Пазаруване от Amazon - тема №96

• 61 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Може ли препоръка за мъжки часовник, не спортен, нещо не скъпо...до към 100-150лв.

А този смарт какво по-точно отмерва? Водоустойчив е и май са основните неща, които по принцип правят тоя тип часовници, нали? Ок ли е за тийн?
https://www.amazon.de/-/en/Smartwatch-Fitness-Bluetooth-Waterpro … 2C207&sr=1-16

# 211
  • Бургас
Търся препоръка за вакуумираща машина. Ползвате ли, какво да гледам като избирам?

# 212
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, този прайм за студенти можем ли и ние, които не сме такива да го ползваме? Съжелявам за лаишкия въпрос, но постоянно ме подканя да натисна бутона, та затова питам.

# 213
Здравейте, този прайм за студенти можем ли и ние, които не сме такива да го ползваме? Съжелявам за лаишкия въпрос, но постоянно ме подканя да натисна бутона, та затова питам.
Не може попълва се една фома и трябва да се докаже , че си студент . Формата се одобрява(ако е достоверна ) и чак тогава може да ползваш.  Имат си меаханизъм за проверка определено защото ме отразяха в моемента на завършването в UK .

# 214
Някой има ли проблем с поръчката от английския Амазон? Има доста артикули, на които не ми дава доставка до никакъв адрес, включително и английски, въпреки че продавача е Амазон! Бъг ли е някакъв или са сложили някакви ограничения?

# 215
  • Варна
Здравейте, ако някой скоро е връщал до френския Амазон, би ли споделил с коя фирма и дали са му изисквали да впише и телефон за връзка. Питах французите, те отговориха ,че нямат тел.и не бил нужен.Благодаря!

# 216
Търся препоръка за вакуумираща машина. Ползвате ли, какво да гледам като избирам?
По - късно че пусна моята,не е много добра. Ползвали сме Тефал,доста по читава е.

# 217
  • Сф
Не може попълва се една фома и трябва да се докаже , че си студент . Формата се одобрява(ако е достоверна ) и чак тогава може да ползваш.  Имат си меаханизъм за проверка определено защото ме отразяха в моемента на завършването в UK .

Не е точно така, или поне аз хванах бъг. Миналата седмица исках да поръчам раницата на Дисугуал, ама не ми се плащаше доставка. Подканваше ме да активирам студентски прайм, принципно знам, че иска документи за доказателство, или адрес в кампус, ама все пак реших да се пробвам. Е, стана от раз. Веднага пратиха раницата и сега имам 6 месеца пробен студентски прайм.

# 218
Някой има ли проблем с поръчката от английския Амазон? Има доста артикули, на които не ми дава доставка до никакъв адрес, включително и английски, въпреки че продавача е Амазон! Бъг ли е някакъв или са сложили някакви ограничения?

Дай някоя конкретна стока, която не можеш да поръчаш, за да пробваме. Аз не съм попадала на такава.

# 219
Ето тази например:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JKFIJ0
10 кутии Фереро Роше за 10 паунда, цената е повече от добра, но не ми дава да ги поръчам до английски адрес.

# 220
  • Сф
аз не виждам разфасовка от 10 кутии. Да не би да е изчерпано и затова да не ти дава?

# 221
5 кутии са по 16 броя. Аз се обърках, но това няма значение. Проблемът е че не позволява да се поръчат.

# 222
  • Бургас
И до немски адрес ми дава (с космическа доставка, ама дава), и до английски с безплатна доставка също.

# 223
На мен също ми дава да ги поръчам до Англия, нямам проблем.

П.П. И до немски и български адрес също пробвах - няма проблем.
Дай един скрийн шот на съобщението, което ти излиза.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 15:25 от GG_BG

# 224
  • софия
И при мен не дава доставка до никакъв адрес - нито в Англия, нито в Германия, нито в Италия.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт