Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 507
  • 834
  •   1
Отговори
# 375
Аз да се похваля какво си взех. Galliano веднага ми направи впечатление, но ще ми трябва време хубаво да го преценя. Малко ми “бие” на прах за пране, но не бързам. Мисля, че е красив. Azzaro Now издирвах отдавна. Ако трябва да го сравня с човек, бих го нарекла тих и скромен, но много ценен.

# 376
Честити да са! Не се сдържах и се включвам да кажа, че това Азаро винаги ми е приличало на епилатор и не мога да го приема сериозно. Smiley

# 377
Благодаря! Хаха, на мен пък много ми харесва. Прилича ми на слушалка най-вече. Взех си и SJP Lovely, също насляпо. По-добре да не бях. Има нещо тежко в него. Не знам това ли е мускусът? Никак не е моето. И още един fail - Glow на Дженифър Лопез. Там пък усещам мухъл. Но не се оплаквам, преценявам си рисковете. Sweat Smile

# 378
Лайф на Килиън в Инстаграм започва сега. Говори на френски и ще има гост.

# 379
  • Чукарландия
Лорелай, остави Бакарите настрана, сподели за хубави виолетки, ако си открила, моля! 🤗
Макадамийка, така те искам, излез малко от зоната си на комфорт, поозърни се 👀. Някъде там те чака твоята Тициана, вервай ми! 😉

# 380
Белла, единствената, която е такава каквато я искам е Баленсиага. Официално прекратявам теменуженото търсене.

# 381
  • Пловдив
А какво ще кажете за She Wood Dsquared 2 ?  Не съм го пробвала ,интересно ми е как ли е като трайност

# 382
А какво ще кажете за She Wood Dsquared 2 ?  Не съм го пробвала ,интересно ми е как ли е като трайност
Той е спрян отдавна. Хубав парфюм е със средна трайност и излъчване.

# 383
Той е прекрасен, но на моята кожа виолетки в него просто няма. Иначе трайността при мен беше средна.

# 384
Аз пък днес (като по-изоставаща с парфюмните познания) открих "Nina" на Нина Ричи. Очарована съм. Blush

Сега като чета и се сещам,че имам 30 милилитра бутилче на около 10 год. Изрових го, останали са около 5 .Аромата е без промяна - Лек, нежен, ефирен и ненатрапчив аромат, според мен, но и сладко цитрусов. За мен си е летен, безгрижен и топъл аромат.При мен се задържа и разтила когато пръскам не просто на кожа, а по топлите точки - китки, на сгъвка на лакът. В големи жеги избягвам да пръскам зад ухо или по шията.
 Малката  червена ябълка е невероятно малко бутилче - изящество и нежност - напълно кореспондиращ с течноста в него.
Ще засурна тия 5 милилитра на първата си почивка за това лято и ще ги изхарча с наслада. Тен кю, Lorelada , че ми го припомни!

# 385
Аз да се похваля какво си взех. Galliano веднага ми направи впечатление, но ще ми трябва време хубаво да го преценя. Малко ми “бие” на прах за пране, но не бързам. Мисля, че е красив. Azzaro Now издирвах отдавна. Ако трябва да го сравня с човек, бих го нарекла тих и скромен, но много ценен.

А къде го откри Azzaro now?
Обожавах го преди години, прекрасен парфюм!!!

# 386
Открих страхотна оферта в olx, а към поръчката дори ми пратиха подарък, едно мъниче 5 мл одеколон Bvlgari Au Thé Blanc. Напоследък дебна там и се намират съкровища. Наистина е много хубав! Също оттам си взех спрей за тяло на Bath and Body Works с ягодов аромат на много по-изгодна цена, отколкото в разни магазини. По-траен ми се стори от тези на Victoria's Secret.
Щастлива съм и че в един магазин открих тестер на Paco Rabanne - Ultraviolet и успях да го подуша. Е, вярно, само на блотерче, но ми се стори разкошен.
Побърквам се като знам, че някой парфюм вече не се намира, а някога е бил много харесван и аз съм го пропуснала. Много искам да пробвам Ungaro - Apparition, Bvlgari - Black, YSL - Babydoll, Armani - Diamond, Sensi, например.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 01:00 от Джуд

# 387
Здравейте, Lataffa Opulent musk, има ли голяма прилика с Накара руж(не , че него го знам)?
Някой казват, че е страхотен, а други, че мирише на болница.
Моля споделете мнение.
Благодаря.

# 388
Понеже съм в търсене на моята Mancera и моята Tiziana и докато не ги открия няма да престана да тествам, някой дали е пробвал Feminity Mancera ?
Продължавам да си питам и за Borea Tiziana .......

# 389
Честити да са! Не се сдържах и се включвам да кажа, че това Азаро винаги ми е приличало на епилатор и не мога да го приема сериозно. Smiley
Абе,на мен и на друго ми прилича,ама да не разводнявам темата:))
Днес :Ели Сааб льо парфюм….женствен,красив..

Общи условия

Активация на акаунт