Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 901
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна, Пловдив
Благодаря, надявах се да са постоянни, срокът им е до 27май, но вкъщи много се хапват от ММ и детето, та ще им взема още 1 пакет да се наядат, а на мен дадат почивка. Правя  ги, но малко като количество, за да свършват бързо, че бързо стават твърди, а те точно това харесват, че са меки. Подлъгах се, че само сега са на тази цена, а иначе са налични.

# 1 036
  • Sofia
Няма ли нещо солено с ревен? Нали е зеленчук!
Ами аз писах, че в салати го слагам.
Вляво на снимката
Скрит текст:

Иначе може и да се сготви разбира се или по примера на тартата, която дадох да е в солен вариант - киш или пай.

# 1 037
  • Варна
В нашия Лидл на обяд не е имало сирене РС от Купона.
Онзи ден доста неща, които написах на ММ, пак е нямало.
Викате, да се оплача и да ми пратят ваучер за 3 лв барем се успокоя Joy

# 1 038
И защо изкупихте сосовете за спагети?! Аз сега моите с какво да ги ям Sad

# 1 039
Вземи си доматки в консерва и си направи сосче, червенко. Simple Smile

Забелязвам доста често напоследък в темата да се споделя, че се купува нещо, което не се знае какво да се прави и защо изобщо е купено. Странно ми е. Може би защото аз купувам продукти, които ми трябват и ползвам.

# 1 040
  • Пловдив
спряха да ги раздават наред Wink

# 1 041
  • Sofia

Забелязвам доста често ... да се споделя, че се купува нещо, което не се знае какво да се прави и защо изобщо е купено. Странно ми е.
И мен всеки път ме човърка този въпрос, ама ... нали сме шарени...
И аз намислям какво да готвя  (що се отнася за храна) и търся каквото ми трябва или пък в движение виждам нещо и веднага ми е ясно какво ще го правя.

# 1 042

Сама съм в момента, не ми се занимава за две порции дето се вика, а Арабиатата ми е любима.

# 1 043
  • Sofia

Сама съм в момента, не ми се занимава за две порции дето се вика..
Ако може да ти е от полза - Паста рецепти https://morrennaa.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0 Simple Smile

спряха да ги раздават наред Wink
Аз тия не им ги ща... сега чакам да видя кога (и дали ... минава ми првез акъла Wink ) ще ми пратят ваучера от играта. 

# 1 044
Включвам се с въпрос.
Изпуснах тази седмица спалните комплекти. Другата седмица ще има пак. Обаче пише, че са ранфорс ( не като тази седмица сатенирани), та някой купувал ли е предходни пъти? Как са като качество и долните чаршафи с ластик?
Внимателно гледайте състава. Тези от тази седмица бяха 100% памук и долните, и комплектите. На тези от другата седмица пише "с високо съдържание на памук" – и на долните, и на горните.
Купих веднъж долни 50% памук на 50% полиестер по невнимание и в момента ги ползвам за калъфи за дрехи...

Моренка, няма лъжа, няма измама, ще си получиш ваучера. Simple Smile

Инфлуенсърки, награбих две пенести шишета сапуняк и аз. Joy Синият ролОн вече липсва от седмица тук след въпроса ми в темата... Преди това си го имаше. Cry Влязох за сапун и леща и оставих близо 50 лв. Да съм жива и здрава, и аз съм от жените, които с пари в джоба са като луди с картечници... Joy

# 1 045
Оплаках се, че и днес няма сирене. Няма такъв ваучер от 3 лв.

# 1 046
Оплаках се, че и днес няма сирене. Няма такъв ваучер от 3 лв.

Върнаха ли ви имейл с отговор?

# 1 047
Нямаше пуканки при нас. Питах да извадят..нямало.
Никога не са ми вадили нещо от вътре.
Или не им се занимава. Или няма наистина.

Тиквичките бяха свежи при нас.

# 1 048
  • Sofia
Не помня кой питаше... за Кексчетата Амарети, ето състава им, та значи има ги у наше "село" в 18ч. днес. Simple Smile
Съжалявам за качеството на снимката, не успях да изгладя пакета по-добре.

# 1 049
Хората искат да пробват непознати храни, какво чудно. Аз скоро започнах да купувам кумкуат и физалис, примерно. И да са ми давали някъде някога, не съм ги регистрирала какво са.

Общи условия

Активация на акаунт