Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 673
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Sofia
Азиатски са си, Мики, ама 6 артикула, не правят "седмица". .  Взех сега Удон нудли, но иначе предлагат Соба и още други.  Ще взема и манго компота, ама днес не ми се носеше повече.
Купих и манго, нар и боровинки, а намерих и био йогуртите - на друго  място, не където преди съм ги намирала - сред дугите хладилни поромоционални.

# 2 026
И аз отидох по-рано за ленените дрехи. Бялата и жълтата рокли са със свободен силует, доста широки, трапецовидна кройка, уголемени са според мен с един размер.
Ленът е доста мек, не е твърд и не боцка.

# 2 027
Това що е така в приложението?
Скрит текст:

# 2 028
Много неща взех, Мистик, техника и дрехи за няколко човека, разбира се, пижами също. Smiley Боровинки, нар, домати... Сега да видим ще има ли нещо за връщане или напротив, още ще има да се купува. Close

# 2 029
  • Варна
Хоп, тъкмо моя дезодорант пускат на добра цена. Розовият. Секси букет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 030
Здравейте! Написледък рядко ходя до Лидъл.
От новата брошура ми хареса Синия бански на картинка. Разни други дребни неща.
Подправки гръцки искам и аз, ама тц - не виждам.
Роклята на цветя хваща окото. И дънковите гащеризони.
П.П. За ърети път връщахме акумулаторен мултишлайф - пак го подмениха. На 4-та повреда, ако още е в гаранция евентуално парите. Ползва се рядко уреда, за банални дребни неща. И други хоби майстори каза, че не става. Всеки път различен дефект дава.

# 2 031
Пижамките от другата седмица ми се видяха необичайно скъпи като за Лидл. При по-внимателно вглеждане ги разгадах защо. Имат Дисни картинки. Smiley В разгара на лятото обикновено пускат по-обикновени пижамки за 10 лева. Обещала съм си (почти) всяка година да си вземам по една нова. Лятото из къщи изкарвам почти само с тях. Relaxed

# 2 032
Ленените рокли са супер + за тази цена. Пъстрата рокля с късото ръкавче е с два странични джоба,от по-хубав лен от бялата и жълтата.Без подплати са. И трите са 100% лен, без примес на памук или вискоза.
Заслужават си!

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 12:28 от Tony Maria 22

# 2 033
Разочарована съм, ходих до магазина само за дрехи, утре ще ходя да връщам.
Взех последния син панталон на цветя, от другия тъмно син нямаше останали (и по-добре, защото щях да взема и да връщам и него). Черният широк е къс, аз такова не нося.
Сега за моя - взех 42, а не 44, защото беше един и защото изглежда  много широк. На кръста и на д-то наистина ми е широк, но краката ми едва влизат в крачолите - изглежда е направен за фигура с пищни бедра и корем, и крака като клечки (дано да не обидя някого, но е изключително непропорционален). Това май е най-малкият размер, аз съм висока 170 см и крачолите ми стигат до под петите - уникалко решение.
Имам два ленени и шарени на Лидл от предни години, двата са 44, нито един не е с толкова странна кройка и дължина.

# 2 034
  • Стара Загора
Сутринта при нас беше страшно на дрехите. Аз ходих за мъжките сандали. От номера, който търсех, нямаше от никой цвят. Като цяло бройките ми се видяха малко. Сега на обяд ще ходя до друг Лидл да видя какво е положението там.

# 2 035
Разочарована съм, ходих до магазина само за дрехи, утре ще ходя да връщам.
Взех последния син панталон на цветя, от другия тъмно син нямаше останали (и по-добре, защото щях да взема и да връщам и него). Черният широк е къс, аз такова не нося.
Сега за моя - взех 42, а не 44, защото беше един и защото изглежда  много широк. На кръста и на д-то наистина ми е широк, но краката ми едва влизат в крачолите - изглежда е направен за фигура с пищни бедра и корем, и крака като клечки (дано да не обидя някого, но е изключително непропорционален). Това май е най-малкият размер, аз съм висока 170 см и крачолите ми стигат до под петите - уникалко решение.
Имам два ленени и шарени на Лидл от предни години, двата са 44, нито един не е с толкова странна кройка и дължина.

кой е този черен къс?

# 2 036
Ленените панталони не са еластични, може на пръв поглед да ви изглеждат широки, но те не се разтягат, възможно е за това да ви се виждат големи, а всъщност да не са.

Кройката не коментирам.

# 2 037
Този е къс: https://www.lidl.bg/p/len-v-slnchev-den/damski-pantalon/p55593

Все пак съм взимала и от предишни години, не ми е за първи път.

# 2 038
при носене ленът се отпуска.
черният изглежда странно

# 2 039
Широки са в ханша, защото като седнеш, да не го сцепиш..принципно, ако там ти е по-опънато, и не се разтяга. Те широки се носят, за това са отпуснали горе, ми се струва....
Ма каквото такова, здраве да сме...

Не всяка кройка на всеки отива, мери се и се подбира. Няма страшно.

Аз мисля да атакувам в умрялото време къмто 14ч.

Общи условия

Активация на акаунт