Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 823
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 185
Моя милост пак си взе уж два соса за 3 лв и хоп то единият да бил там на друга цена - болонезе . Но пък ги взех от един и същ кашон , че и отзад / отпред беше полупразен / . Зяпам си бележката и виждам , че са за около 5 лв двата .
Няма лошо , но аз сега да се чудя къдя да ги прибирам .
То затова не взех нито топено сирене и т.н.
Пък да ме улеснят / щото няма място в хладилника / и една сметана не бяха оставили .
Виж купих си от киселото мляко и кремчетата заради бурканчетата / които ще се чудя къде да тикам пак - щото аз си събирам разни интересни бурканчета и шишенца / за какво ли са ми - пълен Плюшкин съм май /
Тези пастейш де Ната купих 4 , но не можах да усетя някакъв голям чар. Хубави са , но дотам.
Киселото мляко там от иберийската има вкус на вкиснало , не киселее но има аромат на ферментирало кисело мляко.
Взех и един течен сапун този на пяна , да не остана назад.
Купих си пак сладолед корнет със солен карамел / видях са заредили добре фризера с него , но за радост си го има в постоянен асортимент - в кутии - правоъгълна и кръгла . Интересно ми е с какво се различават . Този в кръглата е и по - скъп , но по- малък грамаж/
Благодаря на Тарталета , че спомена , че има и в кутия . Та огледах и другите видове.
Яд ме е , че не везех едни там куки или каквото са за закачване на велосипед и т.н. Дано остане едничко за следващият път .
Една масичка от ковано желязо за цветя си харесах - но не видях плотчето от какво е - прилича на нещо керамично на картинката

# 1 186
Питай ме как я тъпча във фризера голямата..обаче синко много ги яде, и винаги имаме. Съставът дори не съм го гледала, да си призная.
Мда, биваше по-евтино да излиза голям торбалак, амаа...
Е, щом има кой да ги яде и щом са хубави, сигурно си заслужават картофките. Те са май и те някаква тяхна си марка, не ми е позната.
Сега погледнах новата брошура и си обясних защо миналата вечер не видях никъде и тройката сметани и кутия с 32 триъгълничета топено сирене дето са в нея Grinning
Ама то така става, като стигам до там вече изморена и половин час преди да затворят, минавам транзит вътре и каквото - такова.

# 1 187
Хайде малко спам от мен - който иска манго на левче,
Скрит текст:
да се разходи до Фантастико до сряда.

Леми Hug , ти си знаеш.. много се радвам!

# 1 188
  • София
Соул ,да не са дребни пак?

# 1 189
Гигантски, но твърди, ще има да се чака да зреят.

# 1 190
Тия картофи, явно само аз не ги харесвам, дори за бърза опция. Нито в нормален фритюрник, нито в еър фрайър.

# 1 191
  • Sofia
Благодаря за инфото, Соул, че нещо оредяха брошурите на Ф напоследък.
...Много задълбахте пак с тази качамак.
Както обичайно...   
И с картофките също... Simple Smile
Каним се да скокнем до Лидл-о ние, ама времето ни бъзика - ту слънце пеква, ту дъжд вали...

# 1 192
  • София
Вие тук издирвате  сирене РС, допълнителен купон получаваме даже.
Но сиренето го няма. Сега случайно влязох в малкото магазинче до блока ми. Има от сиренето в  кутия, естествено на висока цена. Поне 10 - 15 кутии видях подредени. В същия магазин преди време съм виждала и бира от  прИмоция на  Кауфл. Та така - продават на едро за по-лесно.
Не ми е зор, двама души сме, вземаме по 250 - 300 гр. сирене или кашкавал. Та и тези от купоните не съм издирвала.

# 1 193
  • Бг-мама
Соул , благодаря за инфото. Жалко ,че в Пловдив няма Ф.
При нас днес от кутията сирене отново нямаше ,но имаше от другото във вакумната опаковка, та взех най накрая. Сега покрай повечето шопски салатки си върви , а и ние сме доста хора вкъщи та съм доволна ,че поне от него взех.

# 1 194
Да питам тези купони за сирене май ги нямаше в брошурата . Аз научих оттук вчера и съответно то сирене нямаше .
Тоест в приложението се появяват купони , които не са обявени в седмичната брошура нали

# 1 195
Тия картофи, явно само аз не ги харесвам, дори за бърза опция. Нито в нормален фритюрник, нито в еър фрайър.

На тиган ги правим. У нас се харесват.

Е, за картофките има 4 поста.
За качамака..вече месец стана как чета. Wink
Извинете..полентата, че по- изискано Grinning

# 1 196
4 поредни дни ходих в няколко магазина Лидл и никъде нямаше сирене с купона.

Стана редовен номер за привличане на клиенти.

Само ходим до магазина да правим оборот, а промоционалните неща които ги търся да ги няма.

# 1 197
  • София
Да,  понякога само в приложението има допълнителни купони.
Също понякога има различни, в зависимост дали потребителя е мъж или жена. Някои потребители тук се похвалиха за доп. купони за имен или рожден ден. Нас с ММ не ни огря, изкарахме ги без лидълски подаръци.

# 1 198
  • София
Вакуумно сирене имаше много вчера,взех аз,че ние поне кг на седмица опаткваме.
Ми яж полента бре Тетич.Grinning

# 1 199
В Лидл на Алабин също бяха заредили ХХЛ нещата и взех едно масло. 500 гр. е, голямо паве, ще го видим как ще е. На интерес се радваха десертите Бейлис, както и кофите с гръцки йогурт. Имаше струпани много тарелки Майстор Грил с 30%, явно не се радват на голям интерес все още. Или пък са им скъпи на хората.

Като съм взимала от въпросните картофи, са се харесвали. Малко странно миришат, като се готвят, не смея и аз да погледна състава Grinning

Утре - пак в Лидл Joy

Общи условия

Активация на акаунт