Нашите second hand находки - тема 44

• 95 889
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Така е за съжаление, скоро нищо не съм харесвала от моя си стил. Но пък преоткрих дългите поли. Намерих си високи до коляно ботуши с широк чорап, моят номер, закопчах ги и отнесох 3 вълнени поли и 2 по-къси блузки за тях да си се фръцкам. Едната пола е Юнона, другите нямат етикети. Общо платих 25 лв. Как да не съм доволна Blush

# 601
Пийкок, много е хубав( а изглежда и доста удобен) сутиена, пък и чисто нов, пък и на тази цена- направо троен късмет си е това👍
Честит да ти е!

# 602
Пикок, честито. Аз откакто родих, много се изцицих, та непрекъснато си търся удобни сутиени в големи размери и започнах да заглеждам марките. Хубави сутиени в Пловдив из ВУ не съм виждала,  във Фреа само не знам как е, нямам навик да пазарувам от там.
Знаете ли къде мога евентуално да намеря? В мания онлайн съм купувала, но там е въпрос на късмет да си нацелил размера, а с връщания не му се занимава.

# 603
  • Sofia
Днес в Мания на ВМА имаше много скиорски обувки различни номера,и детски също,на -50%

# 604
Като казахте обувки ... утре чакам тези Томс за 15 лв. от един аутлет. https://www.buckle.com/toms-del-rey-shoe/prd-8490510010856 Фен съм им и тооолкова дълго чаках да им падне цената, че се отчаях почти.
Иначе 2 седмици се каня да мина през Манията и все не стигам. То не че има и за какво. Последната ми мода май е да разчиствам.

# 605
В кой ден зареждат на мания ВМА?
Кои други магазини са хубави в София ? Кои са близките метростанции до тях ?

# 606
Цитат
С риск да получа подигравки отново за пазаруването си в магазини втора употреба, ще споделя, че днес за 2 лв взех такъв сутиен. Чисто нов !
Подигравки ли?ВУ магазини са създадени от богатите и проспериращи западняци.Хората в тези държави също пазаруват дрехи и вещи ВУ.Имаше някъде списък на много богати и известни личности,които пазаруват ВУ.Единият всички го знаят покойният вече основател  на ''Икеа''.Нека му се подиграват.WinkДа не говорим колко много чужденци виждам в манията в халите.Чувала съм най-често британска реч,доста испанска и малко гръцка,френска  и италиянска.Сериозно се учудих,когато малка групичка си гледаше и комуникираше на иврит.Пък,който иска да се подиграва,докато зяпа отстрани кой,как си живее живота.Може пък да се утешава,защото си няма собствен живот.
ВМА във вторник.До метростанция ''Сердика'' е халите с макс мания.Минава се през разкопките пред цум и се излиза на паркинга на халите.Също зареждат във вторник.Има в близост до метро в Дружба,но там съм ходила случайно 1-2 пъти,но с кола.

# 607
ВМА е доста малък магазин. Заслужават си Макс Маниите в Дружба, Халите и на Джъмбо.
Аз си мечтая за ВУ за вещи и всякакви боклукчета. Като гледам какви красоти си завличат американките по фейсбук групите за обзавеждане и декорации ииии ми се реве.

# 608
ВМА е доста малък магазин. Заслужават си Макс Маниите в Дружба, Халите и на Джъмбо.
Има ли метростанции там

# 609
Цитат
С риск да получа подигравки отново за пазаруването си в магазини втора употреба, ще споделя, че днес за 2 лв взех такъв сутиен. Чисто нов !
Подигравки ли?ВУ магазини са създадени от богатите и проспериращи западняци.Хората в тези държави също пазаруват дрехи и вещи ВУ.Имаше някъде списък на много богати и известни личности,които пазаруват ВУ.Единият всички го знаят покойният вече основател  на ''Икеа''.Нека му се подиграват.WinkДа не говорим колко много чужденци виждам в манията в халите.Чувала съм най-често британска реч,доста испанска и малко гръцка,френска  и италиянска.Сериозно се учудих,когато малка групичка си гледаше и комуникираше на иврит.Пък,който иска да се подиграва,докато зяпа отстрани кой,как си живее живота.Може пък да се утешава,защото си няма собствен живот.
ВМА във вторник.До метростанция ''Сердика'' е халите с макс мания.Минава се през разкопките пред цум и се излиза на паркинга на халите.Също зареждат във вторник.Има в близост до метро в Дружба,но там съм ходила случайно 1-2 пъти,но с кола.

Даа.Доста известни личности се обличат ВУ.Аз също основно от там.Даже си намерих страхотно ново яке в Мания Трапезица  Бургас -на Khujo.Вярно от лова,но пак си е далавера.Като му знам реалната цена си е истинска находка Simple Smile.

# 610
Аз няма да се подигравам,а само тихичко ще завидя! Напоследък нося предимно спортни сутиени и този е страхотен. Със здраве да си го ползваш,Пийк.
Тези дни може да се разходя до нашата Мания. 😃

# 611
Благодаря ви!
Много ми е трудно да си намирам сутиени поради разногледите ми с*с* Simple Smile След операцията не нося такива с банел и много трудно намирам такива без банел.
Лекарката ме попита  как си намирам сутиен. Нямаше как да ѝ кажа истината от къде ги купувам Simple Smile

# 612
Че защо да не й кажеш? Няма нищо срамно. Ей Пийк,стегни се! 😃

# 613
  • София
Аз съм казвала, че моя приятел непрекъснато ми купува от ВУ. Има много добри попадания. Миналата зима ми донесе за 6 или 8лв. чисто нови,   с етикет бяха тези.
https://www.obuvki.bg/obuvki-ugg-w-bailey-bow-ii-1016225-w-blk.html
Скоро видях колко струват.

Е мога да кажа, че това са най топлите ботуши които съм носила. И в дъжд и в сняг краката са ми сухи, въпреки че имах съмнения че ще пропускат.

# 614
Близо до Мания Красно село е и едноименната спирка на метрото. Не съм ходила скоро там, но последно (ноември Grinning ) си взех доста неща. Метро има до Мания ВМА - Медицински университет се казва спирката. От Мания на бул."Йерусалим" също много хубави неща си взех лятото, нямаше толкова парцали като магазина в Красно село. Близо е спирката Младост 1, но не знам колко минутки е ходенето, бях с колата.

Общи условия

Активация на акаунт