Ринопластика, тема 2

• 117 519
  • 938
  •   2
Отговори
# 435
Много доволни от Асенов познавам. Но за мен навсякъде при всеки е въпрос на късмет.

# 436
Колебая се. Като процент съотношение недоволни има и при Асенов, и при Бурак Каян. Предимството на д-р Асенов е, че е в България плюс финансовата част. Но при д-р Каян има чудесни резултати. Четох история на момиче, което се оперирало при него и той я блокирал след това. Но път четох и позитивни мнения. Наистина не може да се вземе решение.

# 437
Здравейте а най-добрия лекар , за преглед по скоро който е към УНГ знаете ли за София и района, не е задължително да е хирург, но да е изключително добър лекар специализиран в това, всеки има диплома, някое наистина високо светило което да може да помогне и да преглежда защото хирурзите са главно за операция....  те друго не знаят.

# 438
Колебая се. Като процент съотношение недоволни има и при Асенов, и при Бурак Каян. Предимството на д-р Асенов е, че е в България плюс финансовата част. Но при д-р Каян има чудесни резултати. Четох история на момиче, което се оперирало при него и той я блокирал след това. Но път четох и позитивни мнения. Наистина не може да се вземе решение.
Не мисля, че и двете опции стават. Даже препоръчвам да се откажете от България ако търсите естетическа промяна, с функционалната може и да се справят.

# 439
Здравейте някой запознат ли е с това ?  
Ендоскопски безкръвни операции за възстановяване на носно дишане , може ли да споделите какво точно представлява?

# 440
Здравейте, някой преди операцията имал ли е проблем със синузити и често боледуване вследствие на крива носна преграда? Възможно ли е това да е причината?

# 441
Аз мисля, че получих синузит след операцията. Така ми казаха поне на последния унг преглед. Казаха и че често се случва всъщност Disappointed Relieved

# 442
От много време следя темата, тъй като като почти всяка жена, не си харесвам носа и  искам да си направя операция, малко да се намали самия той както и повдигне върха….
Главното е, че  нямам проблем с дишането в момента….

А много ме притеснява дали няма да стане обратен ефект и след евентуална операция, да се появи това неприятно усещане и голям проблем….

Според вас колко е вероятно да се случи подобно развитие?
Ето, предната потребителка е споделила за синузит ….

Как изобщо е възможно да уверяват, че е често срещано?!? Това е абсурдно:(

# 443
  • В.Търново
Не , не е абсурдно, а възможно да се случи.

# 444
Наминах в темата и я изчетох от любопитство, а и защото преди няколко месеца моя близка приятелка си направи ринопластика в Турция и резултатът е незадоволителен, според нея, а според мен - направо плачевен.

Четейки темата и постове в няколко групи във фб стигнах до извода, че за такава операция човек изсипва една торба пари, а в грубо 50% от случаите резултатите са недобри от естетическа гледна точка, налагат се ревизии, възникват трайни здравословни проблеми и пр. Попаднах на много момичета, които още не са се възстановили от операцията, а вече мислят и планират следваща, като цените на ревизиите достигат 10-12 000 евро при друг доктор… Ами това според вас нормално ли е? Да дадеш близо 40 000 лв. да те обезобразят или да ти докарат здравословни проблеми, и после да ти присаждат ребра и хрющяли та да те “оправят”. Това е половин апартамент в провинцията. А въпросните лекари, които са по-скоро шарлатани и бизнесмени, милионери станаха. Да не говорим, че това са операции, а не разходки в парка - това ви е лицето и здравето… Не може с лека ръка човек да се подлага на втора, трета, пета и т.н.

Естетическата страна на въпроса не искам да я коментирам, защото в чипи вирнати носове по калъп не виждам нищо красиво, но приемам, че проблемът може да е в мен. Не мога обаче да не отбележа, че в голяма част от случаите момичетата лягат на операционната с хубави, симетрични, хармонизиращи с останалата част от лицето носове, които по мое мнение нищо не налага да бъдат оперирани. Да, не са съвършени, но не виждам и защо трябва да са и кое налага да се поемат такива рискове с такива операции. И какво красиво има в калъпа…Инстаграм е бизнес и целта е да ви убедят колко сте грозни, несъвършени, как имате нужда от еди-какъв-си продукт и еди-каква-си процедура, защото от това една камара хора изкарват пари. Цяла индустрия се гради на ваш гръб.

Това не е укорителен пост и не искам да прозвучи като размахване на пръст, просто реших да споделя една друга гледна точка за тези, които още се колебаят и се чудят заслужава ли си. Та момичета, мислете добре. Предполагам, че не е приятно човек да се поглежда в огледалото и да не харесва това, което не вижда, но наистина ли имате толкова грозен и фрапантен нос, който да налага да поемате такива разходи и рискове? Заслужава ли си? Ако не ви се навираха пред очите постоянно фотошопирани кифли по калъп като стандарт за красота, пак ли нямаше да се харесвате?

Не на последно място, хората са интересни със своите индивидуалности, особености и несъвършенства. Те придават на лицата чар и характер, а това в идните години ще става все по-ценно при това нашествие на жени (че вече и мъже) с еднакви носове, устни, скули, брадички и т.н.

Успех желая на всички, дано вземете правилното за вас решение и сте доволни от резултата!

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 12:15 от That Obscure Object of Desire

# 445
Много интересно защо пък се зачетохте в тая тема, щом нито Вие ще се оперирате, нито Ви харесват резултатите?

# 446
Казах защо, а Вие защо скачате, с кое Ви засегнах?

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 12:16 от That Obscure Object of Desire

# 447
Жена, която няма дълъг, гърбав или голям нос, не може да разбере жена, която има такъв и не се харесва, като се погледне в огледалото. Не се чудете толкова, всеки човек иска да е хубав и да поправи несъвършенството.

# 448
Казах защо, а Вие защо скачате, с кое Ви засегнах?
Хич  не съм засегната, но се поспрете със съветите кой как да не се прави , щото не изглеждал по добре, уж.

# 449
Малко е странно някой, който не се интересува от ринопластика, да влиза в тема за такава и да съветва другите да не се подлагат на нея… Благодарим ви за съвета и се радваме, че вие нямате визуален или функционален проблем, но за съжаление много хора имаме.

Общи условия

Активация на акаунт