Слънцезащита 2021 - VI

• 78 773
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Ние сме доволни от тази на Авен. https://galen.bg/aven-slantsezashtita-sprey-detsa-spf50-sprey-spf30-kutiya?qty=1
Ползвали сме и двете в комплекта. Не намерих особена разлика като консистенция и нанасяне между детската и тази със SPF30+. Не оставят бял филм, лесно се разнасят. Заредила съм се доволно за това лято Simple Smile

Много благодаря, виждала съм ги навсякъде, ще взема от тях!

# 616
Минах на Еucerin Anti pigment и не ми стават нови пигментации. Предпазва наистина и съм спокойна с него да ходя по слънце.
Не е мазен крем, не оставя бели следи.
Дотук откакто има малко по-силно слънце тази пролет и лято, бях а Филорга и Daylong - и двете не предпазват добре и пигментациите ми се увеличаваха с тях.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 20:52 от marigold_

# 617
Здравейте, имате ли отзив за този флуид на ISDIN, челото ми цялото е в петна, зимата се кротват, но лятото става страшно. Кожата ми е нормална към смесена. По принцип целогодишно ползвам слънцезащита с 50 фактор и държа да се пазя, но лятото е кошмар.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016876

# 618
Всичките продукти на марката са много добри и разработени точно за нашите цели. Ако го имаш под ръка за покупка и не струва безбожно, няма да сгрешиш. Аз даже мисля че тези петна и от топлината се активириат. Аз и намазана и с шапка, и лятото си избиват. Вече без шапка и намазана само, въобще не мога да си позволя да ходя.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 17:51 от vici75

# 619
По същия начин съм и аз.
 Кремът го имах, но уви, петната си избиха. Вече не обвинявам кремовете.

# 620
vici75, поръчах го, но само на 2-3 места в нета го имаше активния флуид, който не е тониран. На доста места беше изчерпан, да не би да е спрян вече.

# 621
Ооо нямам на представа. Аз моя предната година го взех, в срок е още и не съм го употребила до край. ТОниран е моя. Малко оранжавее, но като поседи и се слива с кожата много приятно.

# 622
Здравейте!
Имате ли наблюдения, дали продуктите против пигментни петна, имат ефект, върху лунички и бенки?

# 623
Едва ли. Луничките могат и да поизсветлетя малко може би, влияние върху бенки абсурд.

# 624
vici75, тонирания го има, но безцветният е изчезнал.

# 625
Всичките продукти на марката са много добри и разработени точно за нашите цели. Ако го имаш под ръка за покупка и не струва безбожно, няма да сгрешиш. Аз даже мисля че тези петна и от топлината се активириат. Аз и намазана и с шапка, и лятото си избиват. Вече без шапка и намазана само, въобще не мога да си позволя да ходя.

Аз едно време бях пускала статия, според която химичните филтри под влияние на топлината се разграждат. Затова трябва да се избира продукт с няколко вида филтри и задължително да се подновява на 2 часа.
Затова и кремовете имат срок на годност. Не защото се развалят, а защото филтрите се разграждат и не вършат работа.

# 626
  • Тра-ла-ла
На мен ми се активира голямо петно начелото във формата на пеперуда Smiley Аз си си се харесвам, няма драма. Но лятото наистина става твърде тъмно. Миналото лято бях на плажа с Uriage Bariesun SPF 50+ - слънцезащитен флуид против пигментация. Доволна съм. Лицето ми почерня без петното да изпъкне много и без да се мажа като откачена. Взех го на някаква промоция 16-20лв някъде и още имам от него. Скоро го ползвах - още има ефект. Сега гледам, че са му сменили малко опаковката и е към 30лв.

# 627
Здравейте, бях писала в темата, че имам някаква непоносимост към всичко с аромат, затова след няколко тествания накрая се примирих и се мажа тук на морето с Bioderma спрей за деца, няма никакъв аромат. Изобщо не ми дразни и е с доста силен ефект, предвид че си се излагам на слънце, но по дяволите, супер трудно се маже и оставя бели следи. До толкова, че дори след къпане със сапун остава.
Но се примирявам, защото не ме сърби от него, пък как ще го отмия напълно - предстои да разбера като се прибера другиден в София 😆.

# 628
Здравейте, имате ли отзив за този флуид на ISDIN, челото ми цялото е в петна, зимата се кротват, но лятото става страшно. Кожата ми е нормална към смесена. По принцип целогодишно ползвам слънцезащита с 50 фактор и държа да се пазя, но лятото е кошмар.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016876
Аз го ползвам, имам лунички, добре предпазва, доволна съм, има сочен ефект харесва ми. Засега не са ми излязли петна но то и не съм много навън де😅
За избелване на лунички пише след 3 месеца нанасяне. Аз го ползвам от 1.Нр че държа да семахнат, старая се да се предпазя от петна 👍

# 629
  • Бургас/Пз
Аз откакто ползвам корейска слънцезащита нямам нито едно ново петно. И на плаж я пробвах и нямам никакви забележки.

Общи условия

Активация на акаунт