ми изпратиха код за 20% отстъпка върху цялата сметка, също многократен.

# 16
Аз вече втори или трети път получавам код за безплатна вода под предтекст “липсваш ни”.
Но иначе яко спамят. Непрекъснато получавам смс-и, имейли, кодове за отстъпки.
Имам сумати кодове за 10%, 20%, но не знам дали са персонални - обвързани с имейла. Ако някой желае, ще изпратя.

# 17
  • Бургас
И аз имам код за отстъпка.
Някой ако го иска,давам го.
Харесват ми продуктите им.
Използвала съм водата с маточина,бял бор.

# 18
  • Sofia
Внимание ИнаИсеншълс са измамници!
Не заплащайте предварително поръчката си и ако няма преглед не я вземайте изобщо.
Поръчах розово масло в мускалче, каквото беше обявено на сайта. Получих хартиена кутия с ампулка без мускалче (традиционната дървена кутийка). Оправдаха се, че съм поръчала малко преди да обновят сайта си и затова съм получила различно от обявеното.
ВИНАТА е изцяло тяхна, а искат да поема доставката за връщането на продукт, който не съм поръчала.
Пастата за зъби е трагедия. Уж да бори кариеси, а на първо място в състава е чиста захар.
Загубиха лоялен клиент.

# 19
Преди години опаковката беше тази:

Сега е с нова опаковка - по-семпла и обикновена

# 20
Поръчвала съм тяхната лавандулова вода за тийнейджър при пъпки. Нямаше никакъв ефект, но загубихме време да я ползва дъщеря ми и закъсняхме да потърсим адекватна помощ от дерматолог. Съжалявам, че се подведох.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 20:58 от Шишарко

# 21
Аз имам над 50 поръчки от сайта.
Доволна съм. Харесвам всички техни продукти.
Имам и код за отстъпка като лоялен клиент.
Абонирала съм се и за кутия.
Посещавала съм и физическия магазин в Пловдив.
 С госпожа Ралчева и цялото й семейство се запознах в магазина им. Невероятни хора, сърцати.
Искаха обратна връзка. За мен е много важно, както се вика - “шефа” да дойде при клиента и да попита всичко наред ли е. Много добро впечатление ми направиха.

# 22
Бях им писала веднъж при проблем с поръчката, реагираха светкавично и на следващия ден получих нов продукт.
Аз съм доволна от тях.

# 23
  • Бургас
Аз също съм с много добри впечатления от тях!
Мои познати, които са им клиенти също са доволни и нямат проблем.
Сигурна ли сте,че сте обяснили какъв точно е проблема при вас?

# 24
Аз съм ползвала Тоника с коприва при косопад , при мен не подейства но не смея да ги клеветя понеже всеки скалп реагира различно .

# 25
Здравейте, аз имах ужасен опит с тях преди години. Лавандуловата вода смърдеше отвратително, а от розовата вода ми излязоха пъпки по цялото лице.
Сега в една абонаментна кутия ми се падна тяхна вода от бял бор ли е, нещо такова, реших да и дам шанс. Ама много гадно мирише. Ползвам натурални продукти на други марки, няма такава смрад. Някой има ли отзиви за тази вода или да заминава директно в коша?

# 26
Свикнали сме с парфюмирани продукти на други фирми, затова ти мирише гадно.
 Значи е истинска..

# 27
Аз съм доволна от водите и от пастата за зъби. Ползвам вода от маточина, бял бор и лавандула. Имам чувствителна кожа и скалп, получавам често дерматити, с тези води ми изчезнаха неприятните симптоми като сърбеж и щипане. Тежкият аромат ми се струва, че е нормален при дестилат, без да има добавени парфюмни или други съставки, с които сме свикнали.

# 28
При нас лавандула вода нямаше благоприятно въздействие за акне по никакъв начин.

# 29
Преди няколко години бях получила една вода от маточина, която нямаше обичайния аромат. Питах ги дали имат проблем с партидата, обясниха ми, че ароматът зависи от биохимичния състав на билката, региона и сезона на бране, затова понякога може да мирише по-различно. Предложиха ми да я върна, ако искам, но си я оставих. Нямаше разлика в действието.

Водата от коприва на мен ми миришеше много неприятно, но то попарена коприва по принцип не мирише хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт