Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 918
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 990
Много ми е странна тази игра на Лили и Пантен. Има ме в печелившите, а нямам спомен да съм играла там. Не харесвам Пантен и не съм купувала нищо тяхно, даже сега си прегледах бележките от Лили и не намирам нищо... Спомням си, че видях тениската и си помислих, че не си заслужава да купувам нещо, което няма да използвам заради нея Grinning

# 991
Къде се въвеждат кодове от хартиени етикети на кола кола (стъкло, 0,250)? Директно в приложението ли, където си е секция "код". Вчера ми дадоха един такъв етикет.
От Чупа Чупс не ми одобриха бележката. Минаха три дни и нищо.

# 992
Coca-Cola пращат имейли да се включат хората в играта EURO 2020 в Coca-Cola App. Дано след това пратят и на Спечелилите Опти Грил 😉

# 993
Колкото да ни "стреснат" 😁
За миг си помислих, че съм спечелила.
Не знам, но си мисля, че вече са уведомени печелившите. Може да нямаме печеливш от форума 😁

# 994
И аз с такъв мейл! Айй че са гадни. И аз реших,че съм спечелила. Много подличко! 😁😂

# 995
Преди малко ми писаха, че до края на деня ще изпратят имейли на печелившите. Аз също изтръпнах като видях имейл от тях...

# 996
  • София
Здравейте, знам че е обсъждано, но не намирам дискусията по темата- как мога да разбера с кой имейл съм се регистрирала в Кока-кола апп. Имам 1 профил, но активно ползвам 2 мейла и не знам с кой съм се регистрирала та. Сега масово пишете, че сте получили рекламен мейл от апп-а, а аз нямам такъв.

# 997
  • Пловдив
Здравейте, знам че е обсъждано, но не намирам дискусията по темата- как мога да разбера с кой имейл съм се регистрирала в Кока-кола апп. Имам 1 профил, но активно ползвам 2 мейла и не знам с кой съм се регистрирала та. Сега масово пишете, че сте получили рекламен мейл от апп-а, а аз нямам такъв.
Току-що го получих и аз. Така, че изчакайте, още пращат Wink

# 998
  • София, Дружба 2
Аз имам един мейл и с него съм регистрирана в  КК арр, но съобщение нямам от днес...... и май от КК никога не съм получавала съобщение.

# 999
Много ми е странна тази игра на Лили и Пантен. Има ме в печелившите, а нямам спомен да съм играла там. Не харесвам Пантен и не съм купувала нищо тяхно, даже сега си прегледах бележките от Лили и не намирам нищо... Спомням си, че видях тениската и си помислих, че не си заслужава да купувам нещо, което няма да използвам заради нея Grinning
Предполагам е съвпадение на имената, а не че играта е странна.

# 1 000
От Nimm звънят за данни за доставка. Тениските са за възрастни -  S, M, L. Изпращат се по Спиди до адрес или офис.

# 1 001
Не виждам къде ще публикуват печелившите от играта на билла и кока-кола с топките 🙄

# 1 002
Тъкмо мислех да си поръчам чорапки с еднорози с отстъпката и ми излезе реклама, че така подкрепям някакви паради... Добре, щом е така, не ги ща.

# 1 003
И аз не съм получила имейл за кк апп, а имам само един имейл, с който се регистрирам навсякъде. И като цяло до сега не съм получавала никакви имейли от тях, а само 1 за някакъв магически линк, с който да се присъединя към кк апп. :/  Другите редовно ли получавате такива имейли от тях?

# 1 004
  • Сливен
Тъкмо мислех да си поръчам чорапки с еднорози с отстъпката и ми излезе реклама, че така подкрепям някакви паради... Добре, щом е така, не ги ща.

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт