Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 526
  • 642
  •   1
Отговори
# 450
Аз държа един Алюр в кошницата,  ще чакам за някой код и аз.

Ако е за 5%, мога да пратя на лс.

На Диор дали ще пуснат 20%, така както сега има за Валентино?

# 451
Даа, някой е действал бързо Simple Smile
След мен изписваше наличност на повече от 1 брой.
Аз кликнах веднага щом публикува тук да видя за какво става въпрос и не беше наличен.
След като направих поръчката, проверих и изписваше повече от 1 брой. Възможно е наличността да се е коригирала секунди след това.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 01:00 от Ellinor*

# 452
Знам, че масово се харесва и търси. Три бройки според текущата информация за сайта. 189 лв без кодове

https://elinor.bg/product/attar-collection-hayati

# 453
# 454
https://elinor.bg/product/christian-dior-poison-girl-5

Тестер на Отровното момиче 88лв, кодът май не хваща

# 455
Здравейте,
Харесала съм си един парфюм на Lancome, мислех да го поръчам от Douglas, сега е с 20% намаление. Струва около 120 лв за 50 мл, но реших да проверя и в други сайтове и да сравня цените. В Нотино 100 мл е 110 лв, а в makeup.bg - 50 мл е 115 лв, а 100 - 116лв (т.е. разликата е 1 лв). Това съвсем ме обърка откъде да поръчам, срещала съм добри отзиви и за трите сайта из форума тук. Какво бихте ме посъветвали? 🙄🤔

# 456
Съветвам хората с притеснения да купят от там, където са най-сигурни, защото ние тук не можем да носим отговорност за избора им.
Аз купувам от където ми е най-изгодно или където открия любим парфюм, който рядко се намира, каквато и да е цената му.

# 457
Кое е объркващото, че има разлики за едно и също нещо ли?

# 458
Обърква я разликата от 1 лв в цената между 50 и двойно повече количество от 100 милилитра. Явно не познава ценовата политика на тези сайтове и не знае, че точно при makeup това е редовна практика. Има и случаи когато по-голямото количество дори е по-евтино.

# 459
Веднага взимам 100-те 😁
Купувам от където и което ми е най-изгодно.Винаги.

# 460
Ами то и едни и същи домати на пазара струват различно от една сергия до друга. Не ги разбирам тези терзания и тежки избори.

# 461
Ами то и едни и същи домати на пазара струват различно от една сергия до друга. Не ги разбирам тези терзания и тежки избори.

Здравейте Simple Smile не са терзания, по-скоро не познавам пазара. Досега мъжът ми ми е купувал, тъй като пътува много заради работата, но поради пандемията не в пътувал от отдавна. Купувала съм единствено от parfumi-shop.net, но там го няма. Затова се чудех къде е най-надеждно като алтернатива.

# 462
Elinor отговарят ли своевременно на мейл? Отказах  поръчка преди 2-3 дни чрез ел. пощата им, но нямам потвърждение,  че са я анулирали.

# 463
Gorska peperuda,аз бих го купила от Нотино,тъй като цената ми се вижда най-изгодна от споделените цени. Иначе от всички сайтове изброени на първа страница може да го купите.

# 464
Здравейте,
Харесала съм си един парфюм на Lancome, мислех да го поръчам от Douglas, сега е с 20% намаление. Струва около 120 лв за 50 мл, но реших да проверя и в други сайтове и да сравня цените. В Нотино 100 мл е 110 лв, а в makeup.bg - 50 мл е 115 лв, а 100 - 116лв (т.е. разликата е 1 лв). Това съвсем ме обърка откъде да поръчам, срещала съм добри отзиви и за трите сайта из форума тук. Какво бихте ме посъветвали? 🙄🤔
Аз бих купила 100мл за 116лв от Мейкъп. Всички изброени от вас сайтове имат добра политика при връщане на продукт, така че послушайте вътрешното си аз и си поръчайте от където решите.

Общи условия

Активация на акаунт