Колко е нормално?

• 24 088
  • 700
  •   1
Отговори
# 465
Искаш да кажеш, че една жена не може да бъде слаба и красива, без тунинг? Wink
Изобщо не го казвам Simple Smile и да, баш това е противопоставянето. Или е натокана за консумиране, или е хубава и всичко ù идва на тепсия, или е една здрава, права, нормална жена, другите не са нормални.
Жена пò се прежалва с някой обикновен, дето чеп не става от него, освен да прсви деца и да заработва някой лев, колкото да не е без хич, затова пързалките в СО с главен герой някой мухльо са такъв хит.
Ама точно толкова мъже са с едни никакви жени, да не ги обиждам, ама за нищо не стават, то нито умна, нито красива, нито добра домакиня, нииииищо, обаче с мъж. Просто в този форум са основно жени.
Баш.
Наскоро се бях ококорила в една тема как точно това се писа - да каже на мъжа си, че те хубавите жени не са умни. Моля?!

# 466
  • София
Искаш да кажеш, че една жена не може да бъде слаба и красива, без тунинг? Wink
Изобщо не го казвам Simple Smile и да, баш това е противопоставянето. Или е натокана за консумиране, или е хубава и всичко ù идва на тепсия.

Все неща, които не съм видяла някой да твърди.

# 467
Аз па съм и хубава, и умна. Joy
Има ли нещо за подбор? Давайте да видим.

# 468
Изобщо противопоставянето на злия богаташ, имащ всичко, срещу добродушния беден бачкатор или кухата перхидролка с перфектни форми срещу обикновената цайска с малко повече тлъстинки - ужасно евтино и плоско.
Няма такова противопоставяне. Нека е богат колкото иска, ако бройките му бяха жени, ако не с някаква индивидуалност, то поне различими една от друга, вместо безлични трофеи щях да мога да го асоциирам с някакъв успех. А не само с кухо количество. Не ми е вълнуващ избора му, не ми е годен за еталон на бройкаджиите. Затова и дадох пример с по-подходящ и опитах да обясня кое го прави такъв.

# 469
Абе как ги определяте като кухи, много ми е интересно. Малко ми е като да кажеш, че Браян Мей е прост китарист...а той човекът докторат защити.

# 470
Кухо количество казах,  не кухавели.
Ми просто.
По добре (в контекста бройка) да си бил със сто различни, отколкото със сто еднакви.

# 471
  • София
Хората са склонни да лепят етикети - човек, тръгнал на търси нещо - бройкаджия - кух.
Ама той/тя въобще не е с тази мисъл, обаче за обществото е важно да залепи нещо там.
Между другото, аз пък забелязвам хора около 40, без партньор, обаче си налягат парцалите и не смеят да мръднат, сакън някой да не ги помисли за разтропани.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 12:04 от Rockstar

# 472
Сравнително свободни? Smile Свободни или не?
Или имаш предвид със свободно време?

# 473
  • София
Без партьор, да уточня.

# 474
Изобщо противопоставянето на злия богаташ, имащ всичко, срещу добродушния беден бачкатор или кухата перхидролка с перфектни форми срещу обикновената цайска с малко повече тлъстинки - ужасно евтино и плоско.
Няма такова противопоставяне. Нека е богат колкото иска, ако бройките му бяха жени, ако не с някаква индивидуалност, то поне различими една от друга, вместо безлични трофеи щях да мога да го асоциирам с някакъв успех. А не само с кухо количество. Не ми е вълнуващ избора му, не ми е годен за еталон на бройкаджиите. Затова и дадох пример с по-подходящ и опитах да обясня кое го прави такъв.
Ако визираш Хю-то, той си е имал предпочитания и не можем да го съдим за това, че може да си го позволи. Човека си е харесвал силиконени перхидролки и се е обградил с такива. Всеки човек си има собствен вкус и е похвално ако си държи на него, а не е всеяден. Аз от малък харесвам миньончета и не съм си променил вкуса до сега. Закръглена жена никога няма да харесам, дори да е последната жена на Земята. Явно нямам нужда от чак такова "разнообразие", искам си моето, щото само с него искам да се разнообразяваме и то съвсем качествено. И за да бъда съвсем ясен, не съм от хората, които биха пили ракия, ако няма уиски.
 Та по твоята логика аз не съм бройкаджия, като съм бил с много жени.

# 475
Ми не, не е задължително една жена да бъде красива, за да бъде куха. Достатъчно грозни и кухи съм се нагледал, както и на умни и красиви (да не се бърка с една група хора със сектантско поведение самоопределили се като такива). Също важи и за беден и прост, с гаден характер. Такива неща има само в приказките, ама те са за 8 годишните.

# 476
Колкото са по многолики хората, толкова и животът им е по-интересен. Няма как да харесам никога един тип мъж. Това е самоубийство. Типаж като начин на мислене, да. Но като външност, мерси.

# 477
Както се казваше -тя си мислеше, че е умна, само защото беше грозна.

Уточнявам, че не става дума какви са жените на Хефнер като хора, всеки човек си е отделна вселена. Но е обективен факт, че външно са еднакви.

Стрейнджър, твоят вкус има своите условия, има си рамки, всичко извън които за теб е безвкусица. Ако моят вкус е по-универсален и нямам чак такива правила, неуважение към себе си за мен пък би било да си ограничавам вкуса безпричинно. Всичко е субективно и относително, няма медал за правилно харесване на друг човек.

# 478
  • София
И аз си имам типаж, но все пак тук става дума за бройкане, в чиято основа е разнообразието. Когато "колекционираш" тела, не личности, но избираш едно и също всеки път, изглежда малко странно и излишно. Затова и на мен "портфолиото" на някой обикновен бройкаджия би ми било доста по-интересно като извадка, и защото средствата за набирането му са по-предизвикателни. А това, че някой 80 годишен е привлякъл 20 годишна с пари не го намирам за постижение. Парите, славата, лайвстайлът дори, те са си постижение. Но закупуването на секс не е такова.

# 479
Да ме извинявате, ама вашта работа е малко такава - за жените: не съм перхидролка, значи съм уникална, за мъжете: не плащам за тунинг, бройките ми са интересни.
Дай ми Памела Андерсън, пък си задръж Мимето от долния етаж.

Общи условия

Активация на акаунт