Колко е нормално?

• 23 028
  • 700
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хипохондриците и с един и със сто и един няма да са окей.
Здравето е лична, но и в случая споделена отговорност.

И с една да е бил и със 101, изискването за секс си стои.

# 91
  • София
Хипохондриците и с един и със сто и един няма да са окей.
Здравето е лична, но и в случая споделена отговорност.

И с една да е бил и със 101, изискването за секс си стои.
Много сте интересни жените, като намесите темата за полово-предаваните болести. Еми то за това си има презервативи. Това означава, че не е важна бройката, а културата, подбора на партньорите и това, човек да е внимателен и да взима мерки

# 92
  • София
Май не ме разбра, че казах същото.
Макар че, от доживотните болести презерватив няма да те спаси.

# 93
  • София
Ами именно де. Гаранции няма, но няма как да се сравнява рискът. Но споко, това (почти) никого не е спряло Joy

# 94
  • Най-красивата страна
Твърде големия брой патньори означава,че не подбираш,а си лягаш с който ти падне.

# 95
Айде, дори да оставим гнусливостта настрана, постоянната смяна на партньори би ме предупредила за някакви компенсации – в характер,  среда, чисто физически и не бих си губила времето с такива. Логиката е, че твърде малко или никакви и твърде много партньори са извън нормата. Нормата е хората с преобладаващо поведение. Ако сметнем, че повечето хора да кажем като съвсем млади имат период на проба-грешка и сменят повече партньори, после следва влизане в сериозни връзки, айде те да са между 1 и 5 до към 50-годишна възраст. За този период го сметнете с колко пък чак жени може да бъде. Даже и висок мардж да сложим, излизат не повече от 25-30 жени за активната им сексуална възраст.
Мъже, които плащат регулярно за секс ги слагам извън нормата, това са мъже с проблеми. Там има други отклонения.

# 96
Един съфорумец имаше в БГ мама, който разправяше, че ако не прави секс с различни жени, няма да му става. Виж, неговата бройка би била поучителна, но не го засичам вече.

# 97
  • София
Някоя бройка му е светила ма̀слото Laughing

Аз вече казах, че прекаленото консуматорство те кара да обръгнеш откъм емоции и притъпява сензитивното.
Мен механични пънове не ми трябват, па макар и мнооого потентни.

# 98
10, дрънки
Малцина мъже са били с повече от 5-6 до 40- тата си година

Имало било и някакви с по стотици вероятно, но за мен са само легенди
Сериозно ли така мислиш? Ами ако мъжа е готин и е бил дисководещ десетина години? Дали жените не са му се натискали сами?

# 99
  • София
Разбирам, че много искаш да се похвалиш Grinning

Стрейнджър, и на мен ми се навират, ама не си вдигам полата от немай къде.

# 100
да се върнем към темата за 60-сет  годишният девственик..и колко е "нормален"... Grinning

# 101
Защото съм гнуслива.
На теб ако жена ти каже,че е спала със 150 мъже,няма ли да ти стане противна?
Същото е....
На мен пък не ми пречи бройката, но все попадам на жени с по 5-6 мъже, а колкото повече бройки има една жена, толкова по-добра е в секса. Veni,  хубавия секс не е за гнусливи.

# 102
Тия да не са мормони? Laughing
Или викаш, те по дискотеките все такива ходят, с по 5-6 мъже.
И в @екса трябва хигиена, не само в главата. Това да не лотарийно билетче с търкане, че да няма значение. Търкаш-хвърляш.

# 103
  • София
10, дрънки
Малцина мъже са били с повече от 5-6 до 40- тата си година

Имало било и някакви с по стотици вероятно, но за мен са само легенди
Баба ми така едно време разправяше

# 104
Просто спрете да си питате мъжете/приятелите за бившите. Нормалността е различна за всеки.
Уточнение. Мъж съм
Много си прав. Излишна информация. Просто понякога повод за ревност, клюки.

Общи условия

Активация на акаунт