Спам тема(Козуначено - яйчен Спам!) - от 01.05. до 31.05.21г.

• 21 174
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 180
Виж, Тете, баш на теб не смея да избирам, защото може би си малко претенц... ъъъ, взискателна. Stuck Out Tongue
Няма да одобриш нищо. Не стаа. Тц.

# 181
  • Далече, далече
Като гледам какви филми дават по НВО-тата, имам чувството, че съм от друга ера. Джендърите, локдаунът и останалите простотии са често срещани теми.
Добре че имам богато подсъзнание.

# 182
Мъ, Лоре, пиши отпред Нурофен и сичко ще е прието. Joy Пп При мен ключовата фраза е Беналгин и Оспамокс. Ниедни наркоманки.Joy

# 183
Аууу, кви са тез приказки ма Жасте. Щи нажуля езика със сапун..ила ила...малиии..Stuck Out Tongue Winking Eye

Искам хотелът да е до плажа близо. Толку близо, че като му се доа@@а на златото, боси да прещапаме до собата.
Искам да има супер долу. Да има кафе автомат долу. Да има нящу като стол за едене обедно. Да е главна улица, щот от балконя обичам да гледам ора, паплач. Ма да нема бар с жива музика тъдява.
Лорче, гледай да няма пропуски в изиЦкванията ми, скромни са, вервам ш съ спрайш със задачата...налЕ?

# 184
Златото съпругът ти ли е? Grinning Толкова трогателно, че му викаш така... Relaxed

# 185
  • Euskal Herria
Уф, бръмна ми мозъка с един куп документация. Ама за днес стига. Викам вече и аз да търся кон Wink.
Купих си разкошни лалета, да ми радват очите. И една рокля точно по мой вкус - тайор. Откога си търсех такава.

# 186
Тето, мълчи, ма, ний сме дърти. Познават ни по торбичката с хапове. Joy
Искала, квот дадат се e на кяр. Joy

# 187
Златото съпругът ти ли е? Grinning Толкова трогателно, че му викаш така... Relaxed

Детето ма. Ти па..божкеее..

Аааа, аз нямам торбиче с апове уе. Сал един блистер си нося.

# 188
  • Далече, далече
Препоръчайте някоя хижа с прилична кухня около София? Може и другаде.

# 189
При мен има хотел с твоите изисквания, Тето, не знам кви са цените обачи, ку те интересува ми драсни лс и щи дам име, да си го чекнеш онлайн

# 190
  • На Марс
Аз па играф неска баскетбол ... ноу съм добър Simple Smile

Скрит текст:
ама сичко ма боли

# 191
Аз бех на ГИргьовден от обед съм на вино... Песни и танци, сега се прибрах и съжалявам, че толкоз винцок ометох..... Хъхъхъх.

# 192
Зи, кви глупости сънуваш, майко. Намери си обект/субект и го изчукай, да ти мине.

ама какви са тези думи

# 193
Добро утро!
Да не забравите да стенете днес за работа!
Петък е! КАде да голите мъжовеее?!?!?

# 194
Добро утро!
От мен закуската, за другото има други отговорници...

Общи условия

Активация на акаунт