Женските навици могат да доведат всеки нормален мъж до лудост.Доколко сме различни, доказват следващите редове:

Мъжът откри оръжието и измисли лова, жената откри лова и измисли коженото палто.
Мъжът откри цветовете и измисли живописта, жената откри живописта и измисли козметиката.
Мъжът откри думата и измисли речта, жената откри речта и измисли сплетните.
Мъжът откри земеделието и измисли храната, жената откри храната и измисли диетата.
Мъжът откри приятелството и измисли любовта, жената откри любовта и измисли брака.
Мъжът откри жената и измисли секса, жената откри секса и измисли главоболието.
Мъжът откри търговията и измисли парите, жената откри парите и всички проблеми започнаха...

Ако си мислите, че мъжете и жените се отличават само по това, то сигурно не познавате достатъчно хора.


Всеки съвременен мъж получава обриви от умиляващите партньорката му:

Всевъзможни "ненужности" в банята

Пемза, гъби, четки, ароматни соли, маска за лице, маска за коса, ексфолиант за тяло и друг - за пети... Жените просто си умират да пълнят етажерките. Ако не им стигнат - купуват нови.

Мъжът е напълно доволен от наличието на паста за зъби, пяна за бръснене и късче сапун.


Шопинг

Нередно е да се каже, че мъжете не ходят по магазините. Въдиците например си ги купуват сами. Но нищо не може да вбеси един истински мъж толкова, колкото безцелното обикаляне по магазините, при това съпроводено с реплики от рода на: "Защо ли го гледам това, като задникът ми не би се наврял в него?!"


Разговорите "за отношенията ни"

Жените много обичат да говорят за това как се развиват отношенията им с партньора. По принцип тези разговори не са страшни, но дамите умеят да подберат възможно най-неподходящия момент за тях - или веднага, след като са се любили, или по време на мач.


Плачът

Мъжете не плачат, те се огорчават. Но жените знаят малката тайна, че плачейки, те пускат навън отрицателните емоции. Затова жените честичко проронват по някоя сълза, за да "изпуснат парата". Проблемът е, че при вида на плачеща жена повечето мъже се чувстват виновни и са готови да скочат през горящ обръч, но да не виждат тази потресаваща гледка.


 Обувките

Някой някога е казал на жените, че най-важното за тях са обувките и прическата. Невероятно е, но жените са повярвали! Оттогава те губят маса време в магазините за обувки и във фризьорските салони.

Ако трябва да сме честни, мъжете забелязват умопомрачителните обувки на Маноло Бланик едва сутринта, когато се нанижат на токчето им, търсейки домашните си чехли.

Маратонки и мокасини - ето го простото решение, но жените никак не си падат по него, все усложняват...


 Семейните събирания

Това не е чак толкова лошо, когато мъжете се събират със собственото си семейство, но за съжаление, не са освободени от общуване с представителите на нейното. Преди събитието е добре да посетят сайт с вицове за тъщи и зетьове, те са доста - почти колкото за блондинките и за Иванчо и Марийка.


Тренировките

Сега е пилатес... Преди него беше тае бо, а преди него - йога. Жените са толкова непостоянни, интересите им залитат от една крайност в друга, в зависимост от това какво тренира любимата им за момента кинозвезда.


Цветя и шоколад

Мъжете обичат полезните вещи - например голям плазмен телевизор. Жените смятат, че най-доброто доказателство за любов е не качественият телевизионен образ, а блокче шоколад и връзка увяхваща растителност...

При това не само веднъж годишно...


 Енрике Иглесиас и Джъстин Тимбърлейк

Във всяка жена живее възпитателка - не е важно дали тя е Малвина, Мери Попинз, или Фрекен Бок. Последната излиза, когато дамата съзре в мъжа момченце, което има нужда да бъде научено да си мие ръцете или да не си оставя плюшените играчки по пода...

Съгласете се, че умението да танцуваш по сцената и едновременно с това да вземаш високи тонове не е умение, способно да впечатли друг мъж, но уви, то е особено привлекателно за жените.


 Свръхестественото

В живота на всяка жена настъпва момент, когато тя започва да се интересува от непознатото. Стандартният пакет включва астрология, гадаене с карти и фън шуй.


 Кари Брадшоу

Героинята на Сара Джесика Паркър е обект на преклонение на съвременната жена. Тя е остроумна, привлекателна, прекрасно облечена, пуши като комин, скача от легло в легло и сама по себе си е завършен егоист. Наистина, "страхотен" модел за подражание.


Отношенията между мъжете и жените могат да се охарактеризират като любовна ненавист.
Ако тя припада по Боно, пали свещи, за да прочисти кармата на жилището и е способна сама да пренареди мебелите, за да привлече положителна енергия, не я съдете твърде строго... Просто изразява женското у себе си.
Image: Viorel Sima / 123rf.com

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 18:30 от Редактор*