Как се пътува във времето на Коронавирус COVID-19? Какво изискват държавите по света? Тема 2

• 48 782
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ако представиш само тест  -  карантина. И не приемат тестове тук, не приемат антигенен. Обаче и ако не представиш нищо от тези, пак си карантина. Аз лично не виждам смисъл, ама хайде.Не виждам и смисъл да се правят тестове там (освен ако самолетната компания не ги изисква) след като така или иначе ще си карантиниран.

# 436
Досега четох заповедта,много е объркана,трудно я осмислих Това,което разбирам е,че се иска и ПСР тест и документ за ваксина.Ако имаш само отрицателен тест те карантинират.Разбирам,че не можеш да се освободиш е БГ от карантина с ПСР до 24часа-това отпада Трябва теста да е отвън правен.Някой да ме поправи,ако греша🤔И дали ще се признава Цифров сертификат за преболедуване?

# 437
За червената зона цифров сертификат за преболедуване не се признава.

# 438
Лоша работа...значи нашето пътуване се проваля,имаме билети за 30 юли,връщаме се на 6 август.Силно се съмнявам,че новата заповед ще съдържа нещо по-различно и по-облекчаващо за пътуващите.А в този вариант попадаме под задължителна карантина при завръщането си.

# 439
объркаха живота на хората с тия изисквания

# 440
  • Los Angeles CA

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 11:49 от lindor

# 441
  • София
Онзи ден на влизане от Италия на летището нищо не провериха, маса хора си минаха със сертификата разпечатан за тестовете от излизането от БГ, явно не правят разлика и мислеха, че е за ваксина и дата не гледаха.

# 442
https://svobodnoslovo.eu/развенчаването-на-пср-тестовете/

# 443
  • София
Лоша работа...значи нашето пътуване се проваля
Защо да се проваля?
И друг път съм писала - пътувам често, на влизане декларирам карантина, но никога не я спазвам. До сега не са ме проверили.

# 444
Защо да се проваля?
И друг път съм писала - пътувам често, на влизане декларирам карантина, но никога не я спазвам. До сега не са ме проверили.
Представете си, че (слава Богу) не всички са безотговорни (най-меко казано) като Вас!

# 445
Защо да се проваля?
Въпрос на късмет...Мен са ме проверявали,и то неведнъж.

# 446
Като гледам изискванията, скоро очаквам разделение и сред ваксинираните - тези с Пфайзер и Модерна ще са с предимство пред останалите.

# 447
В нашата фирма (Виена) шефът е помолил всички, които се връщаме от почивки, да си направим и ПСР. Тоест понякога няма нужда да е задължително, просто да се уважи чуждата молба. Но голямата разлика е, че тестовете са безплатни, затова мисля, че всички и ще я последват.

# 448
# 449

Според която( ако правилно разбирам), от червена зона може да се направи ПСР в България и да отпадне карантината?( което, до преди малко, не се допускаше от предишната заповед?)

Общи условия

Активация на акаунт