🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 128
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
Никой в това предаване не може да понася Стилян. Трябва да е много неприятен на живо за да имат всички такива силни реакции.

На мен ми е най-антипатичният участник от самото начало

# 721
Мдаа, забравих и аз да споделя, че вчерашният десерт на Мария ми се видя ужасен. Самото изброяване на джинджифил тук, джинджифил там, сос с джинджифил и незнамкво си пак с джинджифил ми подлюти ужасно. Такова ми ти джинджифилово чудо не бих и опитала дори. Според мен основно правило в кулинарията е подобни компоненти да се ползват минимално и еднократно, не като при нея във всеки елемент. А и като се замисли човек, това многокомпонентно зашеменяващо уж нЯщо си беше най-обикновени 3 джинджифилови бисвитки със сосче... Чууудо велико, ще знаете Joy
На Стилиян чинията беше УАУ!
Мартин дори вече и не помня какво направи, нищо, че уж най-добър и спечели.

В тази връзка, оказа се, че почти половината им гости тази вечер просто не помня.

# 722
Мартин почти не го бяха снимали и сякаш изведнъж от нищото я изкара тази чиния (вчера).

Определено много повече ми хареса синия отбор, хармония, ред, че дори и позитивизъм лъхаше от там. А Тео се беше заел да върши всичко в другия докато Марто бели картофи..

# 723
...А Тео се беше заел да върши всичко в другия, докато Марто бели картофи..
Че и му подвикваше недоволен на всичкото отгоре Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 00:15 от птица

# 724
Скрит текст:
Мдаа, забравих и аз да споделя, че вчерашният десерт на Мария ми се видя ужасен. Самото изброяване на джинджифил тук, джинджифил там, сос с джинджифил и незнамкво си пак с джинджифил ми подлюти ужасно. Такова ми ти джинджифилово чудо не бих и опитала дори. Според мен основно правило в кулинарията е подобни компоненти да се ползват минимално и еднократно, не като при нея във всеки елемент. А и като се замисли човек, това многокомпонентно зашеменяващо уж нЯщо си беше най-обикновени 3 джинджифилови бисвитки със сосче... Чууудо велико, ще знаете Joy
На Стилиян чинията беше УАУ!
Мартин дори вече и не помня какво направи, нищо, че уж най-добър и спечели.

Скрит текст:
В тази връзка, оказа се, че почти половината им гости тази вечер просто не помня.
На Стилиян чинията наистина беше много красива. А Мартин сготви някакво свинско коремче, на мен ми хареса и ми се прииска да го опитам. Другото беше тартар със сьомга май и пълнена бисквита, с която бая се измъчи, защото не стана от първи път. Хубава беше чинията и много гурме, хахах - в смисъл, че беше повече за дегустация, а не за наяждане.Laughing

# 725
От отпадналите ми липсват Константин и Алекс.

На мен Алекс и Лидия

остави ги да им паднат продуктите(макар, че е грехота да заминат в боклука качествени храни)

Силно се надявам да ги дават на някое куче или коте... а не да отиват в кофата за боклук. Особено месото. Грехота...

# 726
  • да има едно лесно - на мотора
Знаете ли дали финалът е сниман вече?

Попаднах на уж изтекла информация за него, но я подлагам на съмнение.
И аз попаднах. Ако е вярна, много непрофесионално да изтече по този начин. Sad
Скрит текст:
Скрит текст:
и не съм доволна от класирането

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 07:03 от рак пустинник

# 727
Никой в това предаване не може да понася Стилян. Трябва да е много неприятен на живо за да имат всички такива силни реакции.
Аз пък не виждам, защо трябва да се водя по мнението на останалите (ако изобщо го знаем). Особено като ги гледам какви са самите те.
Да не говорим, че това е състезание за пари, а не кръжок "готви с другарче".

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 09:15 от Lemy

# 728
  • Испания
Скрит текст:
Аз пък не виждам, защо трябва да се водя по мнението на останалите (ако изобщо го знаем). Особено като ги гледам какви са самите те.

Състезанието понякога  е "Сготви другарчето".

# 729
Колкото и да се твърди, че Алекс не е злоупотребявал с правомощията си, аз пък точно това си спомням.

# 730
Понася, не понася, те са там на състезание. Понякога изисква да са екип, друг път индивидуалисти.

Краси от миналия сезон е затворил. Вчера минах да си взема азиатско за обяд и беше празно. Жалко. Не можа и 2-3 месеца да издържи.

# 731
  • София
Значи съдейки по това, че на 25-ти май вече е обявено друго предаване в часа на излъчване на МШ, да приема ли че другата седмица във вторник ще е полуфинала, а в сряда финала?

# 732
И какви точно са останалите? Всички други са в добри отношения един с друг. Явно проблема не е в тях. В една кухня трябва да можеш да работиш и в екип.

# 733
Да, точно така ще бъде.
Значи съдейки по това, че на 25-ти май вече е обявено друго предаване в часа на излъчване на МШ, да приема ли че другата седмица във вторник ще е полуфинала, а в сряда финала?

# 734
Аз пък не виждам кой толкова пък не може да го понася Стилиян. Някакви кофти коментари за него от другите не съм чула (изключвам личните им недоразумения с Алекс). Ако се съди само по неговите изказвания, че не го подкрепяли от балкона... ами той може и да ги драматизира нещата повече, а да не е баш така. Те, арт хората са по-чувствителни по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт