Сърчице във мен тупти, през НОЕМВРИ 2021 то до мен ще спи!

• 42 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Am Dorf (BB)
Стискам палци на Quaa изследванията да оборят притесненията от последния преглед.

За количката - моята е с помпащи гуми и за мен те са по-добрия вариант. Ползвали сме количката много в града и офроуд (по чакъл и планински пътеки), не съм имала проблеми, но и не съм карала през счупени стъкла или остри предмети.

Май някой беше питал кой е раждал секцио и как ще е второто раждане - първото ми започна като нормално, но се наложи спешно секцио при 9см разкритие. Тежко ми мина възстановяването, психически и физически. Подготвям се отново за нормално раждане 🍀

# 541
Ами за помпащите- аз много харесвах как возят, но уви, напоследък виждам, че за моите маршрути с бодлички навсякъде от тези храсти не са удачен вариант. Но пък непомпащите не знам могат ли да се счупят, ако да какво се прави...

# 542
Според вас количка с трансформиращ кош ли е по-добре или с 2 отделни?
Вчера си направих списък с харесаните модели и ми направи впечатление, че някой от тях са с трансформиращ кош.
Междувременно и аз знам, че не помпащите гуми уж са по-добрият вариант и набелязаните ми колички са с такива. Ще гледам и цвета да не е черен, защото малко да напече слънце и в количката ще става 100 градуса, или поне такава ми е логиката. Мамите с опит да споделят Simple Smile

# 543
Не мен черното много ми харесва, обаче наистина се напича и със сигурност избледнява. Спряла съм се на сиво, или горчица или маслено зелено. Нищо, че не знаем пол още. Искам да е универсална, а и тези с цветята са ми претруфени.

# 544
На мен не ми допадат тези с трансформиращ се кош, защото когато направиш коша за седнало дете и искаш да легне да спи, самата форма на коша е от тези дето най не ме кефят- катурва се назад, но бебето си е сгънато в дупето. Аз харесвам тези, на които пада самото гръбче назад и става абсолютно хоризонтална повърхност.
Черните наистина много загряват, една приятелка имаше. И като му метнеш и един сенник или пелена да не му пече, става вътре сто градуса

# 545
Момичета, да попитам, предната плацента има ли някакво отношение към начина на раждане - нормално или секцио, и като цяло на какво би се отразило това, че съм с предна плацента. Изивнявам се, ако ми е глупав въпросът, но не съм наясно.

# 546
Аз бях с предна плацента с първото си дете. Не съм имала никакви притиснения за раждането от това. Родих сравнително бързо за първо раждане - вечерта ми падна тапата, към 1 запопнаха регулярни контракции, в 8 сутринта ме приеха с 4см разкритие и в 13 часа родих.
Единствено го усетих по-късно към 20г.с.

# 547
Момичета,за колко време излизат резултатите за Б12 и витамин Д

# 548
В токуда за 3 часа , в другите за деня ( вечерта ) , Кандиларов се мотаят най много

# 549
Пуснах ги в Кристал сутринта и е излязъл само белтъка,който е на долна граница,не знам добре ли е,зле ли е

# 550
Не съм компетентна , и не съм наясно тогава за кристал колко бързо излизат , това кой град е ?

# 551
Не съм компетентна , и не съм наясно тогава за кристал колко бързо излизат , това кой град е ?

София,просто беше по-близо до офиса.Нещо обаче не ми връхнаха доверие 🙄 надупчиха ми и двете ръце,като на едната ме човърка повече от 5минути с иглата,защото вената була колабирала.За витамин Д,Б12 и белтък ми взеха 65 лв,не знам колко е на другите места.Казаха резултата след 15ч,а вече е 9 🙄 май повече няма да им дам шанс

# 552
Странна лаборатория ми се струва , за вената обаче е възможно , и на мен ми се е случвало . Понякога при по гъста кръв се случва . Иначе витамините са около 21-25 лева така че те и двата са ти 50 тина лева само , цената е горе долу така . Ама препоръчвам или токуда или бодимед и да се пуска само в една , защото ако ги сменяш и стойностите няма да са ти ясни как точно са се променили

# 553
Благодаря ти!

# 554
Разположението на плацентата е определящо за раждането само ако е плацента превиа- ниско долу и да запушва частично или изцяло родовия канал. Иначе ако е по предна, задна или странична стена няма значение (само май формата е различна). Аз съм в момента с плацента по предна стена и много рядко и леко усещам бебчето, а вече съм в 18+3 г.с и е трета бременност. Леко се дразня като не я усещам активно като предните бебета. Все се притеснявам излишно. Дали с напредване на бременността това ще се промени и дали ще я усещам активно, видимо и силно? Ако някой има опит ще се радвам да сподели

Общи условия

Активация на акаунт