Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 838
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Готова е да.
Аз язапипам на тиган с масло и после добавям мащерка и сирене.
На мен не ми се нрави ,че махнаха и заненихас тази.Гафна ми е,предпочитам аз да я правя.

# 1 141
Готова е да.
Аз язапипам на тиган с масло и после добавям мащерка и сирене.
На мен не ми се нрави ,че махнаха и заненихас тази.Гафна ми е,предпочитам аз да я правя.

Нали пуснаха царевичен грис. Може да си правиш, щом така предпочиташ.

# 1 142
  • София-Младост
ЗА инфо:
Вчера купих замразени чистени скаради, едрички, два пакета за 10лв.
Един пакет е 225 грама. 

Пропуснах да пробвам пастейша де ната аз...като не се сещамда ги потърся, нищо, другия път.

# 1 143
Абе не е чак толкоз невероятен, айде. По- добре, че не си го опитала, защото е много калоричен. Най- хубавите паштели ядох в португалския лидъл. По центъра на Лисабон бяха или клетави, или с крема на бучки, или супер пресладени.

# 1 144
Привет момичета. Значи да ви се оплача, два пъти пазарувам вече в Лидъл, след двумесечно отсъствие, и не ми дават нищо от скреч картата. 😎 Аз викам, сега ще ме стимулират с някоя примамлива оферта, а то.... може ли такова разочарование, не вървят на добре нещата 😎 😀
Мернах, че сте обсъждали зелените тиквички, и аз много ги харесах лидълските, и миналата година засадихме на вилата. Да ви пусна едни, които малко ги поизпуснахме, да се посмеете. И пак ставаха за ядене и бяха много вкусни:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 09:28 от Lemy

# 1 145
  • Бургас
Въх! Съвсем лекинко сте ги изпуснали Grinning Grinning Grinning  Добре завърнала се Hug

# 1 146
Леле Simple Smile
Някой случайно да е садил семенцата от Нутела - по Великден я пуснаха? Какво е поникнало евентуално?
Сега буркана беше на промо и понеже купих, мисля да садя семената в малки формички - Лидълска мини оранжерия. Трябват ми за градинката пред блока, че озеленяваме любителски.

# 1 147
Голям кеф е да кажеш, че за обяд си изпържила 1 брой тиквичка и сте преяли всички.....
След малко тръгвам към Лидл, и ще купя от тази калорична бомба...само за проба. Спомням си и предната година дискусията за тях, но тогава се въздържах.

# 1 148
Aз ванилов вкус усещам, но кремът ми идва малко прекалено сладък.

Кой купички. Аз като една страстна чинийкисъбирачка 🤪🤪🤪
Стр. 42 от брошурата. Няма ги на сайта вече.
Тези чаши ги купих и няколка купички.даже снимка споделих 🤣🤣🤣

Вчера ходихме с голямата щерка да вземем някакви неща за чийзкейк, койта тя да приготви. Взехме от хвалените тук бисквити с масло и заквасената сметана.
Взехме и една кутия сладолед със солен карамел( не този на клечка)Бая сладък ни се стори и на двете. Мъжа ми се прибра с шоколад от кварталния магазин- черен с карамел и морска сол на Линд( отвреме на време ни купува шоколади като се прибира)
 Валеше ужасно, но магазина беше препълнен.
Тиквичките бяха ужасно меки.
Споделям за уреда 3 в1 - миксер или по скоро яйцеразбивачка, чопър и пасатор- доволна съм, не е шумен, ефективен е и ще ме свърши работа.

# 1 149
  • Варна
Абе не е чак толкоз невероятен, айде. По- добре, че не си го опитала, защото е много калоричен. Най- хубавите паштели ядох в португалския лидъл. По центъра на Лисабон бяха или клетави, или с крема на бучки, или супер пресладени.
Хубави са паштелите, хрупкави и с перфектен гладък крем. Откъм десерти трудно може да ме впечатли нещо готово, още повече приготвено в супермаркет, но тези ме впечатлиха.... и абсолютно ме върнаха в Лисабон.
Признавам си....днес смятам да прегреша отново...  няколко пъти
Вчера търсих фолио за вакуумиращата машина, но явно са заредили малко бройки. А кошовете с дрехите бяха толкова разбъркани, че беше невъзможно да се разбере кое колко струва. Това в Пикадили Младост.

# 1 150
Дали някъде в София има останал от миксера 3 в 1?

# 1 151
Купих няколко манго,което беше с намалението.Оставих го 2-3 дни да узрее ,защото когато го взех беше като камък.Мангото стана невероятно сладко и сочно.За втори път купувам и удрям джакпот.

# 1 152
Паштели няма да купувам,че както ги хвалите ще взема да ги опукам наведнъж.
Манго и органайзер за седалка са ми най-желаните неща ,които съм заръчала .

# 1 153
  • Sofia
Манго никога не пропускам, когато е на промоция, а това е достатъчно често, та да не оставаме без манго. С щерката много го обичаме, на ММ му е парфюмно.

# 1 154
mariat, от най-голямата стана чуден пастет. 😁
Девил, какви са тези семена на Нутела? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт