Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 946
  • 685
  •   1
Отговори
# 450
Въх, тия чорапогащници вярно ли са по 30-40-50 лева бройката?!
Боже, то ще ме заболи сърцето, ако ги скъсам... Simple Smile
Конкретно този предложен от Аня е 61 долара. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 451
Lady Brinne
Нямам скъсан чорапогащник на марката, а само такива ползвам. Само не съм бесила и душила човек с тях, на всичко друго са устойчиви. Буквално могат да се ползват с години.
Само да добавя и това, добър ориентир е:

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 14:50 от Аня Филипова 649504

# 452
  • В полите на Пирин планина
Аня, много интересно. 👍
Не знаех, че има такива чорапогащници, мерси! 😊

# 453
  • София
При мен пък чорапогащите се загрозяват от ботите почти след първо носене - ципа или самото ръбче на обувката ги надърпват и не бих дала много пари за този артикул. Разбира се, изказвам само лично мнение.

# 454
Отиваш в магазин за чорапогащници, продавачката те съветва, купуваш си най- добрия, който можеш да си позволиш.

# 455
От една блогърка /Валерия Липоветски/ чух, че Sheertex чорапогащниците никога не се късат. Тя ги дърпаше и драскаше за демонстрация.
А дали е така?!? Кой да ти каже...

# 456
  • Berlin
Ами историята не е ли, че първите чорапогащници буквално били вечни и не се късали, но търговски не е било изгодно? Като с ел. крушки.

# 457
Дълги години ползвах Мура и Pompea, но скоро спешно ми се наложи да си купя чорапогащик и попаднах на Sensi, по нищо не отстъпват на Помпеа. Даже в някои отношения са по добри от тях. Не само като цена.

# 458
  • Бургас/Пз
Харесвам много чорапогащите и чорапите със силикон на Пенти. Като се ходеше свободно до Турция редовно си купувах и то по няколко. Предвид, че ходя целогодишно с рокли и поли, нося всякакви и различни. Тези, които са 8 ден, повече от 3 пъти нямаше начин да издържат. Затова купувам основно 15 или 20. Когато нямам възможност за Пенти, купувам на Голдън лейди или Помпеа. Нопоследък открих една марка Coloria в Елитис и съм много приятно изненадана.

Най после се сдобих с кожени кецове на Конвърс. Чисто, чисто бели са и мисля, че с много неща могат да се комбинират. Смятам да ходя до работа с костюм и кецове и там да си обувам по-високи обувки. Напоследък постоянно ми се налага да ходя на сто места и с годините все по-трудно ми става да тичам на високи токове.

# 459
  • София
Повечето чорапогащници като ги дърпаш и разтягаш, не се късат. И с нокти да ги дереш- също. Обикновено нещастието се случва, когато го закачиш някъде, където не предполагаш. Аз поне не съм късала чорапи/чорапогащник в ръце. Винаги е било след обуване и непредвидено.
Но потвърждавам, че Wolford са железни. Моите бяха купувани за повод (бал), но не очаквах, че ще издържат толкова време.

# 460
Здравейте. Получих  тази  рокля от Манго.Роклята е страхотна и стои чудесно.Но сякаш я виждам по завършена с колан.Вие с какъв бихте я носили?

# 461
Няма калво да я виждаш. Земаш там някакви колани и почваш да мериш.

# 462
Аз не бих я носила с колан. Ще ми изглежда отрязана и несиметрично. На мен така ми харесва.

# 463
  • Бургас/Пз
И аз смятам като Савова, с мерене най-добре става. Понякога точно коланът дава една такава завършеност, която иначе ни липсва.

Аз се отказах от раирания костюм с късите гащи. Гледах костюмите на Reserved, но така и не разбрах как се поръчва от сайта и дали изобщо доставят до бг. Знам, че в София и Варна имат магазини, но скоро време нямам път на там.
От показаните от Сисли, този много ми хареса и определено ще търся нещо такова. Идеята за дължина на сакото каато панталоните много ми допадна

Не го намирам обаче в сайта. Сисли, ако ти е удобно да пуснеш линк, ще съм ти благодарна Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 18:29 от ani_d

# 464
Вие с какъв бихте я носили?
Харесва ми и без колан, по-нежна.
А с колан бих експериментирала с тип "оби" и ще стане съвсем различен тоалет.
_1_, _2_, _3_, _4_, _5_
На последната снимка роклята също е плисирана.

Общи условия

Активация на акаунт