/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 302
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Ми да.

Виж адреса от който ти е изпратено писмото...гиргилици някакви. Това не е мейла на пощите. Отвори сайта на пощата и виж техния имейл какъв е.

# 361
  • София-Младост
100% фалшив мейл!

# 362
  • out of space
Няма какво друго да е, при положение че ти иска данни за плащане и виж само адресът на подателя какъв е измислен... то просто няма как това да е от Български пощи.

Благодаря!

# 363
  • София
Чакам пратка на стойност 24 долара

Вижте моля, прикачените снимки- фишинг ли е?

Скрит текст:

Поредната измама. Никога не си попълвайте данните за картата на съмнителни линкове, които целят източване на банкови сметки.

# 364
info@bgpost.bg
Това е имейлът на БГ пощи. Препратете им писмото и питайте дари е от тях.
Аз постъпих така с една банка. Отговориха ми, че имейлът не е техен и казаха, че са подали сигнал до полицията за използване на логото им с цел измама.

# 365
  • Бургас
преди можеше да се подаде сигнал онлайн, незнам защо са го махнали
http://www.cybercrime.bg/bg

# 366
Чакам пратка на стойност 24 долара

Вижте моля, прикачените снимки- фишинг ли е?

Скрит текст:

Виждам, че пощата Ви е в АБВ, там е проблема. Отворете поща на друго място (примерно гугъл т.е. gmail или хотмейл или яхо или къде ли още не) и пренасочете пощата записана в алиеспрес към новата. Ще спре спама.

# 367
Има ли някой, който е водил диспут наскоро? Не повдигал, а водил. Преди можеше да се добавят нови искания или твърдения, сега не мога да открия тази опция. Или първо трябва да откажа предложението на продавача за да мога да добавям.
Много ме ядоса един...

# 368
Помощ! Зациклила е в Португалия  от 20 дни.

Какво да правя, предвид срока за доставка, който е изтекъл, а отговор от Селър нямам.

# 369
  • BG-DE
Срокът за доставка е просто ориентировъчен, чакате да изтече срокът за защита, мисля, че беше 75 дни, и ако дотогава не е дошла повдигате диспут.

# 370
Не е зациклила, тя тръгва от Китай, а тук из Европа им правят товарителници отрано. Хитрости на китайчетата Simple Smile

# 371
Поръчах я от Испания

# 372
Нищо, доста често си тръгват от Китай и стигат за 20-25 дни до вас.

# 373
  • here and now
Нищо, доста често си тръгват от Китай и стигат за 20-25 дни до вас.
Точно така е. Потвърждавам. Една "от Полша" дойде след 2 месеца, а друга, от Чехия май беше, изобщо не пристигна.
Срокът за доставка от европейски склад е по-кратък.

Моя съвет е диспут.

# 374
  • Варна
Супер странно... аз поне десетина пъти съм поръчвала през Полша и Белгия и всичко идва за най-много седмица. Повечето пъти дори директно до адрес.

Общи условия

Активация на акаунт