Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 71 633
  • 828
  •   2
Отговори
# 300
днес си получих Noir Exquis  ...ee голяма греда, колко две малки, дето се вика Grinning
много ми мъжкарее, интересен е, но не е мой.
Ако не го разменя ще го скрия до есента, тогава може да ми проговори.
Когато получих пробичка от него, така реагирах и аз, сега ми е любим! Heart Decoration

# 301
на мен ми пее Heart

описанието на деетрон в другата тема за парфюма на бългаския бранд е много изкусително

днес: сутринта белият чай на ЕА и следобяд дамския джаспър конран - чудесно се съчетават

# 302
  • София
днес си получих Noir Exquis  ...ee голяма греда, колко две малки, дето се вика Grinning
много ми мъжкарее, интересен е, но не е мой.
Ако не го разменя ще го скрия до есента, тогава може да ми проговори.

И аз същото мога да кажа за всеобщия любимец напоследък Mugler Angel Iced Star. На другите им пропя, на мен нъц. Може би защото го сравнявам с Круизния Ангел от 2020, който обожавам. Може и защото предпочитам смокини пред ананас, не знам. Честно казано ми "звучат" доооста сходно и реших, че един Ангел ми е достатъчен. Simple Smile

# 303
  • Стара Загора
И аз реших да го пропусна този Ангел. С тези количества ще имам за 3 живота. 😊

Момичета, имам проблем с пулверизатор. Не съм ползвала поне 2 год. 212 на C. Herrera и сега след душ се сетих за него. Не мога да натисна. Доста сила приложих, не става. 🙄😏 Има ли начин, чрез който да го 'поправя'?

# 304
Аз пък страшно харесвам Noir Exquis и ми отива. Много добра химия правим, ванилия, кестени и сладък сироп. Кафе не усещам, цитруси също, нося си го и сега даже, в по топлото време.
Днес разнасях Mancera Holiday. Абе страхотен е, не толкова коскосов и задушлив, както очаквах, просто разкош. Идеалния летен парфюм. Няма някакъв особен шлеф, с добра трайност е, чуден. За съжаление не можах да го открия из сайтовете.

# 305
Има нова Мансера : https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Lovely-Garden-67228.html
Аман обаче от рози в парфюмите, имам чувството, че всеки трети новоизлязъл е с рози.

Holidays е страхотен парфюм  за лятото. Simple Smile

# 306
Аз пък страшно харесвам Noir Exquis и ми отива. Много добра химия правим, ванилия, кестени и сладък сироп. Кафе не усещам, цитруси също, нося си го и сега даже, в по топлото време.
Обожавам го наесен. Много качествено изпълнение.

# 307
  • by the sea
Интересен парфюм е Noir Exquis, много ванилов и флорална нотка усещам , нещо като теменужка, но най-вероятно усещам хелиотроп.
А тази мъжката нотка, която  усещам кестена  ли е?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 22:06 от RedPanDa

# 308
не бързай да го разменяш
не е летен, есента и зимата ще го усетиш най-добре, а и тогава ще бъде по-желан в темата за размени и ще получиш по-добро предложение, ако наистина искаш да се отървеш от него след проба в хладно време

# 309
И според мен не бързай да го разменяш(Noir Exquis), дай му шанс "на хладно". Такъв случай имах със Sensual Instinct Montale, закупен лятото, просто отврат. Прибрах го и на студа си разкри красотата.

# 310
Интересен парфюм е Noir Exquis, много ванилов и флорална нотка усещам , нещо като теменужка, но най-вероятно усещам хелиотроп.
А тази мъжката нотка, която  усещам кестена  ли е?

дали и аз да изчакам с Amour Nocturne?

# 311
  • Чукарландия
на мен ми пее Heart

описанието на деетрон в другата тема за парфюма на бългаския бранд е много изкусително

Ама къде си пишете тайничко? Я, подшушнете! 🤗

SODT: Andromeda Tiziana Terenzi❤️
Днес сто души ме попитаха кой е парфюма! 😉
Е как кой?!? Андромеда! Кърти плочки всякакви... 🤣

# 312
Здравейте, има ли парфюм с ясен аромат на банан? Предварително благодаря за съветите!

# 313
https://www.emag.bg/parfjum-amore-fati-alice-ard-decor-50ml-alic … ;utm_content=link
Този е парфюмът от шушукането у съседите с изпитаните сайтове за парфюми.

# 314
  • by the sea
Dorry88 не познавам Amour Nocturne , ако можеш снабди се с мостричка.
Аз като видя, че някой парфюм е унисекс и спокойно си налитам ама не е безопасно с всяка марка.
На  Tiziana Terenzi  унисекс парфюмите например за мен клонят към дамски,
а на L'Artisan сякаш към мъжки ( от бедния ми опит)

Общи условия

Активация на акаунт