Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 830
Аз си взех мента по ваша препоръка. сега се чудя какво да я правя.
Е как на какво)) На мохито)) За лятото е супер

# 1 831
  • София
Бърз вечерен пазар метнах и аз - не знам за кои кърпи говорите, но аз взех две опаковки бебешки XXL за 1.99 лв. за брой, един сапун, дето балончета уж прави, душ гел Cien, прилича ми на dove, дано го бива, един освежител за тоалетна, имаше табела ново, уж до 6 седмици трябва да мирише. Ягоди на Алабин нямаше никакви, затова един пъпеш взех, мирише добре, утре ще го пробваме. Италиански пици имаше, взех си и от тях. Прясно и кисело мляко и розови домати с краставичка, толкова за носене на ръце. 😝

# 1 832
А, универсалните кърпи ХХЛ и при нас бяха скрити. Едно нещастно кашонче се криеше при стари промоции.

# 1 833
Има един нов сорт пъпеш, някой пробва ли го?

# 1 834
  • Мадрид / София
Днес се замъкнах до Лидл. Купих плодове няколко вида, настъргана моцарела, разни други като хляб и царевичка. Купих мелничка с подправки (доста голяма и висока и се отваря без проблем). При нас шампоан от хваления (в бутилка) няма. Изобщо с такава картинка шампоан няма.

Има един друг от него взех и като го пробвам ще кажа дали ми харесва.

# 1 835
Този шампоан определям като щадящ скалпа.

# 1 836
Аз взех такъв, но възстановяващ. Малко мазен ми идва , ще видим как ще се държи косата тия дни

# 1 837
При нас шампоан от хваления (в бутилка) няма. Изобщо с такава картинка шампоан няма.
Възможно е при вас да е с друга опаковка. Имам наблюдения, че доста от големите козметични марки правят специални опаковки на испански за испанския пазар, специални серии само за испанския пазар... Нищо чудно и в Лидл да са специални само за там. Simple Smile На мен ми е любопитно как изглеждат при вас и ще те помоля да снимаш щанда някой път, ако не забраняват там. А може да сложиш снимка на този, който си взела, също ще ми бъде интересно. Simple Smile

# 1 838
Някой беше изразил предположение за прясното мляко в пластмасово шише с разграфение на литража, че производителя му е Май дей. Е наистина те са производители, сега погледнах какво пише на шишето: Кремио Еад, което си е Май дей. Винаги от него вземаме и си ни харесва.

# 1 839
Аз си взех мента по ваша препоръка. сега се чудя какво да я правя.
Ментов чай с мед,
Скрит текст:
аз го правя в чайник, може и в тенджерка с капак, на 3ч гореща вода към 5-6 листа мента и 3чл мед, трябва да постои няколко минути да се ароматизира.
И на домашна лимонада слагам
Скрит текст:
, в блендера хвърлям сока на 2 лимона, 4сл мед, 5-6 листа мента, лед по желание и допълваш вода до горе, бръмваш няколко пъти и наливаш.
Коктейли естествено, освен мохитото става и за джулеп с уиски.
За готвене става на супа с грах, пилешка супа, и в картофена салата, на печени мръвки в йената също хвърлям.

# 1 840
  • Мадрид / София
Ето го:

# 1 841
Angela61, мисля, че е абсолютно същият шампоан, но при вас е в различна опаковка. Volume & Style пише при нас, при вас Volumen, и двете значат, че е за обем (това стайл е за фаца само, пълнеж Joy). При нас пише For fine and flat hair = за фина и "плоска" (без обем) коса, при вас е Para pelo fino y sin volumen = за фина коса без обем (знам, че ти си го знаеш, за другите мацки в темата пиша превод Hug).

# 1 842
Някой с отзиви за уреда за почистване на прозорци?

# 1 843
Да. Тета ваече каза, че е хубав. Лесно се работи с него ( по нейни думи). Аз го взех ама нещо не се спогодихме и го върнах. Грешката може да е в мен.

# 1 844
За въпросния шампоан вижте дали е един и същи производител (взех го във версия 2в1- при нас нямаше друг Volume&Style, май всички Provitamin бяха и с балсам, на УИН Козметик, Германия)

Общи условия

Активация на акаунт