Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 545
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 235
А хубаво ли е олиото, някой пробвал ли го е? Пишеше богато на омега 9, ала-бала.... А цената е добра.
Хубаво е . Първо се появи в някаква там промоция .
После го видях в постоянен асортимент на 2,99
Та сега се чудя какво е това Само сега - само сега е на 2,69 или
Бутилката ми харесва - от твърда хубава пластмаса - удобна и лесно се отваря . Имам две бутилки още от първата поява. Дано се задържи.

# 2 236
Не съм го виждала в постоянен. Да не е онова олио от 2.99?

# 2 237
Олиото е много хубаво, днес един човек купи 5 и се върна втори път за още 5. Аз скромно с 1, но го харесвам и често купувам.

# 2 238
Не съм го виждала в постоянен. Да не е онова олио от 2.99?
Първо беше при промоционални . После го изместиха там останало при стоки останали от промоции.
После вече го видях подредено там където обикновено си стои олиото . След разните там сметани и бадемово брашно и т.н. Преди овесени ядки и мюсли. По средата между другите два вида олио от постоянен асортимент . От другата страна до оцетите стои опаковката от 2 литра и това на Родна стряха. Така е при нас де.
Като нищо сега да са го махнали от там и пак да е Само сега
Да допълня - румънско е олиото .

# 2 239
Колко да е богато на омега 9 едно олио..нали все от слънчоглед се прави.
Що се връзвате...

# 2 240
  • Велико Търново
Тази вечер бягах за пазар в Лидл, после бягах на връщане в дъжда, но успях да се справя за рекордните 27мин (отиване, връщане и пазаруване). Имаше всичко от списъка ми, изпълни го целия и за реална цена около 40лв на покупките платих 31лв.
Определено ми харесва Лидл плюс, определено ми е полезно и определено купувам ненужни храни с него Simple Smile

# 2 241
Другата седмица ми грабна интереса с този спрей за тяло. Не знам преди дали са го пуснали и какво да очаквам. Може би е нещо като боди мист... Определено ще пробвам и летните парфюми да видим какво да измислили. От гръцката жалко, че не са пуснали критараки, предния път много се зарибих.

# 2 242
Всъщност разликата в количеството омега 9 и 6 може да варира в пъти при различните видове слънчогледово олио. Зависи от сорт, почва, климат.... Мен лично това не ме вълнува особено, защото олио почти не ползваме.

# 2 243
  • Sofia
... От гръцката жалко, че не са пуснали критараки, предния път много се зарибих.
https://www.lidl.bg/p/nasladi-se-na-zhivota-po-grcki/kritaraki/p55765
Пък и без това го има по магазините - като орзо.

# 2 244
Ако се сетя следващата седмица, с линка за новата брошура ще сложа уточнение от типа на: Проверявайте И в сайта, като и в Лидл Плюс (който използва). Не всички предлагани стоки са включени в брошурата!
Ако друг пусне линк, ще помоля да добави нещо такова и предлагам да го правим вече регулярно с всеки линк за нова брошура. Става ли?

# 2 245
Аз пък тъжа за солничките с подправки, бифтеки ми стана любима, дано да ги има, макар, че не са в брошура нито пък в сайта ги има.

# 2 246
Аз пък тъжа за солничките с подправки, бифтеки ми стана любима, дано да ги има, макар, че не са в брошура нито пък в сайта ги има.
Това са от гръцка седмица ли .
Аз избягвам да купувам  - щото само трупам и после хвърлям.
Но например тази седмица в дрехите имаше и втори тип топ , която не беше обявен в брошурата .
Така че винаги има нещо друго май.

# 2 247
Детските тениски за момчета дали се свиват при пране. Нещо сме между 2 размера и се чудя. Взех по-малките, ама ако се свиват да ги върна и взема следващ размер. Колебая се и за дънковите панталони, нещо странно му стоят на моя синковец

# 2 248
Саня, да от гръцката са.

# 2 249
Ще има критараки, аз точно на него се точа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт