Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 50 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Nature Fire Здравейте, момичета! Nature Fire

Признавам си, този въпрос чаках (имам го и в моя списък с идеи), защото имам подготвен отговор. Искам следващата еротична сцена между Еда и Серкан да бъде озвучена с I see red. Онагледявам, за да си представите по-добре. Grinning

Ето я и самата песен с подбрани кадри от сериала. Фен видеото е съвсем ново и никак не е лошо. Нека е поздрав за всички вас! Heart

•••
Мики, Марги,
когато чух Beautiful на Микеле Мороне, точно това си помислих - тази песен е толкова подходяща за нашия сериал, дори съдържа в текста си любимата думичка на Керем. Wink

Радвам се, че ви е харесала! Hug

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 13:57 от Бърборанка с розови очила

# 631
  • Пришълец
Мики, така съм го написала, че трудно човек би могъл да ми схване мисълта Joy Beautiful имах предвид, че слушам в продължение на два месеца, откакто я сподели Бърборанка. А другата (на Давид Бисбал) я слушам в продължение на години Joy

# 632
Здравейте Ханде и Керем са спечелили наградата за най-добра двойка на годината.
Страхотна новина за започване на седмицата
https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/1391657299903713280?s=20

# 633
  • София
Сани, носиш ни страхотна новина!
Би било смешно и нелепо, ако друга двойка беше спечелила наградата. Ханде и Керем като Еда и Серкан наистина са #couplegoal и много powerful тандем. Така че печелят напълно заслужено.

Отдавна не съм имала толкова любима двойка - и в сериал, и в реал. Heart

# 634
Включвам се набързо да ви кажа, че снощи коментираха в Туитър, че Неслихан е споделила за 11 епизода. До 50 ги имаме, оттам нататък ще се решавало. Simple Smile 

Малко изоставам с четенето, но после ще наваксам. Relaxed

# 635
  • София
Сутринта забравих да ви пожелая успешна и усмихната седмица, за някои като мен е и първата работна след празниците. Simple Smile

Затова се поправям, като ви нося порция от любимите ми ЕдСер целувки по бузата, изпълнени с толкова нежност и обич. Sparkling Heart

# 636
Снимки на Ханде и Керем от първи епизод

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 13:49 от sani1212

# 637
  • София
Мале, Ханде колко слЮбичка е била в началото... Направо ще се счупи! А Керем е бил бая здрав. Спомням си, че наскоро точно това коментирах - че в епизод 5, когато бяха в Анталия, най-много ми харесваше формата му. После поотслабна доста и около Нова година имаше много изморен вид, но тогава снимаше и интернет сериала, така че е разбираемо. А и колко месеца снимаха нашия сериал без почивка... Нооо, както обичам да казвам, хубав човек всякак си е хубав, нашите са прекрасни - и преди, и сега, и завинаги. Heart

Скрит текст:
Снимки на Ханде и Керем от първи епизод

# 638
Аз пък ви нося десет разтапящи целувки на Еда и Серкан 💜

# 639
  • София
Това детенце наистина е създадено да бъде дъщеря на Еда... толкова си приличат! Heart Eyes

# 640
# 641
Официално:

Утре започват снимките на тийзъра за сезон 2 Wink

Gift Heart

Според италианките - "децата  ще се появят в тийзъра за новия сезон, в мечтата на ЕдСер. Няма да има голям скок във времето в следващите епизоди"

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 14:56 от mi_si

# 642
Миналата година кога пуснаха първия трейлър? Май беше горе-долу месец преди да почнат да излъчват реално сериала.

Но имаше няколко трейлъра. Доколкото помня имаше един по-общ и няколко за 1 -ви епизод конкретно. Дано и сега има няколко трейлъра Blush

Дечицата са много сладки.
Иначе момченцето прилича на Серкан, а момиченцето на Еда, както сме си представяли винаги.
Интересно по характер на кого ще приличат.

Май момченцето е на 10 г, а момиченцето на 5. T.e - ще има 10 години скок във времето

https://www.biyografya.com/biyografi/23490

https://www.trendingbalita.com/2021/01/12/5-year-old-maya-basol- … nternet-by-storm/

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 15:46 от kukli4ka456

# 643
  • Пришълец
...
Иначе момченцето прилича на Серкан, а момиченцето на Еда, както сме си представяли винаги.
Интересно по характер на кого ще приличат.
Мисля, че и по характер няма да е много по-различно Joy фея и роботче.

# 644
Керем

Джанер пие чайчета на Lipton

Общи условия

Активация на акаунт