Смени жената 2021

• 101 859
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 560
Уау, ама тази си е направо народна певица, какъв глас извади. На фона на фалшивото пеене на Румен Старши, направо няма сравнение Grinning

# 1 561
Лъха на лудост и нечистоплътност. Почват да ми липсват предишните двойки.

# 1 562
Дятото чак се учуди, че татуировките са за цял живот и не се "трият", хаха. И с такива хора общува Румен Младши. Дете, израстнало в саксия.

# 1 563
Все едно Ани Владимирова слушам😁.

# 1 564
Трето правило: да се събират поне веднъж седмично двамата руменовци по мъжки! Алоу... Те цял живот живеят заедно. Пуснете го Руменчо да ходи навън малко, по заведения, да опознае хора.

# 1 565
Все едно Ани Владимирова слушам😁.
Има и нотка от Беновска😂

# 1 566
Недоумявам как така Руменчо говори на диалект, а Цвета и Румен Старши говорят нормално?  Откъде се е научил да мьека?

А Цвета си е за бой, защо го нарича с умалителни имена? "Изпуснах го когато стана мъж", майкоууу
Има и нотка от Беновска😂
Добре, че няма нотка от Ива Николова.

# 1 567
Заболяване ли има Румен младши

# 1 568
Май не, но си е мамино детенце отвсякъде и прилича на повече от отличник.
Хубаво е, че двете жени си говорят нормално на масата, а не си съскат както в повечето епизоди. Културни хора, браво.

# 1 569
Да, обсесия от майка си.

# 1 570
Cringe😬😀

# 1 571
Да, обсесия от майка си.

"На Руменчо стомахчето", все едно говори за 6-годишно. Този човек е вече на 24 години. Тя не усеща ли, че така му вреди... Това обсебване е пагубно.

# 1 572
Предпочитам Пиленцата от Монако, честно!

Руменчо  - облечен с пуловер, суичър и яке! Обче сигурно вече мрази жените.
Бащата си живее в някакъв си негов планински свят.
Майката - луда поетеса, дето тръгнала да подрежда чуждата къща година, преди нероденото бебе да почне да пълзи, а не си вижда замазаната дамазка на фотьойлите...

# 1 573
Много странно решение да съберат две семейства, които очевидно са на много различни етапи.

Румен - младши съм почти сигурна, че е девствен и неосъзнат хомосексуалист.

Бащата може да му е дядо. Беше ми странно да ги гледам в ролята на баща и син. Майката е орлица и гледа Руменчо под стъклен похлупак. Голяма роля за сегашното му положение има тя.

Другото семейство беше по-нормално. Само не ми хареса бившата наркоманка с татуировките да прави нравоучения за домакинството и отглеждането на Руменчо.

# 1 574
Румен - младши съм почти сигурна, че е девствен и неосъзнат хомосексуалист
Ее, ти па как го нареди. Това, че е нерешителен, плах, интровертен и е мамино детенце, не означава, че е хомо.

Общи условия

Активация на акаунт