Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 009
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 360
  • Майничка
Интересен ми е фотоепилаторът, дали би вършил работа, предвид драстичната разлика в цената с тези по големите вериги?
П.П. Иначе от иберийска седмица винаги зареждам португалския зехтин - много ми е удобен и за складиране, и за използване в тази кутийка.

# 361
Момичета, с какво работно време е Лидъл днес?

# 362
Фотоепилаторът го видях на живо днес. Доста е компактен.

# 363
  • Буркина Фасо
Момичета и момчета, с какво работно време е Лидъл днес?
ако използваш приложението виж твоя Лидл с какво раб.време  е.  възможно е да има различно раб.време в другите магазини. не съм сравнявал.

# 364
Естествено че е различно раб.време във филиалите..

# 365
Много неща си харесах, цяла седмица ще правя тигели до Лидл. 😁

Ползвателите на вакуумиращата машина какво ще кажат за нея, добре ли работи?

Лидл, не се срамете със Саяна, това е ужасен избор на марка продукти! А иначе сигурно все на някой ще харесат, то и Макдоналдс не е като да са фалирали...
Аз определено съм доволна от вакуумиращата машина. Купих си изгодно от друго място пликове.
Защото тези ролки излизат много солено.
Ако някой иска, ще му пратя на лично фирмата, от която поръчах пликове те, за да не счете за реклама, ако я дам тук.

# 366
Нищо на Саяна не бих купила аз.

Саяна и аз не купувам откакто имаше репортаж в някакво предаване за тях - че не отговарят на стандартите, имат много палмова мазнина, сухо мляко...
Имаше някакъв скандал с тях, че изкупуват отпадни млечни продукти, които ги влагат после.

# 367

Саяна и аз не купувам откакто имаше репортаж в някакво предаване за тях - че не отговарят на стандартите, имат много палмова мазнина, сухо мляко...
Имаше някакъв скандал с тях, че изкупуват отпадни млечни продукти, които ги влагат после.

Те затова са в постоянна промоция във всички магазини, особено в К. Чудех се как им излизат сметките...

# 368
  • София

Подкрепям за Саяна,  на нас не ни хареса млякото, кашкавала й сиренето. Пробвах може би преди година няколко неща и бяха под средното ниво.
На нас най-много ни харесват млеката на Ел Би, от Верея и Олимпус и лидълското, нямам оплаквания.

# 369
  • Sofia
Момичета и момчета, с какво работно време е Лидъл днес?
ако използваш приложението виж твоя Лидл с какво раб.време  е.  възможно е да има различно раб.време в другите магазини.
Точно и затова питане тук, без конкретизиране на филиала е безмислено.
И още... от единия Великден дето почиваха, защо си мислите, че всеки празник  ще почиват...  та чак за 9май  имаше питане - то  пък какво е толкова.
Не помня точно, но май на Коледа и Великден само почива Лидл.  Нещо ги няма служителите да кажат със сигурност.

# 370
# 371
Бонго, нямаме Т- маркет.
Връщам се да разгледам пак тези бутилки, че не им обърнах внимание.

# 372
Редактирам: В сайта за моя филиал новото работно време е в доста по-различен формат от преди. Има разлики между работните дни, а не само различно за неделя. При вас така ли е или нещо в сайта има бъг? Ето така пише:
по 08:00-20:30
вт 08:00-21:00
ср 08:00-21:00
че 08:00-21:00
пе 07:30-21:30
съ 07:30-21:30
не 09:00-20:30

Аз я разбрах Блондибери, пита дали днес заради празничния ден има различно работно време. Блонди, в България почти всичко работи дори в празнични дни, Лидл прави изключение само 2-3 пъти годишно на точните дни на най-големите празници, както са писали преди мен.
А за тази неделя питах аз, защото ми направи впечатление, че втората "порция" промоции тази седмица е от сряда. Също така заради струпването на нетипично много почивни дни заради съвпадение на повече от един празник. Не съм знаела, че понякога в такива празнични периоди "изтеглят" нещата в съответната седмица с ден по-рано. Тарталета мисля обясни, че се случва и в чужбина, тогава разбрах за тази практика.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:18 от Чушка ДоброЧушкова

# 373
  • Sofia
.. В сайта за моя филиал новото работно време е в доста по-различен формат от преди. .. Ето така пише:
по 08:00-20:30
вт 08:00-21:00
ср 08:00-21:00
че 08:00-21:00
пе 07:30-21:30
съ 07:30-21:30
не 09:00-20:30
...
Гадно (чак невероятно ми се струва), добре че при нас не е така.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:30 от Morena

# 374
  • София
Много дефицитен е бешамелът, наистина. Едвам се добрах този път, при това в магазина в Ринг мол - имаше само едно (преполовено) кашонче, при това още в понеделник. Много ми хареса! Благодаря за препоръките в темата.
Купих си машинка за залепване на пликчета, да ме пита човек за какво ми е, ама... Пробвах я с най-тънките от типа еднократни пликчета, като резултатът е, че направо ги накъсва/стопява. Ще пробвам и с някое по-плътно, но все си мисля, че ще е поредната глупост захвърлена в шкафа.
За рендето от новата брошура, няма смисъл да питам има ли приставка за рязане на кубчета, нали? Целта е бързо/мързеливо нарязване на краставица за таратор.

Общи условия

Активация на акаунт