Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 120 573
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Някой желае ли код за намаление на очила Invu в платформата на брандшопинг? Имам един за подаряване.

# 61
  • София
В кои аутлети празарувате?
Този на Цариградско до метро - действа ли още?

# 62
  • София
Да

# 63
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли активен код за shopsector, ако няма да го ползва

# 64
  • София
В кои аутлети празарувате?
Този на Цариградско до метро - действа ли още?
ПП, Доста е зле... а половината маг-ни ги няма..

# 65
  • Бургас
Ако някой иска бонус-код за допълнителна отстъпка от 10% при покупка над 100 лева за Спорт депо, който ще важи до 31.05.2021г., да ми пише на лични.

# 66
  • Варна
И аз да попитам нещо: Дъщерята си е събрала едни парички и иска да и вземем Playstation 5. Започнах да търся в интернет тази вечер и ... греда. Никъде няма. Някой знае ли къде или как мога да намеря в реален магазин? Благодаря!

# 67
  • пустинята Гоби
Никъде не може да се намери, дори и с предплащане. Не смогват на поръчките и желаещите.

# 68
Тази седмица има промоция от -15% в mes.bg на немски обувки на caprice, jana и oliver. Казаха ми че вече е активна.

# 69
Здравейте, да се отчета с отзив за този сайт kosa.bg. Попаднах на много добро намаление на kerastase, обаче открих марка, на която много се изкефих с натурален състав и ми щади повече скалпа Oright. И доставката ми беше много бърза.

И да ви попитам минавали ли сте през Mohito, имат ли някакви намаления на рокли, а и изобщо на асортимента?

# 70
# 71
Нотино са с безплатна доставка до края на седмицата

# 72
В zara кога започват намаленията?

# 73
  • София
След 20 юни.

# 74
Някой дали има код за отстъпка за English home и Бианки? За първия имаше код за потребителите на бг мама, но го изпуснах,  докато се наканя. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт