Забременели след ин витро - тема 49

• 55 026
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
По-удачно е първият преглед да е 6гс и 0/1ден, за са се засече и сърдечна дейност. Иначе е двойна разходка и излишни нерви и чакане ще има ли пулс, кога ще има пулс...

# 571
Да, притеснена съм, но няма какво да направя освен да чакам.

# 572
Това се видя в 6.3 г.с.
Отчетливо се виждаха пулсации. Но Доплер се пуска на по-късен етап.

# 573
Благодаря ви! При мен се видя само сак и жълтучно мехурче в единия и в другия само сак.

# 574
Аз бях в понеделник на първи преглед. Падаше се преди 6.г.с. Не сме търсили пулс. Вика ме пак след 2 седмици и се чудя дали ще е рано, ако ида в петък, вместо понеделник? Тогава ще съм около средата на 7мата седмица.

# 575
Добър лекар с добра апаратура може да засече сърдечна дейност още в началото на 7ма гс. Имам няколко бременности с първи преглед в 6гс и 0 или 1 ден именно с тази цел. Не виждам проблем са идеш по-раноз като визираш следващия петък. Дори още този би трябвало да хванете пулс.

# 576
Здравейте, момичета.  Малко странен въпрос,  но се притеснявам.  Днес забелязах, че изпражненията ми са черни... На някоя от вас случвало ли се е по време на бременност?  Четох че който приема витамини с желязо им се е случвало.  Моите са комбинирани и съдържат желязо,  дали е от това или да звъння да кажа на докторката?

# 577
Желязото така прави да, но обикновено в комбинираният витамин, няма кой знае какви количества.

# 578
15мг е съдържанието.  Днес ще го пропусна и утре ще видя дали ще има промяна.  Ако има значи е от витамините.

Желязото така прави да, но обикновено в комбинираният витамин, няма кой знае какви количества.

# 579
Здравейте, момичета искам да попитам успелите в Турция или по точно в Мемориал , как спряхте прогестерона? На мен ми казаха до 10 седмица и от раз да го спирам . При вас как беше и имаше ли проблеми , защото чета по групите че се спира постепенно. На мен вчера ми беше последно от днес нищо не съм слагала ,а бях сутрин и вечер с вагинални таблетки лутинус и вечер инжекция прогестерон 25.

# 580
Записвам се с положителен тест от днес, след ЗЕТ в Турция. Имаме си едно детенце от първия ни опит там и бях много редовна във форума, но откакто родих изчезнах по обясними причини. Grinning
Таа, казаха ми, че нямало нужда да пия Но шпа, но като се преуморя и чувствам напрежение дали да не ударя 1-2 хапченца?
И на мен ми казаха до 10та прогестерона, но пак ще питам и тях и гинеколога, който ме следи тук.

# 581
Rigina, те но шпа изписват профилактично, та не мисля че едно при нужда ще навреди 😀 И аз чувствах напрежение в матката след повечко ходене или стоене права и пиех.

# 582
Rigina, те но шпа изписват профилактично, та не мисля че едно при нужда ще навреди 😀 И аз чувствах напрежение в матката след повечко ходене или стоене права и пиех.

И аз предишната бременност си пиех доста често, ама нали чинно спазвам предписанията. Grinning
Но днес изпих 2, че нещо от преумора се бях напрегнала.

# 583
Аз съм с 3*2 но шпа и същото количество Бускулизин. Вие имали ли сте такава схема и как ги приемате?

# 584
  • София
Здравейте, момичета! Извинявам се, че нахлувам така в темата - бих искала само да питам има ли сред вас такива, които са приемали Медрол (за потискане на имунитета) след ЗЕТ? Моля за информация до коя гестационна седмица го пихте. Благодаря предварително за споделения опит! И успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт