Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 583
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • БГ
Здравейте, връщали ли сте от Parfimo? Преди малко получих омния барайба и пръснах веднъж и след час нямаше и следа от аромата.

# 616
Бихте ли ми казали защо в парфимо тоалетната вода HUGO BOSS BOSS Alive е по-скъпа от парфюмната?Не съм поглеждала как е по други сайтове.
не търсете логика Blush често продукт е по-евтин от тестер, да не говорим за разновидности, зависи от тяхното зареждане

# 617
  • София
Аз връщах, но получих тестер наполовина пълен.
За нетрайност на парфюм не вярвам да ти признаят рекламацията.

# 618
Здравейте, връщали ли сте от Parfimo? Преди малко получих омния барайба и пръснах веднъж и след час нямаше и следа от аромата.
Не, връщането е кошмар.
Той си е толкова траен, че и по- малко.

# 619
Относително е, но и за мен Омниа има трайност нула 😑

# 620
Една Omnia имаше трайност над 12 часа и те я спряха. 😒
Тази https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Crystalline-Ea … Parfum-18894.html

# 621
Тези дни ми пристигна L'eau на Kenzo от Парфимо (заедно с колекция слънцезащитни на piz buin за алергия, че бяха на 50%)
За първи път поръчвам от там и съм доволна. С този парфюм имаме толкова трагична история - или го нямат и пропада поръчката, или го объркват. Последния път, когато се опитах да си го поръчам ми докарха нещо на Том Форт и след това никой нито вдигна телефон, нито отговори на мейл, но вече не помня  кой сайт беше. Сега си стои за подарък на някого, защото се отказахме да се разправяме повече.

# 622
Ъъх, чак сега виждам Парфимо имат това условие, че можеш да отмениш поръчка само 30мин след като си я направил. Което е пълна глупост.

За други може да е нормално, но при мен такива работи не минават. Няма да подкрепям некоректни търговци.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 01:18 от Lazuli

# 623
При отваряне на секцията на Елинор с до 40% намаление от фб рекламата, някои "намаления" изглеждат странно 🤔 Зачертани са ниските цени и над тях са сложени по-високи, на около 30 продукта. Само при мен ли е така?

# 624
# 625
Връщала съм от парфимо няколко пъти и съм отменяла поръчка след 2 дни. Е, поръчано в петък, не през седмицата, но в понеделник сутринта всичко е коригирано и получавам мейл за отменена поръчка. За нетраен парфюм ми се струва доста странно, тествайте си ги предварително, никъде не пише, че трябва да трае по 24 часа. Писали сме тук многократно, до кожа е ,до реформулировка, до марка. А пък и тази Омния си е такава, слаб летен парфюм.

# 626
  • виртуално
30мл+10мл The only one за 52лв с код Consumables и БД
https://www.emag.bg/komplekt-dolce-gabbana-the-only-one-zheni-pa … 792/pd/D0B7H7MBM/

# 627
Да и аз не останах очарована с Versace bright cristal aboslu. Никаква трайност. Не го върнах, но го изпръсках за нула време.

# 628
Някой да има идея кой беше чужбининският сайт който даваше 15 % при регистрация?
Кода в Parfumdreams до кога беше валиден?

# 629
  • BG-DE
Flaconi.de дават 15% при регистриране за бюлетина им но и често пускат други кодове за намаление.

Общи условия

Активация на акаунт