На море в България 2021 г.! - 2

• 63 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Чудех се  има ли много смелчаци за ранно моренце?Например след 15.6,хрумна ми идея да отскочим за няколко дни с децата до Слънчев бряг преди силният сезон. Като изненада след края на учебната година. Сега времето още е доста хладно и се чудя дали ще успее да се стопли не ми се иска да мръзнем по плажовете, а на мен сякаш ми се хади повече от децата.

# 496
  • Сф
Чудех се  има ли много смелчаци за ранно моренце?Например след 15.6,хрумна ми идея да отскочим за няколко дни с децата до Слънчев бряг преди силният сезон. Като изненада след края на учебната година. Сега времето още е доста хладно и се чудя дали ще успее да се стопли не ми се иска да мръзнем по плажовете, а на мен сякаш ми се хади повече от децата.
Да, ние се каним към 20 ти Simple Smile
Ще се стопли надявам се. Много пъти сме ходели към това време и е супер и вода и всичко .Не го гледай в Сф. Там е супер Simple Smile

# 497
Следете температурата на водата:
https://www.stringmeteo.com/synop/sea_water.php?year=2021#06

# 498
И аз това се чудя. Първото море ми е от 26/06. Досега винаги сме уцелвали вода и време, дано и сега да сме късметлии. Иначе днес гледах статистика за температура на морската вода - миналата година с днешна дата е била един градус по-студена. Има надежда значи Blush

# 499
  • софия
Ние сме от 12.06. Традиционно ходим по това време, надявам се и тази година да улучим време!

# 500
  • Бургас
Хладен и дъждовен го дават юни, дано се постопли водата, шанс винаги има...Но честно казано, никога не ми е било толкова студено юни месец, още ходим с якета и затворени обувки. За мен най-хубавият месец за плаж е юли, август излизат много мъртви течения и водорасли, не го харесвам и заради навалиците.

# 501
  • София
Въпрос на лично усещане и навик.

Преди няколко дни се върнахме. Бяхме от 01.05. на юг. Първите дни ни беше леко хладно, после свикнахме. Отначало с неопренов костюм водех малката на плажа, но след първите 10 дни ми заяви, че ѝ е много горещо и минахме на обикновен бански. Не ѝ давах да се кисне изцяло, но краката ѝ бяха непрекъснато във водата.

Моето лично усещане беше за леко хладна вода, но не студена. Не става за киснене и плацикане (макар че имаше и такива младежи), но за топене и кратко плуване беше ок.

Ако грее слънце, направо си е идеално.

За нас юли и август са неприятно горещи.   Знам че сме изключение. Обаче за зиморничавите, неопренът е вариант. Освен ако не държите да се печете де.

# 502
  • Варна
Да, "супер" е времето. Във Варна е 15 г-са.😁

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 20:14 от Viviana91

# 503
На мен юли ми беше студено... За средата на юни не смея и да си помислям. Даже търся вариант за хотел с вътрешен басейн, защото и юли и август сме си изкарвали почивките в стаята заради студ или дъжд

# 504
Апартхотелите и апартаменти под наем са ми любимите начини за морска почивка. Аз съм от малкото, дето ходят на море заради плажа, радвам се да има басейн, например, не че ще го ползвам.. Най- любимата ни семейна почивка се оказа в супер евтина каравана на Арапя преди няколко години.
За това лято резервирах апартхотел с джакузи, басейн и климатик (и нищо друго, всъщност) в топ сезона в Балчик. Четох много лоши отзиви за плажа там, така че ще се шофира ежедневно, но всичко останало ми изглежда идеално за нас, дано. Нямам търпение да му дойде времето.

Може ли да споделите  в коя каравана сте били на Арапя?

# 505
Нашата възможност за море е за 15-30 юни, южното Черноморие. Никога не съм била юни на море. Как е морето има ли вълни, медузи и т.н., дали е студена водата?

# 506
Миналата година бяхме от 20 юни в Лозенец. Водата беше кристално чиста, аз такава вода не съм виждала на нашето море. За моите усещания беше студена обаче. Всеки ден бяхме на плаж, но прекарвахме малко време във водата.

# 507
  • Русе
Аз препоръчвам хотел Магнолиите в Приморско.
Имате ли впечатления от хотела през миналата година?

# 508
Много ме притеснява времето тази година. Резервацията ни е от 26.06 и нямам търпение, но ако и другата седмица се задържи така хладно май ще изместим датите Sad

# 509
здравейте, изпуснала съм темата, но тази година така или иначе решихме да е извън БГ. И все пак има ли вече представа по колко са чадърите и шезлонгите? Като миналата ли година ще са по 4-5 лева или пак си скачат като преди пандемията? Интересува ме евентуално и за няколко дена на нашето моренце Grinning

Времето определено си е на риск юни месец и не знам защо така, явно се измества лятото, но последните години юни е все дъждовен, студен и не става за плажуване.

Общи условия

Активация на акаунт