КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, зададох въпрос: Как ще се развият отношенията между мъж и жена?
Картите са: Кралица на пентаклите, 10 чаши, Асо мечове.

Тази Кралица на 1ва позиция, означава ли, че жената просто си мечтае за развитие, но такова няма да има. Просто всичко ще остане само силна емоция?

# 646
Здравейте. Надявам се да приемате нови и нищо неразбиращи от тази материя хора.
Днес получих подарък-карти Таро и книжка към тях. Нямам обаче никаква идея как се редят,теглят и тълкуват. Потърсих в гугъл и експериментално си наредих карти,прочетох значението и открих голяма доза истини. Обаче се чудя има ли някъде систематизирана информация,като за съвсем начинаещи? Търсих тук в първия пост,но има само линкове за старите теми,а ми е невъзможно да изчета всички 26 теми. Ще съм благодарна ако ме насочихе къде да прочета повече.
Благодаря предварително!

# 647
Имам едно друго питане 😁, попаднах на някаква статия кои таро карти показват сексуално желание/привличане когато става въпрос за отношения.
9 чаши
Влюбените
Дяволът
Рицар жезли
Смъртта
Кулата
Асо мечове
Асо жезли
Рицар Чаши
Рицар пентакли
5 жезли
Императорът
Асо чаши /обърната/
 Благодаря предварително. И хубав ден на всички. 🌷

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 09:13 от Cruella56

# 648
Здравейте днес изтеглих карти на въпрос Какво да очаквам до края на този месец? Аз го тълкувам, че трябва да остана сама със себе си,  да преосмисля нещата. Не трябва да взимам прибързани решения.  Не знам дали правилно съм ги разбрала и има ли нещо друго?

# 649
  • София
Една приятелка ми изтегли една карта на въпрос: Да започна ли работа по определена оферта?
Падна ми се една мацка/всъщност Смъртта.
Знам, че означава промяна, ама все пак, ако може някой да помогне с тълкуването, моля.🙄

# 650
  • там, където ми харесва
Имам едно друго питане 😁, попаднах на някаква статия кои таро карти показват сексуално желание/привличане когато става въпрос за отношения.
9 чаши
Влюбените
Дяволът
Рицар жезли
Смъртта
Кулата
Асо мечове
Асо жезли
Рицар Чаши
Рицар пентакли
5 жезли
Императорът
Асо чаши /обърната/
 Благодаря предварително. И хубав ден на всички. 🌷
Цитат
Да така са картите за повечето от тях аз също с годините съм разбрала, че отговарят на  тези въпроси.5 жезли за нея не знам,Рицар пентакли и може би и Кулата.

Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Дадох си малко почивка от картите.
Сега искам да се допитам до Вас по два въпроса, които от известна време ме вълнуват.
Първият е -Какви намерения има Х към мен?
Картите са: Тройка чаши Кралица меч Висшата жрица
Втория въпрос е- Какво чувства Х. към мен?
Седем жезли Обесения Паж чаши
Благодаря.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 11:21 от Lina_1

# 651
Ще възобновят ли двама души комуникация?
Мисля-не.Въпреки че жезлите и мечовете показват действия.Тук ги разчитам като многото трудности,с които се е нагърбил единия и не вижда друго.А Царят Меч го чета като студен човек,с липсва на чувства.Само тази тройка чаши не знам как да я чета накрая-събирания,веселия,но в случая не ми се вързва.Моля за мнения.

# 652
Аз нямам карти и ако е удобно бихте ли ми изтеглили и дали тълкувание за въпроса: Какво пречи на сънът ми да се успокои и да реши какво да предприеме в насока свое семейство?

# 653
Момичета моля за помощ. От 1 година се явявам на ДИ за да завърша.
Днес изтеглих карти-Защо не мога да се справя на ДИ?
Кралица мечове, Справедливост и изкочиха Кралица жезли и Дявола.
Ако трябва да съм честна тази комбинация хич не ми хареса не знам защо. По тази кралица според мен е деканката ми /жена е/, която по принцип е строга. И накрая с тоя дявол.🙄🙄
🤦‍♀️

# 654
Ще възобновят ли двама души комуникация?
Мисля-не.Въпреки че жезлите и мечовете показват действия.Тук ги разчитам като многото трудности,с които се е нагърбил единия и не вижда друго.А Царят Меч го чета като студен човек,с липсва на чувства.Само тази тройка чаши не знам как да я чета накрая-събирания,веселия,но в случая не ми се вързва.Моля за мнения.
Мисля, че този крал мечове смята тази връзка за прекалено трудна и би предпочел да си празнува някъде с други хора ... 3 чаши много често сигнализира за странична връзка с трето лице, така че я този случай аз виждам, че той решава да прекрати трудността и да се отдаде на третото лице, може да изтеглиш пояснителни, но...

# 655
Някой има ли различен прочит?Ще възобновят ли отношения мъж и жена?Аз мисля,че по 8Ж може и да има някаква комуникация между двамата(макар че е първа и е под голямо съмнение).Но Кралицата,колкото и да има всичко хубаво в живота си,тя е сама.Този Жрец...все с морала го свързвам аз,не намирам правилния начин как да си го чета.Важното е че е последен+тази кралица сама-за мен означава липса на развитие.Любовниците пък паднаха сами.Да не би да я възобновят само чисто физически с последната карта?
Кой пита, мъжът или жената?

# 656
Здравейте, на въпрос :Какви са чувствата на мъжа към мен? изтеглих - 3чаши, справедливостта, 2чаши. Според мен той ще трябва да избира между свободата си и това да обича и да е обичан. Може ли и друго мнение, как бихте го тълкуване?

# 657
Жената ме попита.Някой може ли да ми прати комбинациите на картите,за които пишете в по-задните теми?
Някой има ли различен прочит?Ще възобновят ли отношения мъж и жена?Аз мисля,че по 8Ж може и да има някаква комуникация между двамата(макар че е първа и е под голямо съмнение).Но Кралицата,колкото и да има всичко хубаво в живота си,тя е сама.Този Жрец...все с морала го свързвам аз,не намирам правилния начин как да си го чета.Важното е че е последен+тази кралица сама-за мен означава липса на развитие.Любовниците пък паднаха сами.Да не би да я възобновят само чисто физически с последната карта?

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 07:59 от Анонимен

# 658
Жрецът е мъдрост, божия наместник, вяра и религия, аз мисля, че божието привидение много бързо ще се погрижи за кралицата, въпреки, че излиза сама в подредбата, кралица пентакли е жена земна стихия, майка, съпруга, трудолюбива жена... Много прилича на императрицата. Според мен нещата и ще се оправят много бързо, защото ще има мъдрост или ще отиде на църква или ще говори с някой мъдър човек, но ще се нареди всичко.

Жената ме попита.Някой може ли да ми прати комбинациите на картите,за които пишете в по-задните теми?

# 659
Днес изтеглих карти на въпрос Какво да очаквам в отношенията ни? В момента той си има друга, доста ме лъга. По картите и по точно по кулата разбирам , че ще има окончателен край но другите карти  ми е трудно да ги разбера. Може ли някой да ми помогне?

Общи условия

Активация на акаунт