Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 404
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Мадрид / София
За солени маслини - можете да махнете част или цялата саламура и да добавите вода. Така се обезсоляват маслините. Аз махам 1/3 от саламурата и добавям вода. Ако са ми още солени (след поне 12 ч) повтарям процедурата докато ми станат точни на вкус.

# 1 816
Мерси за съвета, но тези нямат саламура.

# 1 817
Аз имам вени и съм си правила такъв на цяло тяло, с одобрение на медицинско лице. По принцип съм страхлива и не рискувам. Като повечето неща обаче си е пак на собствен риск, всеки си преценява.

# 1 818
Хепи, виж какво пише отстрани на кутията.
Иначе прочетох полезния материал, постнат от Леми.
Някой пробва ли вече новия зехтин, или да го разкапачвам.

# 1 819
Честит празник!
Зелени маслини с бадем от Лидл харесвам тези на Baresa в малките буркани- има три вида, освен тях с чушки и с чесън (от последните изобщо не съм пробвала). Тези от седмичната оферта намирам за грубовати като структура на маслината, не ги харесвам.

# 1 820
След снимката на пицата Маргарита от онзи ден, отнесох и аз една кутия вкъщи и бързо, бързо хвърлих кутията и сега осъзнах, че не знам как се приготвя. Директно в загрятата фурна ли се пече, или се оставя 15 мин. преди печене на стайна температура, както се прави със замразените им хлебчета?

# 1 821
  • Somewhere far away
След снимката на пицата Маргарита от онзи ден, отнесох и аз една кутия вкъщи и бързо, бързо хвърлих кутията и сега осъзнах, че не знам как се приготвя. Директно в загрятата фурна ли се пече, или се оставя 15 мин. преди печене на стайна температура, както се прави със замразените им хлебчета?
Директно във фурната.

# 1 822
  • In transit
Благодаря много на milasara и Morena, че ми обърнаха внимание за мокрите кърпи. Flowers Hibiscus  Заредих доволно. Ама нали съм блейка щях да ги пропусна. Joy

Аз си взех мента по ваша препоръка. сега се чудя какво да я правя.
Ами може да си направиш коктейл Мохито, да си ароматизираш водата за пиене,
ето и няколко идеи, където може да я добавиш в храна:

# 1 823
  • София
След снимката на пицата Маргарита от онзи ден....
На Моцарела беше снимката, не помня за Маргарита да е ставало дума.

# 1 824
  • Велико Търново
Не ви прочетох, но да кажа (предполагам, че вече е писано това)
ДИНИТЕ СА УНИКАЛНО СЛАДКИ!!!

# 1 825
При нас тази вечер има все още от масажорите..но откровено казано не знам за какво са ви. Не може ли просто да вървите, особено пък летния сезон, това има благоприятен ефект върху цялото тяло, не само стимулира кръвообращението в крайниците.

Малините бяха жалка картинка - хем зелени, хем мухлясали. Тази комбинация не я бях виждала.

# 1 826
Ягодите са хубави. едри, сладки и червени.

# 1 827
  • Мадрид / София
Мерси за съвета, но тези нямат саламура.
Странно ми е да нямат. Но дори и да нямат, сложи им вода от чешмата и ги остави няколко часа да се обезсолят.

# 1 828
След снимката на пицата Маргарита от онзи ден....
На Моцарела беше снимката, не помня за Маргарита да е ставало дума.
Възможно е, помня, че взех някаква ххл и със сигурност беше вегетарианска, но сега без кутия не мога да проверя каква е била. Joy

# 1 829
Виж си в бележката каква е пицата. И нея ли хвърли ? Joy

Общи условия

Активация на акаунт