Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 629
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 190
То въпросът много нееднозначно звучи .
Сладки продукти без захар с аспартам или там глюкозо -фруктозен сироп ли търсите - такива определено си има.
Или пък  подсладени със здравословен там заместител на захарта като стевия или еритритол. Може и такива да има . Нали има щанд с био и здравословни храни - май има разни барчета и вафли ,ако не се лъжа.
Шоколад със стевия или еритритол не съм засичала .
Ще е хубаво да има в асортимент стевия на таблетки или течна . Не да търча да я търся другаде .

# 2 191
Има - имаше едни барчета от мармалад, които май бяха без добавена захар, както и едни (пак барчета, но по-скъпи) със сурово какао и фурми.

# 2 192
Едно време имаше стевия на таблетки, беше изгодна, не горчеше, много я харесвах, но я отлистиха.

# 2 193
Предположих, че търси диабетични неща, а в Лидл не съм забелязала да се предлагат.

# 2 194
  • София
Някой се оплака че я няма биопастата.
При нас имаше сутринта някаква детска с фигурки.

# 2 195
  • София
Търся нещо с по-малко или без захар, в бъдеще искам да взимам по-леки, сладки продукти с изчистен състав, та просто исках да знам дали в Лидл предлагат. Че този, който ми е удобен на мен, не е много голям и се чудех дали само определени обекти не продават неща или просто нямат.

# 2 196
Има един царевичен кус кус . Споделете как го приготвяте ?
От новата брошура си набелязах дънковият гащеризон и тениските ще огледам.
Ще има бански и джапанки и т.н.
Някакви шорти с клин интересни .

# 2 197
  • Перник
... Ще има бански и джапанки и т.н.
Някакви шорти с клин интересни .

И аз се записвам за джапанките. Шортите с клин също ще погледна. Почнаха да пускат дамски спортни дрехи през седмица, а аз почти всеки път намирам какво да си взема. Последно беше розовото бюстие - супер удобно ми е. На ММ му е все тая, но синът ми взе да мрънка "ти колко клина имаш вече? На мен защо не ми взе? Пак ли само за жени има?" Joy

# 2 198
Аз пия кафе и съм пуснала робота от лидл
Какъв робот, кога е имало робот ?? Flushed

https://www.lidl.bg/p/ekzotichno-raznoobrazie/nudeli-ss-sos/p55458 тези нудели май се топлят директно в кутията, която е от картон де. Поне това чета в указанията на самата кутия. Възможно ли е?
В микровълнова, не в обикновена фурна 🍟 Да си ги носиш на работа са идеални, ако имате офис-кухничка с микровълнова иначе не си струва, вкусът им е компромис спрямо това което може да се приготви със суров материял.

# 2 199
От мелничките при нас имаше само чили и чесън, а иначе 6 пълни кашончетата имаше наличност.

# 2 200
Тони Мария, на колко градуса изпра ленените дрехи?

Pvacheva, тъмният панталон с широките скъсени крачоли е за тънка талия и тесен ханш. Стои вълшебно.

Има десертчета с намалена/без захар. Тези на FitSpo, също и суровите барчета. С фурми са, така че пак трябва да се внимава с количеството, ако става въпрос за проблем с КЗ.

# 2 201
Соул, да те цитирам:
...Роклите и те са зле - изрязано толкова, че сутиенът ми е отвън...
и да попитам за коя рокля става дума?

# 2 202
Според мен става въпрос за другите, които са като много дълга тениска, с тънките презрамки не са така.

# 2 203
  • София
Не знам за роклите, но преди месеци си взех анцуг - е не си отговаряше на номера, както и след второто пране стана на топченца. Не съм доволна и мисля, че дреха от там повече няма да взема.

# 2 204
Говоря за жълтата рокля.

Забелязахте ли в колко много кутии има несъответствие на номера - на кутията едно, вътре - друго? Не вярвам само аз да ги нацелвам тези кутии. Защото ако е така, да взема да пусна едно тото. 😄

Общи условия

Активация на акаунт