👗Нови придобивки в гардероба - 62

• 119 798
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
sl  много ми хареса чантата на мен Simple Smile

# 631
Копринена риза

И  комплимент една грозна чанта , чието бъдеше е неизвестно.В смисъл не съм решила какво да правя с нея.
Моята е тъмната

Е как грозна!?!?

# 632
  • Пловдив
Чантата много ми харесва, от къде е?

# 633
Тук май се събрахме доста любителки на грозната чанта. Simple Smile Светлата по ми допада като цяло, но и тъмната не е лоша. Обаче зависи от стила на човека, вероятно не се вписва в стила на дамата, която всъщност е получила чантата. Simple Smile На мен също ми се иска да знам къде може да се намери.

# 634
  • Бургас
До колкото разбирам чантата е комплимент /подарък/ към ризата. Аз също много я харесвам, от intimissimi е до колкото мога да прочета брандираната и табелка.

# 635

Днес се наложи да върна тези,тъй като ми убиваха на пръстите(не е от номера). Бихте ли предложили нещо в бяло подходящо за лятото? До сега разглеждах всички сайтове,за които се сещам,но нищо не ми "хвана окото"!

# 636
Поръчах ето тези две рокли:

# 637
  • София
От къде са роклите?

# 638
Reebok,естествена кожа чисто бели.Толко си ги обичам ,че съм си купила още един чифт😆.Мега удобни са!
Пера ги в пералнята,не са мръднали.

По темата.Зимно яке и сандали😂.
Може да е лято,но сега е намалено якето😄.
Сандалите са от zalando-20 евро.

# 639
HeartpulseHeartpulseHeartpulse

Нямам търпение да я поднося...

# 640
Някакъв български сайт, дано не се разочаровам:https://evizabg.com/

# 641
Някакъв български сайт, дано не се разочаровам:https://evizabg.com/

Снимките са от стари каталози на Виктория сикрет. Интересно дали са шили на ишлеме за тях или просто ползват снимките.

# 642
Сандалите с връзки, наскоро си ги купих в черно и толкова ми харесаха, че поръчах и нюд:

Плажна чанта:

И двете покупки са на марката Jenny Fairy, закупени от CCC.

# 643
  • някъде под слънцето...
Благодаря дами Heart
До колкото разбирам чантата е комплимент /подарък/ към ризата. Аз също много я харесвам, от intimissimi е до колкото мога да прочета брандираната и табелка.
Точно.
Минах през техен магазин и се оказа, че освен допълнителното намаление, ми подариха чантата и една  още по грозна бандана.
До сега там  само парфюми са ми давали за комплимент
Скрит текст:
.Говорейки за гарderoиби, иносенс е идеален за ароматизатор на дрехи и шалове.Ухае на фина ненатрапчива пудра.За съжаление го реформулираха
[/spoler]
Явно съм понасъбрала  точки в клиентската ми карта.

# 644
MyPlace, точно такова яке си търся от много време!
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт